צריכים מתנדבים

עדי 5

New member
צריכים מתנדבים

אני לא יודעת אם זה המקום אבל אני אנסה. אני עובדת בבית ספר של החינוך המיוחד. האוכלוסיה בבית הספר קשה מאד,ילדים עם פיגור עמוק. במסגרת עבודתי אנחנו נוסעים לבריכת שחיה טיפולית ושם אני מטפלת בילדים בהידרותרפיה. לצערי השנה קוצצו התקציבים ואין לנו סייעת שתסע איתנו לבריכה. קיבלנו בת שירות לאומי שברחה מהר מאד בגלל שהמראות היו קשים לה. היום מנהלת בית הספר אמרה שאם לא נמצא פתרון פרוייקט הבריכה,שתורם וחשוב מאד לילדים,יגנז. היא אמרה לי לחפש מתנדבים ומיד חשבתי על הפורום הזה. בכל אופן מה שאנחנו צריכים זה מתנדבים על בסיס קבוע שיסעו פעם או פעמיים בשבוע לבריכה. בית הספר נמצא בחיפה. אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא עזרה ברוכה וחשובה זו אשמח לקבל ממנו מסר. שנה טובה עדי

עץ ועצה

New member
אפשר

אולי לפנות לרכזת המתנדבים ברווחה או פשוט לבקש מכתב בעיתון מקומי לכתוב על זה אפילו 3 שורות ככתבה או כ"רכילות" עם טלפון למעונינים. מה שעוד כדאי לבדוק זה אם יש "של"מ" שבדר"כ פועל דרך המתנס"ים(=שרות לאומי למבוגרים) וגם את האתר שאני לא זוכרת איך קוראים לו אבל משדך בין מתנדבים לזקוקים למתנדבים. ורעיון אחרון -לפנות לארגונים בעיר, כמו ארגון מורים גמלאים וכו' או לתלות באוניברסיטה מודעות שדרושים מתנדבים-בעיקר ליד מחלקות של חינוך מיוחד/חינוך/עבודה סוציאלית בהצלחה

נירה63

New member
לעדי היקרה

באילו ימים מדובר? אבדוק בחיפה ונהיה בקשר טלפוני לאחר ראש השנה, ושוב תודה לך עדי על העוגה הנהדרת שתרמת לילד שחגג את יום הולדתו. מבטיחה לעזור ככל שאוכל. שנה טובה לך ולכל בני ביתך. מכל הלב נירה.

עדי אני גיליתי עולם שלם, שבט הצופים

בכל עיר יש שבט של צופים אני מציעה לחבור להנהלת השבט הקרוב אליך הם חברה נהדרים וכל הזמן רוצים לתרום לקהילה, ראי את ההתגייסות של שבט הצופים בבאר שבע, וכאן בגבעת זאב לקראת החג בארגון המארזים. פנינה

נירה63

New member
לעדי חג שמח

ערכתי בירור ראשוני. אנא נסי לפנות לשבט אפיק של הצופים, נמצא ברחוב אינטרנציונל בעלייה לכיוון רמות רמז, אליאנס והאוניברסיטה. מקווה שתיאור המיקום ברורו. גשי לראש השבט, יתכן ותמצאי בשבט חבר'ה שיתאימו לבקשתך. השבט נחשב כשבט מצויין, מלא בעשייה ובתרומה לזולת.

עדי 5

New member
תודה רבה

העיניין שאנחנו צריכים את המתנדבים בשעות הבוקר כך שנוער שלומד לא מתאים. בכל אופן נתתם לי כיוון תודה

למעלה