צרפתית בבקשה

אדבבה

New member
צרפתית בבקשה

כבר כמה זמן לא מתנשקים צרפתית מציק לי מאוד האמת שאני לא מתה על איך שהוא מנשק לדעתי הוא פשוט לא יודע הבעיה שהוא לא ממש מנסה ללמוד, הוא מן בנאדם כזה שחושב שהוא יודע הכל כנראה אז אולי אם זה לא הסתדר הוא חושב שאני הבעיה כמו תמיד או שלא מוכן להרגיש חלש שהוא חלילה צריך ללמוד משהו ממני- כך לפחות אני מרגישה. הקשר די בנאלי אין בינינו תקשורת טובה ואין יותר מדי תשוקה או רצון לביות יחד אין את הריגוש סתם יוצאים אוכלים אבל אני מרגישה כמו זוג נשוי שכבר עמוק בשגרה בלי להעליב אף אחד חלילה אבל אנחנו צעירים איך יהיה עתיד ככה? אנחנו שנתיים ביחד אבל עדיין מאוד חסר לי אני לא מתכוונת לוותר אבל מצד שני לא מסוגלת לומר לו כלום כי מאוד קשה לתקשר איתו אני גם לא רוצה שיפגע. חפרתי? מה לעשות מתסכל.

looking 4the

New member
א ב של זוגיות

כימיה בצרפתית :)

שנתיים יותר מידי.
אין תקשורת אין תשוקה ....לעזוב.... ומהר.
לא להיתקע ..חבל את צעירה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
שאלה די מפתיעה

כתבת ככה: "הקשר די בנאלי אין בינינו תקשורת טובה ואין יותר מדי תשוקה או רצון לביות יחד אין את הריגוש סתם יוצאים אוכלים"

זה האיש שאיתו את רוצה לחיות?
ואם הוא נניח יתנשק צרפתית, אז נפתרה הבעיה?
בחיי - שאלה משונה מאוד.

מעניין איך התנשקו לפני ההמצאה הצרפתית

ולעניין הזוגיות שלך אז באמת שלא ברור לי מה אתם עושים ביחד כשאתם בסה"כ צעירים בתחילת הדרך...

מריוס זכריה

Member
מנהל
בדיוק שמעתי לאחרונה

שביפן נשיקה צרפתית הייתה דבר סודי, שרק גיישות ידעו לעשות.
בעל ואישה נשואים לא חשבו על זה בכלל. עשו דברים אחרים.

כמובן, אינני ערב לדיוק ההיסטורי. רק שמעתי את זה - אבל זה כן עושה שכל שבעצם זה לא כל כך מובן מאליו שאנשים עושים דברים כאלה. היום אמנם כל ילד רואה את זה בטלויזיה מגיל 0, אבל פעם, כשלא הייתה תקשורת - מאיפה אנשים ידעו על זה?

seeyou

New member
אם יש כול כך הרבה "פגמים" אז למה את ממשיכה ?

לא מצאתי את התירוץ הקלאסי ש:"אאני אוהבת אותו"

לפי החשיבה שלך אני מניח שאת לא בשלה למסגרת מחייבת וזה לא בושה להודות בזה

לדעתי,עדיף לך לפרק את החבילה במקום להמשיך לצבור תיסכולים

יוסי

אדבבה

New member
אני מסכימה חלקית

אני מסכימה חלקית עם הדברים, טוב לשמוע עוד דעות. אני מאוד בשלה, אני זו שמתקשרת, שיוזמת, שרוצה לעשות דברים רומנטיים הוא יותר חושב מטרה, עבודה- קצת משעמם. אני פשוט חושבת טוב טוב אם לחתוך כי בכל זאת שנים עברנו הרבה דברים, לתקשר איתו אני מנסה אבל זה לא קל הוא מתעצבן מהר קשה להשיג משהו משיחה איתו. אולי אני באמת לא יודעת איך אולי התלוננתי יותר מדי והוא כבר לא מקשיב. נראה אם אצליח לשנות טקטיקה אולי זה יעבוד ומקס' אציב לעצמי זמן ואם לא ישתנה כלום לא תהיה ברירה. כן, אני לא רוצה שכך יראו חיי. מה שמוזר זה שגם הוא בנאדם יצרי אבל כאילו האנרגיה ירדה, אולי זה השגרה המעצבנת ריבים שהורידו.

seeyou

New member
זה טוב שאת מסכימה חלקית-הרי אומרים

If you can find something everyone agrees on, it's wrong.

את בהתנהגותך בדרך הטובה אבל את עושה אותם טעויות(לדעתי) כמו רבבות בנות/ נשים אחרות

יש שוני גדול בחשיבה/היתנהגות בין 2 המינים בכול מה שקשור לזוגיות

קשה להשיג משהו משיחה איתו?
תעשי כך שהוא יחשוב שהרעיון בא ממנו ולא ממך
כמה שפחות מילים

עם חיוך תמים משיגים יותר

בסופו של דבר
נכנסים לזוגיות מאינטרסים אישים
גם כאשר לא משיגים את כול המטרות עדיין צריכים לקחת בחשבון מה מפסידים מלעזוב מאחר שאף אחד לא יוכל להבטיח טוב ייותר בכול התחומים

יוסי

אדבבה

New member
איך?

תעשי כך שהוא יחשוב שהרעיון בא ממנו ולא ממך - בכיף, אבל איך?

seeyou

New member
תתחילי בזה שבמקום להישתמש

מילה "אני" תשתמשי ב:"מה דעתך"
תני לו הרגשה שהוא הקובע(למרות שבפועל תעשי קצת אחרת-ואם הוא יתעצבן על זה שחקי אותה "בלונדינית)
בשיטה הזאת את מקטיןנה את האגו שלך ומנפחת את האגו שלו

"האמצעים מקדשים את המטרה".

יוסי

אייבורי

New member
תשמעי בדיחה

אישה מבלה עם המאהב במיטה
פתאום נכנס הגבר הביתה
האישה אומרת למאהב, תתחבא מתחת לשמיכה
נכנס הגבר לחדר
צועק, את בוגדת בי!
אומרת לו האישה, מה פתאום ?
אז מזאת הבליטה הזאת בשמיכה שואל הגבר?
אהההההההה אתה קורא לי שמנה, עונה לו האישה.

אז את לא אוהבת את הנשיקות שלו
וכנראה עשית פרצופים
והוא הפסיק
ועכשיו את מתלוננת שאין נשיקות
אי אפשר באמת לרצות אותך נכון?

אדבבה

New member
הוא גם חושב ככה

אחלה בדיחה! זה נקרא להתמם אני אנסה ללמוד מזה. למה? אני לא חושבת שאני מבקשת הרבה אולי התדירות שאני מבקשת היא גבוהה.
בד"כ אם היה צרפתית אני הייתי יוזמת אבל הוא לא יודע מה לעשות עם הלשון שלי חח הוא לא מחכה הוא משתולל לי בתוך הפה זה אמור להיות רגוע נראה לי שהוא משווה את זה לחדירה סליחה על הישירות. אני לא ממש יודעת איך להעיר או להגי לו חכה אל תעשה כלום או שלא ניסיתי באמת.

בלי לדבר - מעשים

אף אחד לא אוהב ביקורת
תשפרי את, באופן חד צדדי - הוא כבר יצטרף
תנסי לנשק אותו קצת אחרת, תמצאי מקום בילוי חדש או סוג בילוי אחר
תחדשי ותפתיעי
תייצרי את את הריגוש והכיף
אין צורך להתעכב על מה הוא כן ומה הוא לא, מה זה נותן לך?
פשוט תעשי
בהצלחה

ובהזדמנות זו אבקש מכולם טיפים לחידוש וריגוש

chenby

New member
טיפים לחידוש?

אתה המאמן הזוגי ה-200 שהצטרף אלינו השבוע, איזה חידוש אתה רוצה?
יום שלישי היום, ב' באייר, זה יום חדש

למעלה