צריכת חשמל

benda2109

New member
צריכת חשמל

יש לי התערבות עם חברה. מה צורך יותר חשמל מזגן קטן (לא חלון) או מאורר פשוט. תודה לעונים

benda2109

New member
אני קצת מציק בנושא

איך אני יכול לחפש הוכחה מוצקת? באתר של חברת החשמל לא מצאתי וגם מייל תשובה מהם לא קבלתי

רוני1955

Active member
צריכת חשמל

על מנת לדעת תבדוק לבד. תבדוק כמה וואט (W) צורך כל אחד מהמוצרים, מי שצורך יותר וואטים, צורך יותר חשמל.

goanin

New member
מ-ז-ג-ן !!!

מזגן משתמש בחשמל כדי לבצע פעולה מכנית די קשה (דחיסה והדאייה). מזגן קטן צורך לפחות 700W. מזגן מסיע חום החוצה מהחדר ובשביל זה צורך המון המון אנרגיה. למה בקיץ נשברים שיאי צריכת חשמל? מאוורר רק מסובב מנוע קטן. לוקח מקסימום 100W. לכי לאתר קניות. על כל מוצר כתוב מה צריכת החשמל שלו. ניצחת בקיצור.

cbr1100

New member
השוואה

מזגן של 12,000BTU צורך בערך 1.2KW בשעה (0.6 אג' לשעה) מאוורר 18" צורך 150W שעה (0.075 ש"ח לשעה) אז מה יותר חסכוני ?? או האם עדיף לחסוך או להנות מאויר קריר ויבש ??

cbr1100

New member
לי אין בעייה

אני גר 5 דקות מדמשק וכאן יבש לחלוטין - לחות זה לא התחום החזק כאן, לשמחתי (יש לילות באוגוסט שהולכים כאן עם חולצה ארוכה. כן! באוגוסט). אבל אם הייתי גר באזור החוף, אני מאמין שהייתי מחובר למזגן 24 שעות. לא מבין איך אפשר לחיות בתוך המרק הזה כל הקיץ.

goanin

New member
צודק.

תכל'ס אני ירושלמי, וגם אצלנו נעים חצי מהקיץ. אני לא יכול לסבול את מישור החוף, אני מבקר שם פעם בכמה חודשים אם בכלל.

אנילה1

New member
מתרגלים למרק המהביל את החוף. מי שחוזר

מטיול בהודו או מתאילנד מרגישים שמזג האויר בתל אביב הוא ממש גן עדן, והלחות ממש כלום. פעם היית ירושלמית ועשיו תל אביבית וזה ממש לא נורא. התרגלתי.

למעלה