צריכה תמיכה :/

koni007

New member
צריכה תמיכה :/

חבר שלי (שגם ככה יוצא פעם בשבועיים), קיבל ריתוק 28 יום אחרי שתפסו אותו מדבר בפלאפון. הוא לא מדבר,לא מספר לי מה קורה, רק שותק בטלפון כל היום וממש ממש מדאיג אותי. איך אני יכולה לעזור??

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהנדסה זה דווקא טוב :ם

אף פעם לא שמעתי שנותים שם עונשים בכלל.. יכול להיות שהוא עשה עוד משהו חוץ מהטלפון וגם אולי סתם יש לו מפקד חרא. ואם כבר הנדסה.. גם חבר שלי. מתי שלך התגייס?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני מכירה מידידים שלי מכל מיני חילו

חילות. ידיד שלי בחיל הים באיזה יחידה וכל פעם הם סוגרים 21 והיו גם פעמים שנתנו לכולם עונש קולקטיבי להישאר 28. כי פשוט שם יש כללים שכולם חייבים לעשות הכל ביחד ואם אחד מפקשש כולם נשארים. ידיד אחר בשריון עשה בעיות ואחרכך קיבל שבתות על כל שטות שלו. וחבר שלי.. אף פעם טפוטפו לא השאירו אותו שבת בהנדסה קרבית וכמה פעמים כבר העירו לו ואפילו היה לו משפט אצל המפקדת פעם אחת (בקורס חובשים) והמקסימום אי פעם שהוא קיבל זה שעתיים ביציאה. ואני מדברת על להירדם בלילה לבן, הפקרת נשק פעם אחת, איבד את הכומתה פעמיים, איחורים. יכול להיות שאף פעם לא תפסו אותו בטלפון והם מתייחסים לזה שונה. בקיצור. בכל בסיס גם יש חוקים שונים לגבי מה מותר ומה אסור אז פשוט הייתי רגילה שחבר שלי בהנדסה אף פעם לא קיבל שבתות או ריתוקים. מישהו אצלם כיוון נשק על המפקד והוא הבין שזה בצחוק ונתן לו רק שעה ביציאה. אוף.. דיי לחפור ><" חח

GrowingMadness

New member
בסדר,

לא אמרתי שלא נותנים עונשים, אבל זה תלוי במלא דברים ובמפקדים ובמ"מ \ מ"פ \ רס"ר. זה גם תלוי באופי של החייל ואם הוא חייל טוב או בעייתי וכאלה..זה שחבר שלך אפעם לא קיבל עונש לא אומרים שבהנדסה קרבית לא מקבלים עונשים

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחח

לא רק הוא.. גם אנשים סביבו לא קיבלו עונשים. אבל לקראת סוף הטירונות שניים מהחדר שלו סרבו פקודה והלכו לכלא חחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהוו.. מזמן.

הם כבר בשלב הרבה יותר מתקדם וצריכים כבר להבין את המערכת הצבאית :\ חבר שלי נוב' 08.

למעלה