צריכת אנרגיה מהו ההספק החשמלי של הצלחת על כל מרכיביה?
ת תומר Member 19/3/04 #2 הספק חשמלי בא רק מהLNB זה אותו עקרון בצלחת יס בבית פרטי בבניין הצלחת מקבלת מתח חשמלי מחדר המדרגות
ג גוטמן אלון New member 20/3/04 #3 בצלחת פרטית המתח החשמלי מגיע מהדירה בצלחת של יס החשמל נלקח מחדר המדרגות. בצלחת פרטית החשמל נלקח מהדירה של בעל הצלחת.
בצלחת פרטית המתח החשמלי מגיע מהדירה בצלחת של יס החשמל נלקח מחדר המדרגות. בצלחת פרטית החשמל נלקח מהדירה של בעל הצלחת.
H hddrums New member 20/3/04 #4 אני אנסח את השאלה מחדש: מה ההספק ב-WATT של כל רכיבי הצלחת? (או רק של ה-LNB, בהנחה שזה הגורם היחיד הצורך זרם?) ןתודה לתומר על המסר האישי - אך אני צריך יחידות פיסיקליות.
אני אנסח את השאלה מחדש: מה ההספק ב-WATT של כל רכיבי הצלחת? (או רק של ה-LNB, בהנחה שזה הגורם היחיד הצורך זרם?) ןתודה לתומר על המסר האישי - אך אני צריך יחידות פיסיקליות.
ה הטכנאי קרמר Active member 21/3/04 #6 תראה . תלוי כמה ספקים חיברו . תלוי בגודל הבלוק . בלוק גדול . מילבד הספק לLNB שזה צריכה של 4W . יש ליפעמים גם מגברים . שצורכים עד 20W בוא נואמר . מי 2 ש"ח עד 10 ש"ח לחודש . צריכת החשמל
תראה . תלוי כמה ספקים חיברו . תלוי בגודל הבלוק . בלוק גדול . מילבד הספק לLNB שזה צריכה של 4W . יש ליפעמים גם מגברים . שצורכים עד 20W בוא נואמר . מי 2 ש"ח עד 10 ש"ח לחודש . צריכת החשמל