צריכה תשובה דחוף

מירי187

New member
צריכה תשובה דחוף

שלום בנות האם מישהי נותחה ע"י פרופ' גולדנברד? אני אמורה לעבור ניתוח ביום א' אצל סוריאנו אבל הוא לא יהיה. אמרו לי שינתח אותי פרופ' גולדנברג מנהל המחלקה האם אני צריכה " להישאר רגוע? מודה לכן על התייחסותכן

shirzon

New member
תשובה וקצת אינפו' לגבי סוריאנו

אז ככה- אני גם עבורה להייתי לעבור ניתוח אצל סוריאנו בשבוע הבא, אך מה שקרה זה שהוא קיבל הזמנה להשתלמות של ניתוחים של אנדו' בבלגיה ( ששם נמצאים אם אתן לא יודעות המומחים הכי גדולים לאנד') יש כמה ניתוחים כמו שלי שהם קצת יותר מסובכים ( לדוג' חשד למוקד במעי) שנדחו לאמצע אוקטובר- זה התאריך שהוא חוזר- והשאר יבוצעו ע"י גולדנברד מוטי _(יש עוד משהיא פה שדחו לה?-אני מש הייתי בשוק כשזה נדחה- כבר הייתי מוכנה נפשית לשבוע הבא) לגבי מוטי גם שמעתי דברים טובים- סוריאנו הוא בעצם תלמיד שלו ככה שלפי הרופא פוריות שלי הוא המומחה הכי חזק בארץ ללפרוסקופיות- אז כבר יצא לך טוב ולכול מי שדחו- זה גם יצא טוב( את זה הבנתי אחרי שיצאתי מההלם)- כי סוריאנו הולך לעשות במשך חודש וחצי ניתוחים של אנדו' מסובכים בהנחיית הבלגים והוא אמור לחזור עם הרבה ידע חדש אשר אמור להועיל לנו ( ככה הוא ומוטי טוענים) אגב, אני לא חדשה- רק החלפתי ניק.

גל 4

New member
או קיי, הלםםםם, סוריאנו לא כאן??

כבר דחו לי את הניתוח פעם אחת כי לא היה ועכשיו את מספרת שהוא לא יהיה עד אמצע אוקטובר??? אני בהלם ומודאגת. יודעת שגולדנברג מעולה אבל הובטח לי שכולם יהיו בניתוח שלי כי הוא מורכב. מה פה קורה פה? אני לא יכולה לדחות שוב!!! מה עושים?

lee E

New member
סוריאנו איננו? ממתי? אני

אמורה להיפגש איתו ביום ד'

shirzon

New member
תשובה

מצטערת שהכנסתי אותכן ללחץ - זאת בהחלט לא הייתה הכוונה גם אני הייתי בשוק יום שלם- חיכיתי חודש וחצי לניתוח כי היה בחו"ל ושהייתי כ"כ קרובה לבאר הוא נסע הוא נוסע במוצ"ש. לפי מה שהבנתי גולדנברג עבר על כול התיקים ועל הלוחותת ניתוחים והחליט איזה ניתוחים יבוצעו כמתוכנן ואלו יידחו- אם לא קבילת הודעה אז כנראה זה לא נדחה.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo201.gif

פרופ' גולדנברג נחשב אוטוריטה בתחום ויש האומרים שהוא המנתח הטוב ביותר הקיים בארץ לנושא הניתוחים הלפרסקופיים. בזמנו, הלכתי לייעוץ אצל אחד הפרופ' המבינים והוא המליץ לי על פרופ' גולדנברג כמס' 1 , המצחיק הוא שהגעתי לחדר ניתוח וכשראיתי כי סוריאנו ינתח אותי התאכזבתי
. ** יש לציין כי הניתוח אז היה היסטורוסקופיה ולא לפרוסקופיה.

מומלץ להיות רגועה ../images/Emo8.gif

ולאור הידיים שינתחו אותך, גם אפשר. בהצלחה

ר ו מ י ה

New member
נחשב מנתח מצויין

ובעל שם מקצועי לא פחות טוב משל סוריאנו . נשים משלמות לו כסף רב ע"מ שינתח אותן באופן פרטי.

שלום לך ולשאר הבנות המבוהלות

פרופ' גולדנברג - עשיתי אצלו היסטורסקופיה ניתוחית. אז מהניסיון הקטן הזה שלי איתו הוא מדהים, מהשמועות והידע שרכשתי על הרופאים במהלך התקופה שלי כאנדואית הוא נחשב לאחד המנתחים הטובים ולאיש מקצוע מצויין.

רגע רגע ...

אני רוצה להבין משהו , אך כולן יודעות מי מנתח אותן ? ולמה דוחים ניתוחים בגלל שסוריאנו לא נמצא ?? יש לי תור לניתוח ב 19/9 אני מקרה מורכב ( לפני שנה וחצי עברתי לפרסקופיה ע"י גולדנברג וזולטי ולא עשו כלום כי פחדו לגעת בכלל
) בכל אופן לי נאמר שבמקרים מורכבים רק הסגל הבכיר מנתח וישנם 3 אופציות : סוריאנו, גולדנברג וזולטי ושלא ניתן לבחור רופא ספיציפי !( אפלו ניסתי לרמוז על מתן שוחד
) ושבדר"כ בימי חמישי מחליטים מי ינתח . ביום שני דברתי עם נאוה אחראית המחלקה והיא אמרה שהיא לא יודעת על שינויים האם יש מצב שידחו לי את הניתוח???????

shirzon

New member
אם לא התקשרו

לדחות- אז אני לא חושבת שיידחו פשוט סוריאנו לא יהיה.

למעלה