צריכה תמיכה

צריכה תמיכה

היום החלטתי שאני מפסיקה לעשן, אחרי 29 שנות עישון של חפיסה וחצי ליום, מאוד מאוד קשה, ובכל זאת אחרי מאמצים רבים היום עשנתי רק 6 סיגריות, קשה לי מצד אחד אני רוצה לעשן, ומצד שני נמאס לי מהתלות בסיגריות , ומהנזק שהן גורמות,, יכולים אולי לתת תמיכה נפשית, או קצת כוח להמשיך, תודה לכל תמיכה או הצעה שתתקבל

ברכות

קודם כל ברכות בהגיעך למסקנה חשובה בחייך.הסיגריה היא אויב מתוחכם שמנסה ליצור רושם שהוא חבר אז אל תושיטי לאויב הזה את ידך . תרבי לנשום בכל פעם שבא לך לעשן ואפילו תחשבי בלקיחת האויר שכאילו את לוקחת שכטה ,כעבור כמה דקות הדחף ירגע . הימים הראשונים הם מאד קשים אבל אחריהם יש סיפוק אדיר ותחושה שיצאת מעול כבד של עבדות .תקומי כל בוקר ותגידי לעצמך שרק היום את לא מעשנת ואז אולי יהיה לך קל יותר להתחיל .בהצלחה דרור !

פורמה

New member
היי, כל הכבוד

תאמיני שזה אפשרי. אם תקראי הודעות שנכתבו פה, תוכלי לראות תהליכים שאנשים אחרים עברו, ולראות שיטות שונות שיכולות לעזור. אף אחד לא אמר שזה קל. זו ממש מלחמה, אבל ניתנת לניצחון. אגב, שלשום עישנתי 6 סיגריות (אחרי כמה שלבים של ירידה בכמות), ואתמול הגעתי ל-4, והיום אני לא עישנתי בכלל, לראשונה מזה 10 שנים. אני לוקחת זיבן, שעוזר מאוד להקל על התהליך (ניתן עם מרשם רופא) אבל ישנן עוד שיטות שתוכלי למצוא בעיון בהודעות קודמות. לי מאוד עזר לקרוא מה שאנשים אחרים כתבו על ההרגשה ועל התהליך וזה מחזק. בהצלחה!

מרגישה רע

עם עצמי כנראה היום לא הצלחתי להתגבר על הצורך בלעשן, וכבר עברתי את ה-6 סגריות, האם זה כך? זה הניסיון שלי להתגבר על היצר ולהיות חזקה? אחרי כל סיגריה אני מצטערת, ואומרת שזאת האחרונה, ואחרי כמה זמן אני שוב מעשנת

פורמה

New member
היי, הדבר הכי גרוע בתהליך הוא

להרגיש רע עם עצמך. לדעתי זה גורם מפריע. תחשבי רק על דברים חיוביים ואל תשימי על עצמך איקס כשאת לא מצליחה כפי שציפית. תעשי כל שביכולתך להיות חיובית ולהרגיש טוב עם עצם הנסיון שלך והרצון שלך. תשמחי על כל הישג טוב ולו הקטן ביותר, ואם לא הצלחת תמיד תוכלי להמשיך מאיפה שהפסקת. כשאת מנסה להימנע מהעישון כדאי לחשוב רק על הסיגריה האחת, זו שאת מאוד רוצה ברגע הזה, ותאמרי לעצמך שהיא לא הולכת לשום מקום. תוכלי לעשן אותה גם אחרכך. וכך תנסי לדחות אותה עד כמה שאפשר. תנסי להתרכז בדברים אחרים. זה מאוד עוזר בתהליך. אגב, אני מעולם לא הצלחתי להגיע בכוחות עצמי לכמות של 6 סיגריות. רק עכשיו עם הכדורים. המקסימום שהגעתי אליו בזמנו הוא קרוב לקופסא, בזמן שברגיל הייתי מעשנת כ-2.5 קופסאות, אז מה שאני רוצה להראות לך זה שעושה רושם שאת חזקה ממני בכוח הרצון, את רק צריכה להאמין, ולחשוב חיובי. אם אתמול עישנת 6 סיגריות, זה אומר שיש לך את הכוח הדרוש כדי להחזיק את עצמך על אותה הכמות גם ביום שאחרי, ואם מעדת או התבלבלת, זה לא נורא. תזכרי שיום אחד כבר עשית את זה ותוכלי לעשות את זה שוב. שיהיה בהצלחה

תודה רבה רבה

תמכת בי, והעלת לי את הבטחון ואת הכוח להמשיך, חזקת אותי נפשית ,מודה לך

למעלה