צריכה עזרה..........
אז ככה- אני בת 17 וחצי, לומדת בכיתה י"ב בראשל"צ. מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי חיידק במה, ותמיד רציתי להיות שחקנית\רקדנית\זמרת\סופרת. כלומר, כל דבר שיכול לפרסם אותי....
מאז גדלתי, התבגרתי, והבנתי שזה לא כל כך פשוט. הבנתי שממש קשה להצליח בתחום הבמה והזוהר, ושלזה צריך המון כשרון, ובעיקר מזל. אני לומדת ריקוד (ג'אז בעיקר) כבר 10 שנים, שרה כבר המון זמן (בעיקר במקהלות בי"ס), והשנה גם התחלתי סדנת משחק. הולך לי שם ממש טוב, אני מרגישה שנולדתי לזה. הבעיה שלי היא כזאת- אני כל כך רוצה לנסות ללכת בתחום הזה, ואני לא יודעת איך להתחיל! בעקרון אני רוצה לעבוד בתחום המחשבים, אבל ממש קשה לי לוותר על חלום הזוהר, עד כמה שהוא לא ריאליסטי. אתמול הייתי בדיזינגוף סנטר, והיה שם דוכן של אורנג', דוכן קריאוקי (שיטה מגניבה לפרסם...). כמובן שמייד התנדבתי לשיר. שרתי את השיר של אווריל לאבין, "Complicated". זה היה מעולה! הרגשתי ממש טוב שם, על הבמה, ובזמן ששרתי התאספו סביבי המון אנשים (אני צריכה לקבל על זה עמלה, לא?
). כולם הביטו בי בהתלהבות, ונראו ממש מופתעים מזה שאשכרה הגיעה לשם מישהי שיודעת לשיר. שתי הבנות מאורנג' חייכו אליי ופרגנו לי, ואפילו אישה מהקהל קראה לעברי: "יש לך עתיד!" בסוף, אחרי שמחאו לי מחיאות כפיים סוערות, ההיא מאורנג' הודתה לי ואמרה שיש לי ממש כשרון ענק. מיותר לציין שהאגו שלי התנפח פלאים! עכשיו, הבעיה שלי היא שעדיין יש לי בטחון עצמי לא כל כך גבוה, ואני נורא ביישנית. על הבמה אני אולי מרגישה מאוד בנוח, אבל אני עדיין מתקשה להודות שאני מוכשרת בשירה. מה שהיה אתמול ממש עשה לי חשק... הרגשתי שבאמת יש לי עתיד, שאני צריכה לקחת את הכשרונות שלי צעד קדימה, אבל אני לא יודעת איך! אני אשמח אם מישהו יעזור לי....... כל עצה תתקבל בברכה......