צריכה
...

TushAngel

New member
צריכה ../images/Emo91.gif ../images/Emo92.gif...

אני מתלבטת אם לקנות את האלבום של עברי-זה לא אותו דבר או את עברי לידר LIVE מה אתם יותר ממליצים
איזה אלבום יותר מוצלח
תודה

sharwan

New member
../images/Emo13.gif גמאני הייתי בבעייה הזאת!

אז קניתי את שנייהם

תראי....

תראי, הלייב זה לא בדיוק אלבום. זה כמו אוסף. אם יש לך דיסק אחר או אם כבר יש לך שירים על המחשב חס ודחליל, מאלבומים אחרים... הייתי ממליץ לקנות את הדיסק "זה לא אותו דבר". כי בדיסק הופעה לא היה הרבה באמת מהאלבום הזה.

meshi16

New member
אממ...

כן באמת קניתי את שלושתם..כאילו את "זה לא אותו דבר" קניתי איזה חודשיים שלוש לפניי.. ואת הדיסק ואת הדי וי די ביחד...וכל אחד מהם שווה את המחיר!!

GalGul000

New member
האמת

אני שומעת את הלייב הרבה יותר מאשר את זלא"ד. [את זלא"ד חרשתי ממש אחרי שקניתי אותו וכבר איזה שנה לא נגעתי בו בכלל. הממ. רק מידי פעם אם בא לי איזה שיר ספציפי
] הלייב זה פשוט דיסק כיפי. עם השירים הכי טובים בביצועים מעולים. מצד שני זלא"ד זה שירים חדשים [כאילו לא אוסף] וזה יחסית דיסק.. רגוע כזה. [לא יודעת להסביר נו
]

השאלה היא...

אם בא לך ביצועים של הופעה או ביצועים יותר שקטים, לכל אחד יש עדיפות שונה בתקופות שונות. אם בא לך יותר רגוע אז זהלא אותו דבר ואם בא לך לשים על הכי חזק ולהרגיש בהופעה.... דיסק לייב כמובן

GinGit 8

New member
CD Live

אבל זה בגלל שאני מעדיפה את הביצועים החיים של עברי..

lital4321

New member
קחי את הלייב יש שם שירים מכל

האלבומים ובביצועים הכי טובים..

orpaz445

New member
זה לא אותו דבר

זה באמת לא אותו דבר זה אלבום מושלםםםםם תקני אותו

mor298

New member
שניהם.

אני לא אומרת שתקני את שניהם עכשיו.. אבל לדעתי שניהם טובים..
תקני קודם את.. אממ.. לא יודעת. נראה לי שתקני קודם את הלייב.. אח"כ תקני גם את זה לא אותו דבר, כי לדעתי אי אפשר לוותר עליו

may17g

New member
כמו שכתבו

לייב אם בא לך הופעה חיה, מקפיצה, ביצועים חיים ממש מוצלחים ושירים מעורבבים מכל הדיסקים זלא"ד אם בא לך את השירים קצת יותר שקטים, לשמוע ממש טוב את הקול של עברי.. בלי צרחות של בחורות ברקע... (אישה לויתן!) לי יש את שניהם כי פשוט לא יכלתי שלא לקנות את הלייב כשהוא יצא (וכבר היה לי את זלא"ד בבית)

CigaretteBurn

New member
לדעתי עדיף קודם את זה לא אותו דבר

קודם תשמעי את השירים בביצוע אולפן שלהם... אחר כך קונים את הלייב=)

למעלה