צ'רלי

NoKiA2003

New member
צ'רלי

אני מחפש מלים לשני שירים ואני לא מוצא, אולי תוכל לעזור? Isis - Meditate ו- Indiana - All I Need Is Love, תודה מראש

Charles Darwin

New member
מה שקורה זה שמדובר בשירים נדירים...

אם זה קיים ברשת (ואני בספק במקרה הזה), בד"כ אפשר למצוא. אם יש לך מילים (אפילו מילה או 2) מתוך השיר זה מאוד יעזור. אם יש מילים ובכ"ז לא מוצאים -- אפשר לפנות לפז"ש. איה (בעיקר) מכירה כל מיני פורומים ומקומות חשוכים שמוצאים בהם כל מיני דברים מוזרים. יש מילים?!

NoKiA2003

New member
יש לי את השירים עצמם ../images/Emo8.gif

רק שאף אחד בעולם לא העלה את המילים לרשת

Charles Darwin

New member
שמע, אתה לא יכול לדעת מה קורה

באפגניסטן, נכון? אולי מדובר בשירים האהובים על מולא עומר...
קיצר, אם יש מילים, אולי תשתף אותנו? נכון שסביר להניח שזה לא קיים ברשת, אבל נירלי שזה שווה בדיקה (אני גם חייב ללמוד איך להכנס לפורומים האלה של איה). מקסימום אפשר לנסות "להוציא" משמיעה (ונשאלת השאלה כמה זה דחוףףףףףףףף ו/או חשובבבבבבבבבב..).

NoKiA2003

New member
לא כזה דחוף או חשוב ../images/Emo13.gif

סתם מטריד את מנוחתי

Charles Darwin

New member
אני מתכוון מילים בודדות מתוך השיר

אם אתה זוכר ו/או מבין מה ששרים...

NoKiA2003

New member
אה

בשיר של אלקסיה רוב השיר זה all i need is love ובשני משהו עם pepole ו-Meditate, כן אני יודע שזה לא עוזר הרבה

Charles Darwin

New member
זה לא מאוד אינפורמטיבי אתה יודע....

המילה היחידה (משני השירים) שלא ידעתי קודם זה people...
REM - Shiny Happy People Shiny happy people laughing Meet me in the crowd People people Throw your love around Love me love me Take it into town Happy happy Put it in the ground Where the flowers grow Gold and silver shine Shiny happy people holding hands Shiny happy people laughing Everyone around love them, love them Put it in your hands Take it take it There's no time to cry Happy happy Put it in your heart Where tomorrow shines Gold and silver shine Shiny happy people holding hands Shiny happy people laughing​

NoKiA2003

New member
אם כבר הגענו לזה חייבים להזכיר

את זה, כן כן עדיין 1989 אבל גלש לעשור שלנו

NoKiA2003

New member
עוד שיר שמסתבר שאי אפשר למצוא

את המילים שלו ברשת. Lavinia Jones בשיר הנפלא Sing It To You (Dee-Doob-Dee-Doo) משנת 1994, בקצב הזה נצטרך לפתוח רשימת מבוקשים

למעלה