צרפו אותי אליכם...

קודם תודה על החיבוק. קבל חיבוק חוזר

זה לא שאני לא מאמינה יותר באלוהים. אני מאמינה בו אבל בדרך שלי. (הוא נתן לנו את זכות הבחירה, לא?) ואבא שלי לעולם לא ישלים עם זה ולעולם לא יקבל אותי כמו שאני. תודה בכ``א.

עצתי

מימון - עלייך למצוא לעצמך מקור הכנסה עצמאי בלי תלות באביך. לרוב משמעות העניין, לעבוד ולהרוויח כסף. כבד את אביך - כל אדם חי בשביל עצמו. אבא שלך חי בשביל עצמו ואת חיה בשביל עצמך. לכן לא מוטל עלייך לשעבד את חייך לאביך. אך רצוי להקל עליו את קבלת השינוי שחל בך במידת האפשר. ברוכה הבאה

בתש1

New member
כשאת לוקחת מההורים

הם באמת מרגישים סוג של חסות עליך ולגטימציה להתערב לך בחיים ביחוד שמדובר בענין הדתי.. כרגע אין לך כל כך ברירה כי בדיוק התגרשת ואת זקוקה לעזרה שלהם.וסתם לא בא לך להכאיב להם.. אני מאמינה שברגע שתעמדי על רגליך מבחינה כלכלית הם באופן אוטומטי פחות התערבו והיו מעורבים בחיים שלך ויהיה לך יותר חופש פעולה.. נשאר לך לחכות וכמה שפחות להכאיב.. באמת מצטערת על מצבך, בטח לא פשוט לך בכלל..

הפסד מול תועלת.

קשר עם אבא+כסף לעומת הרגשת חופש/מימוש עצמי או איך שלא תקראי לזה. אני יכול לומר לך שיש פעמים שהרגשת החופש היא פיקציה, וחופש אפשר להרגיש בכל מקום, במיוחד כשהמחיר לעומת, הוא כ"כ כבד. מצד שני אני יכול לומר שלפעמים זה או החופש או למות. שניהם מניסיון. הציעו לי עכשיו קידום בעבודה. תכננתי דברים אחרים לשנה הבאה שקשורים במימוש עצמי, אבל כנראה שב"ז אענה בחיוב להצעה, כי שיקול כלכלי הוא רב ערך. לעומת זאת, אני יודע שאם לא הייתי יוצא מבית הורי, הייתי מת. בהצלחה. נ.ב את לא חייבת לברוח מאלוהים. הרבה פעמים הוא יכול לעזור.

אופס, שוב טעויות של הפון הדפוק הזה.

כתבתי כאן בשרשור 3 תגובות תחת הניק בוגדת מתוקה. זו טעות. אני גולשת מהפון וחברה שלי גלשה ממנו אחרונה ולא שמתי לב שלא עשתה יציאה מהמערכת. בקיצור, התגובות הן ממני. הניק ממש לא. קורה שטועים לא?

מנעול ובריח

אם את בבית שלך, איך אבא שלך מתערב בלבושך? יש לו מפתח והוא נכנס חופשי? לעצם העניין - כל עוד את תלוייה באבא שלך בכסף, אין לך ברירה אלא לעשות את כל מה שהוא רוצה. המממ, נשמע לי רע (דומה מאוד לזונה שעובדת בזנות כדי לפרסם את ילדיה), אבל בכ"ז הכסף יענה את הכל. המלצה שלי - לקחת את הכסף, להתנהג בדיוק איך שהוא רוצה (כאשר הוא בסביבה), ולנעול את הדלת כאשר את צריכה קצת חופש ולצרוח. אני מניח שאת יודעת איך להתנהג כדי שיהיה מבסוט. עכשיו זה לא הזמן למרד. בינתיים, כמו שהמליצו האחרים, לאט לאט לבסס את עצמך מבחינה כלכלית (לתכנן, להשקיע, ללמוד, למצוא, לעבוד), וברגע שאת מוכנה להתנתק מחבל הטבור של אביך - תוכלי לבוא לאביך ולבקש לדבר איתו. לשבת בניחותא, להסביר מי את ומה את, להסביר שאת מבינה אותו ואת רצונו לשבת שבעה (האם מותר לך לבקר אותו בזמן השבעה? מצוות ניחום אבלים...) אבל למען שלום בית (ויכולת לבקר את נכדיו בלי להעלות את לחץ הדם שלו) - רצוי שילמד לכבד אותך ולהשלים עם עולמך בדיוק כמו שאת מכבדת אותו ומשלימה עם עולמו. בת חורין אחר-כך. כרגע - את שפחה.

בעיקרון,

זה פחות או יותר מה שאני עושה כיום. (הטלוויזיה נכנסת לארון והילדים יודעים שאסור שסבא ידע.) וברור! שאין לו מפתח. רק זה מה שחסר לי. אכן, נראה שאין לי בררה אחרת. לבינתיים. רק שהיום הוא שוב ניסה לדבר איתי על הדת. ואז הבהרתי לו סופית. שאני משנה דרך ושכולם יקפצו. אגב.... זה רעיון. אבקר אותו בשבעה...

XdragonFireX

New member
היי שלום.

הרבה זמן לא כתבתי פה. פעם חשבתי לעשות את הצעד אבל כיום אני נסגתי אחורה משום מה. את הצעד של לא להיות חרדי פנים עשיתי... אבל כלפי חוץ זה מאוד קשה לי. קשה לי להכאיב להורים כי אני מאוד מחובר אליהם. החיים לא קלים ): בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!

a d y

New member
עשי כל מה שיעשה לך טוב עם האפשריות שיש../images/Emo24.gif

והכי חשוב - תשמרי על הבונבונים

למעלה