זה נמצא מקום שקוראים לו "שכניה" והטלפון שלהם זה: 04-9998212. תודה לכל העונים.
א אילון פ New member 10/8/04 #17 זה נמצא מקום שקוראים לו "שכניה" והטלפון שלהם זה: 04-9998212. תודה לכל העונים.
S Snake maN New member 11/8/04 #18 שלום מדבר אח של "דובר אמת" אילון, אני מצטער לידע אותך שאין חיה כזו "בירדי" אני ממליץ לך קודם ללמוד את השם של החיה לפני שאתה חושב לקנות אותה
שלום מדבר אח של "דובר אמת" אילון, אני מצטער לידע אותך שאין חיה כזו "בירדי" אני ממליץ לך קודם ללמוד את השם של החיה לפני שאתה חושב לקנות אותה
B BabaGee New member 11/8/04 #19 אתם ממש משעשעים אותי אתם מזכירים לי את השאלות בפסיכומטרי של ה"שקרנים" ו "דוברי האמת" : אם אח אחד תמיד דובר אמת בקשר לשם של הלטאה וטוען שקוראים לה דרקון מזוקן בעוד אח אחר תמיד דובר שקר וטוען שקוראים לו בירדי אז איך קוראים ללטאה באמת
אתם ממש משעשעים אותי אתם מזכירים לי את השאלות בפסיכומטרי של ה"שקרנים" ו "דוברי האמת" : אם אח אחד תמיד דובר אמת בקשר לשם של הלטאה וטוען שקוראים לה דרקון מזוקן בעוד אח אחר תמיד דובר שקר וטוען שקוראים לו בירדי אז איך קוראים ללטאה באמת
י יונתן ורונסקי New member 11/8/04 #20 נראה לי שלא הבנת אותו נכון בירדי זה קיצור של בירדד שזה מזוקן ובירדי זה קיצור לדרקון מזוקן. זה קיצור שרוב המגדלים משתמשים בו.
נראה לי שלא הבנת אותו נכון בירדי זה קיצור של בירדד שזה מזוקן ובירדי זה קיצור לדרקון מזוקן. זה קיצור שרוב המגדלים משתמשים בו.
א אילון פ New member 11/8/04 #21 הנה: בירדי, דרקון מזוקן, חרדון מזוקן, bearded drgon, Pagona vitticeps. מרוצה?