צ`אט או צא`ט?

ת^עלול

New member
צ`אט או צא`ט?

הבוקר נכנסתילצ`אט של תפוז ולנגד עיני רצהנ השורה הבאה ברוכים הבאים לגל`אט צא`ט של תפוז נא לשמור על דיבור הולם (או משהו כזה). מישהומוכן להסביר לי מה זה גל`אט, ומה זה צא`ט? לפי עניות דעתי ההי צריך להיות גלאט צ`אט, ולא גל`אט צא`ט. האם יש בדבר הזה בכדי לתהות חס וחלילה על שומר הפתח של הבית? או שאולי הוא התכון לכתוב ג`לאט צ`אט, מלשון ג`לי, רמז על כך שהצ`אט יכול להיות טעים כג`לי, אבל מצד שני הכל נזיל כמו ג`לי (תלוי כמה אבקה שמים, וכמה מים) ;-) אז אולי נשנה את השם של הצ`אט לג`לי צ`אט? ת`עלול

גל``אט=....

ת`עלול,יקירתי. לדעתי ,כוונת המשורר היתה:גל``אט-שראשי התיבות הם:גם אתה לא טהור,הבנת?? יש פה הרי מסר ברור ואפילו לא אגזים אם אומר;שיעור מוסר קצר שבא לומר לאדם,קום,שפר את מעשיך!!! כי ``אל תאמין בעצמך ,עד יום מותך``וקל וחומר,אל תעיר לאנשים על דברים שאתה נופל בהם...(אגב,אני בטוחה שיש משפט\פסוק שהולם יותר את הפואנטה שלי,אך כרגע הוא לא עלה במוחי..) אי לכך ובהתאם לזאת,יישר כח על השם...!!!

ת^עלול

New member
מה את אומרת?

ב``ה קודם כל אני לא יקירתך אלא יקירך, ועכשיו תשקלי שוב אם תרצי להגיד לי יקירי. דבר שני, נדהמתי מהרעיון המקורי, אבל לי היה משהו יותר מקורי. גם אתה לא טהור? מה זה? את חושבת שזו הדרך להטיף לאנשים לשפר את מעשיהם? אל תנקטי בזו הדרך, אלא בדרך רוויה אהבת ישראל. ואמרי מעתה: גם אתה טהור לעולם! או שאולי תרצי להיגמל ואז אומר לך: אם לא טיגמל גמור (אתה) ת`עלול

יקירי....

יקירי(נע נענענע...) א:היה בי מן חשש שאכן אטעה בקשר למינך...מתנצלת. ב:עכשיו כשאני שמה לב,טעיתי,ואתה אפילו לא הבחנת!!!!``גם אתה לא טהור``= גא``לט...מה שאומר,טעות!!!!! ולכן אמצא לי ראשי תבות שונים..מ....(חושבת...) יש! ``גאה להיות אדם טהור\טוב.``(טהור=מבחינה רוחנית,כמובן). איך???

למעלה