צר לי לאכזב אבל העונה השלישית של אהבה מעבר לפינה נדחתה ל19 ביוני פורסם זה עתה בוואלה בגלל שבועות
0 06666 New member 23/5/05 #1 צר לי לאכזב אבל העונה השלישית של אהבה מעבר לפינה נדחתה ל19 ביוני פורסם זה עתה בוואלה בגלל שבועות
א אביחי 33 New member 23/5/05 #3 ../images/Emo60.gif נראה לי שעכשיו זה רשמי../images/Emo70.gif אהבה מעבר לפינה נדחה אבל בכל מקרה נמשיך לייחל ולצפות לסדרה בקוצר רוח בפורום אביחי
../images/Emo60.gif נראה לי שעכשיו זה רשמי../images/Emo70.gif אהבה מעבר לפינה נדחה אבל בכל מקרה נמשיך לייחל ולצפות לסדרה בקוצר רוח בפורום אביחי
ח חופיתוש של הפורום New member 23/5/05 #7 דרך אגב כנסו שניה../images/Emo58.gif אני לא יודעת למה אבל בכל הכתבות על העונה ה3 רשום על ליאור שהוא כביכול אבי התינוקות אולי מנסים לרמוז לנו שבסוף הסדרה יגלו שהיא לא שלו... אני מקווה שאני טועה...
דרך אגב כנסו שניה../images/Emo58.gif אני לא יודעת למה אבל בכל הכתבות על העונה ה3 רשום על ליאור שהוא כביכול אבי התינוקות אולי מנסים לרמוז לנו שבסוף הסדרה יגלו שהיא לא שלו... אני מקווה שאני טועה...
ר רעותי המתוקה New member 23/5/05 #8 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif דיי נמאס לי... אני ה=ת=י=א=ש=ת=יייייייייייייייייייייייייי מה הם רוציייייייים בכוח פחות רייטינג..
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif דיי נמאס לי... אני ה=ת=י=א=ש=ת=יייייייייייייייייייייייייי מה הם רוציייייייים בכוח פחות רייטינג..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/5/05 #9 בגלל חג שבועות.. ממש../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif כל פעם יש להם תירוץ אחר.. זה כבר נהיה מעצבן ברמותתתת
בגלל חג שבועות.. ממש../images/Emo4.gif../images/Emo110.gif כל פעם יש להם תירוץ אחר.. זה כבר נהיה מעצבן ברמותתתת
ע עדידס love יהודה New member 23/5/05 #10 אוףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה עצביםםם מה קושר שבועות מה???? אפשר לחשובבבב
י ילדה שח2ל על הזמן New member 23/5/05 #12 I think that עד שיתחיל אמ"ל כהר יהודה יגדלללללללל ואני ישכח איך הוא היה ניראה!!!!!!!