צריכה תמיכה:(

אפיטל

New member
צריכה תמיכה:(

חבר שלי החליף תפקיד ועבר לבסיס אחר. לפני כן, הוא היה במקום שלא היו בו בנות בכלל והייתי כ"כ רגועה, הבעיות היחידות שיתעסקתי בהם זה הגעגועים וריבים קטנוניים. עכשיו, בבסיס החדש הוא משרת ביחד עם בנות והם מתרוצצת כל היום לידו. כן, אני יודעת שזה נורמאלי.. אבל זה נפל עלי כ"כ בבום..אני מתחילה להיכנס לסרטים ומהבוקר בא לי לבכות למרות שאין סיבה. יבואו בנות ויגידו ש"אם אין אמון במערכת יחיסים זה לא שווה את זה"..יש בזה משהו. ומה שבאמת עצוב שאני לא יכולה להתמודד עם זה. אני יודעת שהוא לא יבגוד בי, אבל יש איזה משהו מעצבן כזה שחופר לי בראש "ואם...ואם.." אני מרגישה חסרת ביטחון, אני מרגישה לבד וזה מה שהופך את זה להרבה יותר קשה. עד היום לא היה שום איום על היחסים שלנו ועכשיו פתאום אני רואה שיש. אולי מה שאני כותבת עכשיו ילדותי ומפגר אבל זה מה שאני מרגישה. ואין לי מושג איך להתמודד עם זה. קרה לכם פעם משהו דומה? :(

shani hadad1

New member
אני רק יכולה להגיד לך ..

שאם יש אמון בניכם , אז זה נובע מחוסר ביטחון שלך בקשר .. או שפשוט מהרגל שאין ליידו בנות למרות שאת יודעת שהוא לא יבגוד בך , מציק לך שיש לו את האפרשות , למרות שהוא לא יעשה את זה עד עכשיו גם לא הייתה לו אפשרות, עכשיו יש לו ואת מרגישה מאויימת .. אני יכולה להעיד על עצמי , אנחנו מאוד נאמנים אחד כלפי השני ואף פעם לא היו סיפרים של בגידה או חשדות ( ואני אומרת את זה בלב הכי שלם ) והוא גם בבסיס בלי בנות .. אבל אני חושבת שאם היו לו בנות בבסיס זה היה מעצבן אותי קצת .. למרות שאני בטוחה במליון % שהוא לא יבגוד בי זה היה מציק לי .. כשאת תתרגלי לזה זה כבר לא יזיז לך .. זה מה שלפחות אני חושבת ..

יש סיבה להלחץ

שבנות מסתובבות סביבו כל היום. אבל את צריכה לסמוך על החייל שלך. והאמת,המשפט לא נכון. אם אין אמון במערכת יחסים זה עדיין שווה את זה,וחייב שיהיה את החוסר אמון הזה,כי אם תסמכי עליו כל כך את תהיה עיוורת לכל דבר שיכול לקרות. מאמי,זה לא ילדותי,גם אני מקנאת לו,מציעה לך לספר לו כזה את הבעיה שלך ותראי שהוא בעצמו ירגיע אותך..

אפיטל

New member
דיברתי איתו על זה.

הוא אמר שהוא מבין אותי וניסה להרגיע אותי, ודי יצא לו. אבל הפחד הזה שוב חזר. הוא גם אמר שכואב לו שאני לא סומכת עליו. :(

אויש

סליחה אבל מה זה כואב לו שאת לא סומכת עליו? לא צריך לסמוך על מישהו ב-100% אין מה לעשות. אבל שמעי,הדרך הכי טובה לצאת ממשפט כזה זה: אני סומכת עליך,אבל לא על הבנות שאיתך. קיצר שאלה לי אליך. את מאמינה שהוא יבגוד בך?בתוך תוכך אבל..לא "אולי" וכל מיני כאלו.

אפיטל

New member
ממ..

אני לא מאמינה שהוא יבגוד בי..אבל יש לי פחד שהוא כן. =\

tolip17

New member
שמעי,

מאוד לגטימי מה שאת מרגישה, וזה בעצם מראה כמה שאת אוהבת אותו, ודואגת שאהבה בינכם תישאר..אבל, מה שכן אי אפשר "להחזיק" בנאדם קרוב תמיד אליך. בכל מצב בחיים, אם זה לימודים, צבא, טיול אחרי צבא ,עבודה תמיד יהיו סביבו בנות, ותמיד יהיה סביבך בנים.. ואי אפשר להימנע מזה. ולכן האמון הוא חלק מהדרישה במערכת היחסים, וכל עוד אתם עוברים את הדברים האלה, זה מראה כמה האהבה שלכם גדולה...ואת יודעת, שום דבר לא קורה סתם :) אז..מה שנשאר להגיד לך שאין לך מה להגיד שאת ילדותית ומפגרת, כי זה קורה לכל אחד.

../images/Emo45.gifלגבי המשפט השני מסכימה 100%

כל החיים יהיו לידך בנים ולידו בנות.ותתקלו במצבים שבנות יתחילו איתו אפילו,וגם אפילו לידך. אז נשמה,חוץ מזה העצה שלי קצת שונה,אני מציעה שכן תצמידי אותו קרוב קרוב אליך,רק אל תחנקי אותו עם זה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifקרה בערך.

אחרי הטירונות הוא הלך לקורס והייתה לו מפקדת ובשבועיים הראשונים ממש הציק לי ששמעתי ממנו שהם צריכים להיות בתחתונים ואז שהמפקדת תיגע בהם להדגים על הרגליים (החשופות וזה חח) כל מיני זריקות וכאלה. פשוט מאוד הייתה לי שיחה עם החבר, אמרתי לו שזה טיפה מלחיץ וזה ועוד שכולם אומרים שהיא יפה. אבל הוא רק דאג להגיד לי כמה שאני הכי חשובה והוא לא שם עליה בכלל. את פשוט צריכה כמה מילות חיזוק שיבואו ממנו :) הבטחה ואמון. בקשר למפקדת.. פגשתי אותה בסוף הקורס ודיברנו קצת. היא חמודה כזאתי אבל לא יותר חח ככה רואים גם שכאילו אין מה לדאוג אפילו XD ועוד שאלה.. גם ברחוב יש בנות.. אז לא תתני לו להסתובב ברחוב? או ללכת לסופר? או לסוע באוטובוס לבסיס?

חח מה??

המפקדת לא צריכה לגעת בהם. אני מניחה שהחבר שלך היה בקורס חובשים. המפקדת לא מדגימה עליהם. כל העניין הוא שהם עושים את הניסויים על עצמם. בכל מקרה,אם זה מה שקרה יפה להם,מלא היו רוצים להתקל במפקדת שנוגעת בהם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח כן היא כן.

הא כן, קורס חובשים. זו המדריכה של הכיתה, כל פעם היא ביקשה ממישהו אחד לבוא, להוריד את המכנסיים ואז להדגים עליו איך שאר הכיתה צריכה לעשות כי הם לא ידעו את זה מעצמם. מישהו צריך להסביר להם איך חח

../images/Emo13.gifהם חטפו זריקות בתחת

ככה אני יודעת שזה הולך. בהתחלה קוראת לאחד אומרת לו תוריד מכנסיים והיא דוחפת לו חתיכת מזרק.
ואחר כך אחד עושה לשני. שמעתי זה חתיכת צחוקים אצל הגברים,הם פחות חושבים על המפקדת ברגע הזה,הם יותר חושבים איך להכניס לחברים שלהם. בהתחלה ואלה יש דיבורים איזו כוסית וכאלו,אבל אחר כך מיצו כבר את העניין. חח תאמיני לי ששמעתי הכל אבל הכל לגבי הקורסים האלו. ביררתי יותר מדי. חח מצחיק העניין,אני מתה כבר להתגייס!!

second place

New member
../images/Emo45.gif

חבר שלי סיפר לי שאחת המדריכות בקורס חובשים שהוא עשה ביקשה מתנדב- והוא התנדב. והבחורה פשוט חשפה את הישבן העסיסי שלו לעיני כל ופשוט הזריקה לו זריקה דמה ישר בטוסיק. אבל אני לא חושבת שזה גירה משהי, בטח שלא אותו ואת המדריכה....

יודעת איך הולך הקורס של הבנות?

דיר בלאק אחת תוריד לי את המכנסיים ותזריק לי. אזריק לה חזרה אוויר לדם.

second place

New member
../images/Emo13.gifאהלן

דבר ראשון, זה מאוד מאד הגיוני שאת מקנאה, או דואגת או מה שזה לא יהיה, גם למי שיש את החבר הכי מקסים ותומך ואמין למשהי דאגנית באמת, המחשבות יפליגו למקומות מסוכנים גם אם אין שום סיבה אמיתית לכך. תחשבי אבל, שאת מתכוננת ככה לחיים האמתיים. צבא בדרך כלל זה באמת אי רק של גברים חרמנים בלי בנות ולכן אנחנו מרגישות מוגנות. אבל אחר כך כשמשתחררים הגבר שלך יתחיל לצאת למלא ברים עם חברים, לטייל בעולם, לעבוד וללמוד וחצי מהאוכלוסייה שהטר יביב מוקף בה היא נשים. ולכן, הפחד שאת נמצאת בו כרגע הוא פחד שתאלצי להתמודד ולחיות איתו כי אם זה לא יקרה עכשיו זה יקרה בהמשך. אז אני ממליצה לך לנשום עמוק, להבין שהלחץ שלך הגיוני ולגיטימי אבל שרב הסיכויים שהוא סתם פרנואידי ושלא יקרה כלום. אני לא יודעת אם את חיילת או לא, אבל חבר שלי צריך לסבול את זה שאני לומדת עם בנים, שאני יצאת למסיבות, שמתחילים איתי, שיש לי ידידים והוא מתמודד עם זה יחסית טוב. הוא פשוט צריך לסמוך עלי. אז המון בהצלחה ואני מקווה שתרגישי יותר טוב עם כל המצב

למעלה