צר לי לחשוב, ידידיי

garsia

New member
הממ..

על הנקודה האחרונה שלך אני לא מסכים, אבל זה? זה כבר לדיון אחר.
(כן יירבו דיונים הקשורים בסדרה)

Nimst

New member
../images/Emo45.gif

[אבל זו לא נקודה שלי, זו המציאות, מבחינת החוק. את דעתי לא אמרתי..]

tomersde

New member
פרק מעולה

היה קטע שסטון ניסה להשוות את המקרה ללינצ'ים בדרום האמריקני והשופט דחה את הטענה שלפי דעתי יכולה להיות טענה מצויינת על כל הקטע של אי שפיות זמנית בהמון זועם.

ממחקר שעשו בארה'ב גילו

שרק 2% מרוצחים הם לא שפויים ברמה כזו או אחרת אגב גם ברוב המקרים הללו הם כן מבלים בכלא. כך שהטיעון לא יעבוד כל כך בבימ'ש, מה גם שהיו דווקא הרהב פרקים בו טענו שלנאשם לא היתה מודעות למעשיו -כמו הפרק השבוע שהיה עם בחורה בעלת אישיות מפוצלת

Nimst

New member
כן, אבל היא באמת הייתה משוגעת

ואני מדברת על אי שפיות זמנית. לטיעון הזה אין הרבה התייחסות בסדרה.. וברוך הבא

nobodyworthy1

New member
ומה יהיה חדש בזה?

ערוץ הולמרק משדר את חוק וסדר בלופ הזה כבר כמה שנים..נגמרו הפרקים? מחכים חודשיים שלושה ומתחילים מהתחלה אבל בשעה אחרת..

Nimst

New member
אבל למי יש כוח

לחכות חודשיים שלושה? ושוב לראות את אותם הפרקים? אמיר צודק, גם בפעם שעברה הפרקים הופסקו אחרי הפרק Aftershock. נצטרך לקוות שערוץ 1 יתחיל בשידורים מהר.. פרקים חדשים, סוף סוף! היפ היפ הוריי!

elcool

New member
אני רוצה שיתחילו מהתחלה

שיתחילו בפרקים הראשונים עם גרייוי והשני שתמיד מצחיקים אותי ועד שיסיימו את הכל כבר יבואו הפרקים החדשים!

Nimst

New member
סביר להניח שתקבל את משאלתך

הם תמיד מתחילים את הפרקים מהתחלה. אבל בנוגע לפרקים חדשים.. זה כבר עניין אחר. אין להם תוכניות כאלה.

Aussie Girl

New member
אני גם כמעט בטוחה שיורידו

בגלל ששמעתי שהולמרק קנו את איאר ושהשידורים מתחילים עוד מעט ולצערי נראה לי הכי הגיוני שזה יבוא במקום חוק וסדר. באמת, מה אפשר לעשות?! נראה שלהלמרק יש כבר תוכניות לאיזה 3 חודשים קדימה לפחות.

למעלה