צרת רבים נחמת טפשים

• פותח הנושא DEJ
  • פורסם בתאריך

DEJ

New member
צרת רבים נחמת טפשים

עכשיו גם ההסכם הקיבוצי של ה-NBA פקע, ולא נכרת הסכם חדש. המשמעות היא שגם בליגת הכדורסל המקצוענית ככל הנראה לא תיפתח העונה. על פי הכתבות ב-ESPN הבעיה שם חמורה בהרבה. בעוד ב-NFL רבים איך לחלק את השמנת, ב-NBA יש קבוצות שפועלות בהפסדים. לחלק גדול מהבעלים עדיף שהעונה לא תיפתח, מבחינה כלכלית, ושהם לא יצטרכו להמשיך ולהפסיד כסף. לכן, על פי ההערכות, הסיכוי לפתרון שם (אלא אם כולם יבינו שיש המון מה להפסיד אם הם יהרגו את הליגה), רחוק בהרבה מהסיכוי לפתרון ב-NFL. בהתחשב בעובדה שאלו שתי הליגות המעניינות ביותר לצפיה, שנת 2011-2012 עלולה להיות מזוויעה מבחינה ספורטיבית. הגיע הזמן ללמוד את חוקי הקרלינג...

כפי שציינת - המצב בין הליגות שונה לגמרי

ב NFL המאבק הוא בין מליונרים למלירדרים על איך מחלקים את השלל. כאן כולם יפגעו מאי פתיחת הליגה ולכן צפוי חוזה חדש תוך שבוע-שבועיים (דיברו על 4 ביולי, זה כבר לא יקרה). ב NBA, כפי שציינת, יש יותר מדי צדדים שמפסידים כסף ולכן המצב שם הרבה יותר מסובך. בפקיעת ההסכם הקודם לא שיחקו חצי עונה עד החוזה החדש (באותה עונה קטש חתם בניקס אבל בגלל השביתה חזר למכבי) והשנה המצב עוד יותר מסובך. למרות שאני מאמין שיהיה פוטבול בתחילת ספטמבר, הגיע הזמן לשכנוע עצמי שבייסבול זה מעניין ...

royfr

New member
שתי הליגות המעניינות לצפייה ?

על אחת, אני כמובן מסכים, השנייה, אפעס, קצת פחות. ותלמד את החוקים של ההוקי, אומנם קרלינג פשוט יותר, אבל בכל זאת...

DAnalyst

New member
הוקי הוא ענף הספורט הכי מאתגר לצפייה

פשוט בגלל שלא רואים את הפאק חצי מהזמן, וזה במקרה הטוב שכבר למדת להכיר את תנועות השחקנים ולדעת איפה אתה צריך לחפש אותה. לשבת לראות הוקי בריכוז מרגיש כמו לראות כל ספורט אחר בחצי עין - יש לך מושג איזו קבוצה עם הכדור וכו', אבל איכשהו (אני*) תמיד צריך שיסבירו לך מה בדיוק קרה כשקורה משהו. ספורט מתסכל ולרוב לא ידידותי לצפייה, גם למי שמתמצא בספורט
קרלינג לעומת זאת קל לעיכול. האבן גדולה ומחליקה לה לאט, המטרה מצוירת בגדול... אתה לא יכול שלא להבין מה בדיוק הלך, וזה גם אם היית עסוק בעוד דברים תוך כדי וזו הפעם הראשונה שאתה רואה את המשחק. המלצה מצוינת שמתאימה לכולם, אני מחזק
בכל אופן סיקרנה אותי ההערה הראשונה שלך - אם אתה לא מאמין שה-NBA (אני מניח שאליה התכוונת) היא הליגה השניה הכי מעניינת לצפייה, אז איזו כן? (אני שואל כי אני בכנות מניח שלא התכוונת להוקי, ולא חלילה בשביל להציק. אם אכן התכוונת להוקי אני מתנצל
)

royfr

New member
אכן התכוונתי להוקי

וכידוע, הוקי עבר משבר גדול עם השביתה ב-2005 שבטלה את העונה. מה שקרה הוא שהליגה שנתה חוקים שהפכו את המשחק יותר התקפי והפכה לליגה יותר מעניינת. גם הגעתם של כוכבים, כמו סידני קרוסבי ואלכסנדר אובצ'קין, הוסיפה עניין לליגה.

DEJ

New member
אם כבר צריך משהו דמוי כדורגל

אז עדיף כדוריד. יופי של משחק. אפילו בארץ יש רמה סבירה (בעיקר אם אתה מראשל"צ), וזה משחק מאוד מעניין לצפייה. והבונוס הוא, כפי שציין עמרי, שאפשר לראות את הכדור!

ofribecker

New member
יצמחו הרבה מלפפונים בארה"ב השנה

איזה מזל שבקולג' פוטבול לא יכולה להיות שביתה... הקש בעץ טפו טפו טפו...

למעלה