צריכים

fluppster

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה..........

כן, אני דו-מינית, ואני אשמח לשחק אותה.

fluppster

New member
צריכה עזרה..........

אז ככה- אני בת 17 וחצי, לומדת בכיתה י"ב בראשל"צ. מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי חיידק במה, ותמיד רציתי להיות שחקנית\רקדנית\זמרת\סופרת. כלומר, כל דבר שיכול לפרסם אותי....
מאז גדלתי, התבגרתי, והבנתי שזה לא כל כך פשוט. הבנתי שממש קשה להצליח בתחום הבמה והזוהר, ושלזה צריך המון כשרון, ובעיקר מזל. אני לומדת ריקוד (ג'אז בעיקר) כבר 10 שנים, שרה כבר המון זמן (בעיקר במקהלות בי"ס), והשנה גם התחלתי סדנת משחק. הולך לי שם ממש טוב, אני מרגישה שנולדתי לזה. הבעיה שלי היא כזאת- אני כל כך רוצה לנסות ללכת בתחום הזה, ואני לא יודעת איך להתחיל! בעקרון אני רוצה לעבוד בתחום המחשבים, אבל ממש קשה לי לוותר על חלום הזוהר, עד כמה שהוא לא ריאליסטי. אתמול הייתי בדיזינגוף סנטר, והיה שם דוכן של אורנג', דוכן קריאוקי (שיטה מגניבה לפרסם...). כמובן שמייד התנדבתי לשיר. שרתי את השיר של אווריל לאבין, "Complicated". זה היה מעולה! הרגשתי ממש טוב שם, על הבמה, ובזמן ששרתי התאספו סביבי המון אנשים (אני צריכה לקבל על זה עמלה, לא?
). כולם הביטו בי בהתלהבות, ונראו ממש מופתעים מזה שאשכרה הגיעה לשם מישהי שיודעת לשיר. שתי הבנות מאורנג' חייכו אליי ופרגנו לי, ואפילו אישה מהקהל קראה לעברי: "יש לך עתיד!" בסוף, אחרי שמחאו לי מחיאות כפיים סוערות, ההיא מאורנג' הודתה לי ואמרה שיש לי ממש כשרון ענק. מיותר לציין שהאגו שלי התנפח פלאים! עכשיו, הבעיה שלי היא שעדיין יש לי בטחון עצמי לא כל כך גבוה, ואני נורא ביישנית. על הבמה אני אולי מרגישה מאוד בנוח, אבל אני עדיין מתקשה להודות שאני מוכשרת בשירה. מה שהיה אתמול ממש עשה לי חשק... הרגשתי שבאמת יש לי עתיד, שאני צריכה לקחת את הכשרונות שלי צעד קדימה, אבל אני לא יודעת איך! אני אשמח אם מישהו יעזור לי....... כל עצה תתקבל בברכה......

מאיויה

New member
עזרה...

יש למישהו לתת לי את המילים של השיר מעלובי החיים: on my own!? זה די דחוף...בבקשה תעזרו לי...יום טוב!

ת מ י מ ה

New member
בבקשה תעזרו

איזה הצגה אתם מכירים שהיא טרגדיה קלאסית???? בבקשה תעזרו

featherhead

New member
עזרה!

אוקיי, אז שלום, אני אסף, בן 16, תלמיד כיתה י''א.. במסגרת הבית ספר הלא-משהו שלנו אנחנו צריכים לעשות עבודת גמר ענקית ולא נחמדה. בחרתי לעשות על קווים אוטוביוגרפיים בשני מחזות של טנסי וויליאמס-"ביבר הזכוכית" ו"חתולה על גג פח לוהט". עכשיו חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי המון מקורות על המחזות ומצאתי, אבל הבעייה היא שדווקא על החיים של טנסי וויליאמס עצמו בקושי מצאתי חומר (חוץ מכמה אתרים לא-הכי מדוייקים באינטרנט באנגלית) עכשיו, מישהו מכיר או יודע על מקורות (כתובים!) על טנסי וויליאמס, חייו ופועלו? אני ממש ממש אודה לכם אם תכתבו כאן כ-ל מה שאתם יודעים! (אם..:) תודה מראש, אסף.

michal bubble

New member
עזרה בבקשה....

היי לכולם! למישהו יש במקרה חומר על המחזאי ג'ים קארטרייט? אני צריכה את זה די דחוף...הוא כתב את המחזה "רחוב",שהועלה על ידי בית צבי. תודה!

zazza

New member
עזרה דחופה....

אני צריכה בגד גוף שעשוי כולו מבד של גרביונים. ממש לעטוף את כל הגוף בגרביון... למישהו יש עצה? אפשר לקנות כזה דבר? תודה

m o r i n k a

New member
me please ../images/Emo53.gif

מישהו במקרה יודע איפה אני יכולה למצוא באינטרנט את המחזה "סיפור לילה"? אני לא זוכרת של מי הוא... תודה בכל אופן...

royi00

New member
עזרה!!!!

אני צריך שמות של מחזות זמר מוכרים...כמו גריז,שיער... ושירים קיצביים מהמחזה.. תודה מראש רועי

elinab

New member
../images/Emo53.gifביה"ס למשחק של ענת ברזילי

שלום לכולם!!! מה אתם יכולים להגיד לי בקשר לביה"ס למשחק של ענת ברזילי? האם שווה ללמוד שם? אפשר לצאת משם אם כל מה שצריך כדי להתקדם בתחום?

fluppster

New member
אני זוכרת בעל פה...........

שיר מדהים!!!!! On my own, pretending he's beside me All alone, I'll walk with him till morning Without him I feel his arms around me And when I lose my way I close my eyes and he has found me In the rain the pavement shines like silver All the lights are misty in the river In the darkness the trees are full of starlight And all I see is him and me forever and forever And I know it's only in my mind That I'm talking to myself and not to him And although I know that he is blind Still I say, there's a way for us I love him, but when the night is over he is gone, the river's just a river Without him the world around me changes The trees are bare and everywhere the streets are full of strangers I love him, but everyday I'm learning All my life I've only been pretending Without me his world will go on turning The world's so full of happiness that I have never known I love him I love him I love him, but only on my own.

ממממ...

נדמה לי שישנו ספר "המחזאים הגדולים בתולדותינו" ויכול להיות שהוא נכלל שם [פרק על כל מחזאי]. תבדוק בספריה או סטימצקי. לילה טוב.

אף פעם לא שמעתי/ראיתי כזה דבר...

הרעיון היחיד שעולה על דעתי זה לקנות הרבה זוגות גרביונים ולתפור מהחלקים הרחבים (הירך) את כל הבגד. אבל בשביל זה צריך ממש ידי זהב...

fluppster

New member
אהמ.......

"שיקגו": We both reached for the gun, And all that jazz ועוד.... "מאמי", "מרי לו": לא ראיתי אותם..... "פנטום האופרה" גם טוב?

catooma

New member
עזרה לגברת שמחפשת גרביון לגוף....

שלום לך, פשוט מאוד...לקוחים שני זוגות גרביונים.. האחד גורבים רגיל מהרגליים עד למותניים גרביון שני, עושים לו חור קטן, חשוב מאוד שיהיה קטן באזור המפשעה, ואיך לובשים?? בחור מכניסים את הראש והמקום שמיועד לרגליים הופך לבית חדש ליידיים. מומלץ לפתוח את התפר שיש לאצבעות הרגליים בעזרת מספריים עדינות ולא לגזור את הגרביון בשל תכונתו להתכווץ. לשאלתך האם ניתן לקנות דבר כזה... יש מעין אוברול, של ממש עם כתפיות של חברת דאנסקין...בחנוויות שמוכרות בגדי ריקוד אבל נראה לי שחבל על הכסף.. באם מדובר למשהו חד פעמי. לשם מה בכלל את צריכה את הלבוש הנ"ל? אשמח לעזור יום כתום

ת מ י מ ה

New member
אני צריכה מודרני

לא קלאסי בסגנון מותו של סוכן בבקשה תאמתו לי את הדבר יש לי מחר מתכונת.... ואם אפשר שמות של הצגות ריאלסיטות

למעלה