צריכת דלק

alkatraz

New member
צריכת דלק

שלום לכולם יש לי קטנוע JOYRIDE 200 שצריכת הדלק שלו אמורה ליהות לפי כמה כתבות 25 ק"מ לליטר (ואכן זה היה עד לא מזמן) בזמו האחרון הוא עושה לי 20 ל 1 וחייב לציין שלא שיניתי את אופי הנסיעה מישהו יודע מ יכול ליהות? תודה

tanaz14

New member
לי היה בעייה דומה ב 150

וגם הקטנוע היה כבה ברמזור הוחלפו משאבת דלק + דיאפרגמה בקרבורטור עכשיו הכל בסדר 55555

For Martha

New member
איך מדדת ומה גרם לך לחשוב שהצריכה עלתה?

עזוב את המחוג בצד - הוא לא פרמטר לכלום כרגע. בנוסף, אתה מוודא אוויר בצמיגים וממלא בתחנה קבועה או שנוטה לתדלק בכל תחנה? הרכבת ארגז ? אתה לוקח איתך מורכב? שמנת? השינוי היה מיידי או שלאט לאט הרגשת שמשהו משתנה? הוא מגמגם? הטיפולים נעשו בזמן? שאלת מישהו בנוגע לבעיה (מוסכניק כלשהו),אם כן,מה אמר? ושאלה אחרונה, מה הוחלף ב-2 טיפולים האחרונים?

whistler

New member
כמה אפשרויות...

כמה אפשרויות שיכולות להעלות את צריכת הדלק, מעבר למה שכבר אמרו לך (כמו הוספת משקל, לחץ אוויר נמוך בצמיגים, וכו') יכול להיות שפילטר האויר של הקטנוע כבר סתום, ואז המנוע שורף קצת יותר דלק. עוד אפשרות היא שרצועת ההינע כבר שחוקה, ואז המנוע עובד בסל"ד יותר גבוהה, אך פחות כוח מגיע לגלגל... לפעמים גם יותר מדי או פחות מדי שמן במנוע גורם לצריכת דלק גבוהה יותר. גם טיב הדלק יכול להיות גורם - אולי תדלקת במקום אחר מהרגיל שבו טיב הדלק ירוד ממה שאתה רגיל. תנסה להוסיף תוסף דלק, שמנקה את הקרבורטור (יש ל STP משהו טוב, ויחסית לא יקר, עולה משהו כמו 20 ש"ח). זה מה שאני יכול לחשוב עליו... אם הבעיה לא נפטרת בתדלוקים הבאים, תפנה למוסך. שיהיה בהצלחה...

alkatraz

New member
בעית תצרוכת דלק ב-JOY RIDE

שלום תודה לכם על כל העזרה! אני מרכיב קבוע את חברה שלי +- 55 ק"ג מתדלק באותו מקום באופן קבוע,שמן נדבק כל יומיים טיפולים 1000 במוסך מורשה הקטנוע עוד מעט מגיע ל-3000 תודה

למעלה