צר לי שקצת נעלמתי

צר לי שקצת נעלמתי

התחלתי תפקיד חדש בעבודה שלא משאיר לי זמן לגלוש בבית בערב אין לי כח להסתכל על המחשב ועכשיו אני בחופש עם הילדים - ממש מתיש אני כבר נופלת מהרגליים והם מצידם יכולים להמשיך היום הם היו בסרט "טרמפ לירח" בתלת מימד - הבן של אחותי אצלי אז הוא ונתנאל נכנסו לסרט אחרי הצהריים הינו בים (לא מזמן חזרנו) הם עוד רוצים לצאת לחנויות להסתובב. מחר מתוכנן פארק אתגרים אני מקווה שאני אשרוד את החופש...

נועם@בת

New member
עד שיש לך כבר חופש את מתישה את עצמך

עד שנדמה שאת מתגעגעת לעבודה
. מה לגבי חופשה לעצמך? יש מצב לזה? תחזיקי מעמד שם בתיה

a17

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif../images/Emo176.gifפעילים אתם...../images/Emo178.gif../images/Emo175.gif

אצלינו הכל כרגיל, מערכת החינוך ופועלת כרגיל....זה אחד היתרונות בקיבוץ, חוץ מזה כל אחה"צ כמעט אנחנו הולכים לבריכה ומבלים שם עד 19:00 , חוץ מהימים שלמתוקה יש "שעורי שחיה" בבוקר . באחה"צ של יום שישי אנחנו נוסעים לים (של קיסריה) לוקחים אוכל ונשארים עד החושך, בסוף החודש נסגרת מערכת החינוך ל-4 ימים לצורך אירגון מחדש, נקיונות וכיו"ב ואז באמת נצטרך למצוא תעסוקה למתוקה, למזלנו יש לנו שכנים שאנחנו מסתדרים אתם נהדר, עם ילדים בגילאים קרובים למתוקה שלנו ככה שאת רוב הדברים יוצא שאנחנו מימילא עושים יחד..חוץ מזה האחיין נתן לנו
קוקוטייל מרוט נוצות שמאושפז עכשיו אצלנו לאחר שניצל מלהקת דררות שעשתה בו שפטים. אז למי יש רעיונות לבילוי עם בת שנתיים וחצי + קצת ? לימים שמערכת החינוך אצלינו תהיה סגורה

הלוואי שלנו היתה בריכה גדולה זמינה

יש לנו בריכה ביתית ממש אבל ממש דפוקה התוכנית לקראת הקיץ הבא להחליף אותה למשהו יותר גדול ויותר עמיד בריכה גדולה כמו בקיבוץ יש באזור כמה כאלו אבל מחירי הכניסה הגבוהים והצפיםות הנוראית די מרתיעים אותי מלגשת לשם הים הגדול זמין וממש לא רחוק אלא מה אני לא חסידה גדולה של הים ועל התובנות שלי משם מהביקור של אתמול אני יכולה לכתוב מלא אלא שאני חוששת שלא כולם יבינו את ההומור שלי ויפגעו

a17

New member
ובכל זאת אני מתה על הומור ../images/Emo8.gif

אצלינו הבריכה כמעט ריקה רוב הזמן ...הבריכה פרטית של חברי הקיבוץ והתושבים ולא פתוחה למנויים מבחוץ (עקב מחירי הביטוח המטורפים), אז כדי לחסוך בעלויות פותחים אותה רק ל 3 חודשים בשנה יוני, יולי ואוגוסט, מארגנים כל מיני פעילויות כמו ארוחות ערב על הדשא ורחצות ליליות (היום יש...
) בעלויות נמוכות לחברים וכולם נהנים בעיקר אלו עם הילדים...אנחנו נהנים גם מהשקט של 17:00 אחה"צ שבבריכה נמצאים אנחנו ועוד שתיים שלוש משפחות וכמה ותיקים בני 75 ששוחים בריכות...נראה כמה זמן זה עוד יחזיק כל העסק הזה ...הרי ברור שזה ממש לא כלכלי....

אצלנו הכי טוב- הבכור שלי מציל בבריכה

בריכה מקסימה והכל יפה גם לנו יש היום שחיה לילית... רק שאני לא הולכת נו מה חסר לי להראות את הגוף הבלתי רזה שלי בבגד יםהדגש|
| מזל שהצעיר לא צריך ליווי ויכול ללכת לבד

טילי2

New member
אנחנו לומדים שחיה כרגע בבריכה של ימק"א

להפתעתי זה הולך טוב גם לקטן שהוא עם ויסות חושי גבולי ומפחד מדברים חדשים. בזה מתמצא בילוי המיים שלנו.

דבורי

New member
אפשר לקבל פרטים?

מדובר בשיעור פרטי לחבר'ה שלך או קבוצה יותר גדולה? כמה עולה?

טילי2

New member
הי דבורי הצטערתי שנעלמת והפרטים באשר לשחיה

אנחנו התחלנו בשנה שעבר ללמוד בחוות הנוער. שם זה לא קורס שחיה אלא חוג שמקשקשים במים חצי שנה ואח"כ מתחילים ללמוד ואולי אחרי שנה יודעים משהו. אצלינו זה עבד עם נדב ולא עבד עם יהונתן.. בימק"א כל שני ילדים מקבלם מדריך, יש מעט מאוד ילדים בקבוצה בניגוד לחוות הנוער שמאוד עמוס ובינתים רק טוב. אפילו יהונתן שהוא עם בעית ויסות חושי קלה, הבאה לביטוי בפחד מדברים חדשים, הסתגל למורה ולברכה ומאוד שמח ללכת (שיעור שני) הקורס הוא פעמים בשבוע חצי שעה למשך שישה שבועות עולה 500 ש"ח לילד ראשון ולילד שני יש איזה הנחה. האוירה כמו שיעור פרטי. מאוד נינוח.

טילי2

New member
הי דבורי הצטערתי שנעלמת והפרטים באשר לשחיה

אנחנו התחלנו בשנה שעבר ללמוד בחוות הנוער. שם זה לא קורס שחיה אלא חוג שמקשקשים במים חצי שנה ואח"כ מתחילים ללמוד ואולי אחרי שנה יודעים משהו. אצלינו זה עבד עם נדב ולא עבד עם יהונתן.. בימק"א כל שני ילדים מקבלם מדריך, יש מעט מאוד ילדים בקבוצה בניגוד לחוות הנוער שמאוד עמוס ובינתים רק טוב. אפילו יהונתן שהוא עם בעית ויסות חושי קלה, הבאה לביטוי בפחד מדברים חדשים, הסתגל למורה ולברכה ומאוד שמח ללכת (שיעור שני) הקורס הוא פעמים בשבוע חצי שעה למשך שישה שבועות עולה 500 ש"ח לילד ראשון ולילד שני יש איזה הנחה. האוירה כמו שיעור פרטי. מאוד נינוח.

דבורי

New member
תודה!

לא נעלמתי, אני עדיין מבקרת כאן אחת לכמה ימים, רק שלא היה לי מה לכתוב. נעמה ניסתה חוג שחיה בחוות הנוער בשנה שעברה ולא נהנתה (היא פוחדת להכניס את הראש למים), והשנה הלכה לקיטנה בבריכת ירושלים אבל לא למדה שם כלום. אני מחפשת עכשיו חוג לה ולבצלאל ביחד, אולי אנסה בימקא. אביחי התחיל את קריירת השחיה שלו בחודשיים לימוד בחוות הנוער ודוקא נהנה שם כמעט עד הסוף, ואפילו למד משהו. אח"כ הוא למד קצת בבית הספר (היו שם לכל כיתה 10 שיעורי שחיה בשנה), קצת עם מורה פרטית, ועכשיו הוא שחיין לא רע.

דבורי

New member
אה, לא ידעתי.

איפה פגשת אותו? בבית הכנסת שלכם? (הוא מגיע לשם הרבה בשבתות).

a17

New member
אני בכלל באה בבגדים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ובכלל לא נכנסת למים, החצי נכנס עם המתוקה לבריכה הגדולה ואני קוראת עיתון בחוץ

אז תחשבי עלי בחוף הים עם מכנסיים ארוכים

שחורים וחולצה שחורה כשכולם מסביבי חצי ערומים + בהתחלה התבאסתי בגלל היער שיש לי על הרגליים אבל אחרי שראיתי מה שהולך מסביבי - הרמתי את המכנסיים למעלה וחשפתי את רגלי הלבנות והשעירות...

למעלה