צריכים לשנות ומהר!!!!!

Alinush*

New member
צריכים לשנות ומהר!!!!!

צריך לשנות את הרשימה!!!!! מה זה משנה עם אפשר למצוא משתמשים יות רמהר לפי השיטה החדשה של חברי הפורום..... הרי אפשר פשוט ללחוץ על השם שליד ההודעה!!!! ולפי דעתי מנהל/ת הפורום צריכ/ה מי נכנס לרשימה.... ומי לא ואז הסדר יהיה אקראי וקבוע... לדוגמא: אצלנו בפורום(דיאטות והשמנה) יש מישהי שהיא הכי פעילה, והיא לא כותבת סתם הודעות אלא הודעות יפות ארוכות ומושקעות ובעלות מסר.... היא הייתה בתחילת הרשימה ופתאום היא בסוף! כי השם שלה מתחיל ב-ת´ וזה ממש לא הופר! והמשתמשים הקבועים בפורומים כבר יודעים בעל פה את מיקום החברים שלהם... מקווה שתשנו!!! אלינה

אז מה אם היא בסוף ../images/Emo35.gif

אז זהו? היא לא יכולה לכתוב יותר כלום? אף אחד לא מכיר אותה יותר? נעלמה? החברים האחרים לא יודעים איפה היא? לא שומעים ממנה? מה זה משנה איפה היא?!?!?!?!?!?!

Alinush*

New member
התכוונתי לזה שזה ממש לא הופר !!!!!

כמה שהיא משקיעה ופתאום דפקו אותה ושמו אותה בסוף!!!????? מעניין מה אתה היית מרגיש??????.!

איך אני הייתי מרגיש...

פגוע, נבגד, עצוב אולי אפילו הייתי שם קץ לחיי...
אני הייתי מקום שני בפורום עיצוב גרפי....עכשיו אני מקום....לא יודע אבל משהו באמצע.... וואו! ממש כואב לי....

עידית_

New member
אתה צודק לגמרי. אני פשוט המומה

מכמות התגובות בנושא הזה. נראה כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם. ואני בתמימותי כל הזמן ראיתי ברשימה הזאת את הדבר הכי שולי בפורומים. מה זה משנה בכלל איפה בנאדם מופיע ברשימה? זה לא מצעד הפזמונים. זה לא דירוג לפי חשיבות, וזו לא תחרות. זה סתם רשימת שמות. טוב, אבל אני שמחה לראות שאלה הדברים שמטרידים אותכם. הלוואי שאלה יהיו הצרות שלנו! שנה טובה לכולם!

למעלה