צר לי לבשר

מירבי*

New member
צר לי לבשר

ההריון של מירי הסתיים היום. אחה"צ התחיל לאילנה דימום מאסיבי שהתפתח להפלה, ברגע זה הן נמצאות ברמב"ם מחכות לגרידה שתשלים את ההפלה שהתחילה. הכאב גדול באמת אבל יש תקווה, הן יחלימו ויתחילו מחדש. מירי אהובה, ליבי איתך

מירי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

איתך לאורך כל הדרך. אין מילים שיוכלו לנחם ולהפיג את הכאב ולמסמס את האכזבה. תחזיקו מעמד כי ההמשך חייב להיות טוב יותר ויהיה טוב יותר. נשיקות

emuna4

New member
מירי יקרה

קשה לי להביע במילים את מה שאני מרגישה עכשיו אבל חשוב לי שתדעי שאנחנו פה איתך. כולנו עברנו בדרך לפונדקאות חוויות קשות ולפעמים נדמה שמנסים אותנו שוב ושוב כדי לבדוק עד כמה אנחנו נחושות. נותר רק לאחל לאילנה לך ולאריק שהפעולה תעבור בצורה חלקה ככל האפשר ושההתאוששות הפיסית והנפשית תהיה מהירה כדי שתוכלו להמשיך בתהליך.

מירבי*

New member
הגרידה הסתיימה

אילנה כבר התעוררה ומירי ואריק לצידה. הריקנות איומה, אין מלים אבל יש תקווה.

בנדה1

New member
אין לי מילים ../images/Emo14.gif

מירי אריק ואילנה שולחת לכם חיבוק חם.

עצוב,עצוב ,עצוב../images/Emo7.gif

ליבי איתכם כואב ואין לי מילים לנחם אבל יש לי תקווה להמשך מוצלח יותר.......................

עצוב מאוד

תתחזקו ותקוו לטוב זה קרה כשהפסיקו לה את הכדורים או תוך כדי? הרגע הזה שמפסיקים את הכדורים מאוד מפחיד שפתאום תהיה הפלה.

סלי1234

New member
מירי ואילנה יקרות../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

צר לי מאוד לשמוע, מה שנותר לי להגיד שאתם צריכים לדעת שמחר יום חדש, ולחשוב רק טוב, לחזק אחת את השניה, והעיקר תהיו כולכם אופטימים, כי בעזרת השם יהיה בסדר שלכם באהבה סלי.........

miri71

New member
חברות יקרות שלי ../images/Emo39.gif

קראתי כמה פעמים את ההודעות שלכן במהלך סוף השבוע הנורא הזה ורק עכשיו מצאתי כוח להשיב. אני מקווה שזהו סוף שבוע הרע ביותר שעברתי כי יותר רע מזה קשה לי לתאר. אפשר להשוות אותו עם אותם הימים לפני 8 שנים בהם נודע לי שיש לי גידול בצוואר הרחם. אולי כ"כ קשה לנו עכשיו בגלל שעד היום הכל הלך יותר מדי חלק ועוד לא נכשלנו. מקווה שלא יהיו עוד הרבה כישלונות כאלה לא לעצמי ולא לאף אחת אחרת. היו לי כל מיני רעיונות וסיבות האפשריות להפלה הזאת, אבל העדפתי לא לשקוע בהאשמות כלפי צוות המטפל בביה"ח רמב"ם...זה לא יעזור לנו עכשיו. פשוט בפעם הבאה לא נסתמך ברפואה הציבורית בלבד אלא מהתחלה נתייעץ פרטי ולא נחכה למשיח. אילנה מרגישה פיסית בסדר יחסית, הכאבים עברו, ביום שישי היו רק קצת התכווצויות. רגשית כמובן מאוד קשה לה. היא גם תתקשה מאוד כספית לפני שנשיג הריון חדש. בינתיים היא צריכה להמתין למחזור, לעבור בדיקות ועל סמך התוצאות נדע מתי אפשר לעשות זאת שוב. כרגע טלפנתי לביה"ח "אלישע" לבדוק אילו רופאים מקבלים שם במחלקת IVF כדי שלא נתקע עם רופא שעליו אני כועסת מאוד. החלטתי שברמב"ם אנחנו לא נשאר יותר. מחר אתחיל את עינייני ההתחייבות בקופ"ח כי אני צריכה להתחיל עכשיו טיפולים. רק צריך כוח שכרגע שאין לי אותו בינתיים. מודה ומחבקת את כולכן

מירבי*

New member
מירי אהובה../images/Emo20.gif

אני חושבת שאת עושה נכון כשאת מחליטה להתעסק מייד בטיפול הבא, זה מה שתמיד גרם לי בכל שנות הטיפולים הקשות לאיזו שהיא נחמה ותקווה מחודשת. הכאב גדול, ההתרסקות הזאת אחרי האופטימיות הזהירה שבה היינו שרויים מכאיבה וצורבת, זה לא שלא חששנו ממצב כזה, חששנו ואפילו העלינו את האפשרות הזאת, כשזה בא זה קשה על אף כל ההכנות והמחשבות. הרשי לעצמך לכאוב יקירה, הקציבי לזה זמן והתקדמי עם הטיפול הבא. כולנו כאן איתך יקירה. אילנה תהיה בסדר, אבקר אותה השבוע, היא תתאושש ותתחיל מחדש.

shosh6

New member
מירי

אני מבינה ויכולה להבין מאוד את תחושותיכם. ראיתי את ההודעה כבר אתמול וזה החזיר אותי למחוזות לא כל כך נעימים ולא יכולתי לאסוף כוחות ולכתוב. ליבי איתך ומקווה שתאוששו מהר. אני חושבת שזו החלטה נבונה לעזוב את הבית חולים אם את לא מרוצה. אני בגישה שאם אין אמון ושביעות רצון מהצוות המטפל חייבים להחליף בית חולים.

מירוש../images/Emo23.gif

את
הכח שלך מדהים. אם אוכל להוסיף לך כוח בזה שתדעי שאנחנו כולנו איתך אז הרווחנו. תחזיקי מעמד והכל בסוף יצליח. נשיקות

milanat

New member
מירי היקרה! כמה עצוב לי שזה קרה !

אני מאמינה שבפעם הבאה זה לא יקרה! המון הצלחה בהמשך!!! מילנה

למעלה