צרפת

קורונה

New member
צרפת ../images/Emo54.gif

הייתי רוצה אחרי הצבא לגור בצרפת כמה שנים אני אוהבת את ארץ ישראל אבל נראה לי נחמד לשנות מקום לתקופה יש מישהו שגר בצרפת? איך לגור שם?

תותי-בת

New member
קורונה - דה בסט מקסיקאן ביר ../images/Emo9.gif לאן בצרפת את רוצה לעבור? יש לך משפחה? חברים? מישהו שם? ליאת - שחוזרת ומדגישה ש-אני מכירה אנשים מכל העולם (נו טוב, כמעט כל העולם... ../images/Emo9.gif ).

קורונה

New member
תותי- אהבתי את השם

לא מכירה שם אף אחד בגלל זה אני שואלת איך החברה שם? אני רוצה לגור בפריס זה אחד מחלומותיי זה אפשרי גם אם אין לי שם כלום? רצון יש

תותי-בת

New member
קורונה דארלינג ../images/Emo9.gif אני ממש לא גרה בצרפת - אני עדיין בארץ למען האמת... נראה לי שזה אפשרי לעבור גם אם אין לך שם כלום - קחי בחשבון שצרפתית את חייבת לדעת כיוון שהצרפתים ידועים שאנשים שלא ממש מתייחסים למי שלא דובר את שפתם (ויש לי הוכחה לכך - אחותי שטיילה שם והתנהגו אליה כמו אל... טוב אני לא אמשיך את המשפט), מה שעוד צריך זה קצת לחקור על המקום לברר על מקומות עבודה, לינה ושירותים מינימליים של תושבים ו/או אזרחים, את יכולה לבדוק את זה בשגרירות צרפת בארץ, אני אישית הייתי גרה בכל מקום אחר בעולם חוץ מצרפת, אה כן, וגם יש לי שם אנשים שאני מכירה,ליאת - חובקת העולם ../images/Emo9.gif

**Blue-Lagoon**

New member
אני גרה בצרפת

בפריז, תאמת מקום מדהים!!! אני אישית נורא אוהבת את העיר הזאת היא כל כך קסומה.. הצרפתים לא משהו, הם תאמת די סנובים, אבל מסתדרים עם זה וזה אחלה.

קורונה

New member
ספרי לי עוד....

למה סנובים? כמה זמן את גרה שם? איך הגעת לשם? עם משפחה או סתם החלטת לעבור לשם?

**Blue-Lagoon**

New member
לקח לי קצת זמן לענות אבל...

אני גרה פה כבר שנה בדיוק והגעתי לפה בערך בשליחות של אבא שלי. ממש אחלה פה. באמת זאת אחלה ארץ ובכלל פריז מדהימה ויש כל כך הרבה דברים לעשות.

למעלה