צריכה תמיכה

busted3

New member
צריכה תמיכה ../images/Emo10.gif

אז הפעם זה לא קשור לגעגועים לחייל או משהו כזה.. החייל ואני שנה וחצי ביחד. הוא בן בית אצלנו, ההורים שלי אוהבים אותו, הוא ילד טוב, תמיד עוזר פה בבית ותמיד רצוי. אני מעל 17.5 והוא 19.5, כלומר אנחנו לא ילדים קטנים. אנחנו שוכבים כבר עוד מעט חצי שנה, ואף פעם לא מסתכנים ולא עושים את זה במקומות שאנשים יכולים לראות. תמיד בחדר שלי או בחדר שלו. לפני איזה שבוע-שבועיים היינו באחד החדרים בבית שלי בקומה שנייה [יש כמה קומות בבית], שיש לו צלונים כאלה, מן תריסים כאלה על כל הקיר.. אם הם לא סגורים \מוגפים אז מי שעולה במדרגות פשוט יכול להשקיף לתוך החדר. בדר"כ הם מוגפים כלפי מטה, ואז הם כביכול סגורים ולא רואים כלום. אז, לפני שבוע-שבועיים החבר ואני היינו על הספר בחדר הזה [כמו תמיד] ולא עשינו שם שומדבר למיטב זכרוני. אבל, הבעיה היא שגיליתי איכשהו שאחותי (בת 15, כמעט 16) דיברה עם חבר שלה על זה שהיא "ראתה אותנו עושים סקס על הספה". היא הסבירה את זה לחבר שלה בכך שכנראה שאני חשבתי שהתריסים מוגפים עד הסוף, והם לא היו. זה ההסבר שלה. העניין הוא שאף פעם, אבל אף פעם, לא עשינו שם כלום, אולי רק איזה כמה פעמים שהיינו מתחת לשמיכת פוך, ועשינו שטויות עם הידיים מתחת לשמיכה.. ממש לא סקס. או נגיד שהוא נשכב עליי [עם בגדים והכל] ורק מנשק אותי לקצת. כאילו, הכי לא ביג דיל..
אולי רק פעם אחת. כמובן שאיך שגיליתי את זה פתאום התחילו לי דפיקות לב מטורפות, ואני כ"כ מפחדת שהיא הולכת לספר לאמא או אבא שלי. אין לי מושג מה היא ראתה, או מה היא חושבת שהיא ראתה, וברור שהמילה שלה גוברת על המילה שלי, גם אם אני אכחיש מליון שנה- זה לא יעזור. היא עדיין תהיה בצד האמין, שראה. ואני מתה מפחד כ"כ.
בעיקר בגלל העובדה שפעם יצאנו מהמקלחת ביחד [לבושים והכל, אחרי מקלחת] ואז היא בדיוק ראתה אותנו והיא אמרה לי "אל תתקלחו ביחד.." כאילו זה מפריע לה. אני לא יודעת אם להתעמת איתה, או להשאיר את זה ככה מבלי לפתוח את זה ולקוות שזה יישאר שמור אצלה. זה מרגיש כ"כ רע. למישהי יש סיפור דומה ויכולה להרגיע אותי? דברי הרגעה? עצות?

sl92

New member
אל תלחצי..

דבר ראשון תרגעי...כי את עושה דברים טיבעיים עם הבן זוג שלך..את לא עושה דברים אסורים... דבר שני אל תיכנסי איתה לעימותים כי היא בכל זאת עוד ילדה קטנה...וילדה קטנה תעשה דווקא ותרוץ לדבר.. לדעתי בתור אחות גדולה את יכולה לקחת את אחותך ולהסביר לה שאת לא יודעת מה היא ראתה ואת כבר בגיל שעושים דברים, ולמרות שהיא ראתה דברים בטעות זה עדיין דברים אישיים שלך ואת מבקשת ומצפה ממנה להשאיר את זה ביניכן...ולהגיד לה שיותר זה לא יקרה והיא לא תהיה חשופה לדברים האלה..אפשר לדבר בצורה בוגרת איתה...בכל זאת היא בת 16...היא מבינה... ולפעם הבאה פשוט תזהרי ותשימי לב...כי בכל זאת זה לא נעים וזאת הפרטיות שלכם :)

busted3

New member
זהו,

שאני מפחדת לדבר איתה ואז זה רק יפתח את זה שוב ולכי תדעי אם זה יגיע להורים שלי :S אנחנו תמיד נזהרים. בכלל, אנחנו בכלל לא צריכים להיזהר כי אין למה.. אנחנו באמת לא עושים שומדבר. אני חושבת שהיא דמיינה או משהו.. תודה :)

cuzican

New member
תקשיבי

אחותך כמעט בת 16. היא כבר לא ילדה טיפשה והיא יודעת שבגיל הזה לא משחקים עם החבר קלפים כל היום. עובדה,היא סיפרה את זה לחבר שלה ואפילו לא אמרה לך או להורים. ובטח לגבי המקלחת היא אמרה את זה כי מה שעשיתם באמת לא מכובד . אם ההורים שלך ו/או היא בבית אז לא מתקלחים ביחד. בזה אני מסכימה איתה. תקשיבי,אחותי גם בת 16 אבל היא הכי סבבה שיש. כמה פעמים החבר שלי העיף אותה מהחדר ואמר לה לחזור עוד חצי שעה והיא הבינה והייתה ממש סבבה עם זה. ואפילו משחקי סקס שקנינו לנו לצימר הראתי לה...בייבידול,אזיקים וכל החרטא הזה. אז לא יודעת,אולי אצלי היא שונה באופי שלה ויותר בוגרת. אבל גם לאחותך יש חבר. ולכי תדעי אם הם שוכבים או מתכוונים לשכב מתישהו בקרוב. אז היא כן אמורה להבין אותך בעניין הזה. רק תדברי איתה בכנות. אני חושבת שאין לך מה לדאוג. רק באמת תדברי איתה ולכי תדעי,אולי אפילו יותר תתקרבו. יהיה בסדר יקירתי. אצלי פעם אמא שלי בדיוק נכנסה לחדר שלי שהראש שלי היה מתחת לשמיכה ליד הרגליים של האקס שלי. והיא לא התחרפנה או קפצה מהחלון. זה יותר מפדח משלך :p

busted3

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לגבי העניין עם המקלחת- יש לי 4 קומות בבית. אני בקומה השלישית, וממש צמוד לחדר שלי נמצאת המקלחת. ההורים שלי היו בכלל למטה עסוקים בבישול ובדברים שלהם, והיא הייתה איתנו בקומה אבל עם דלת סגורה. לא חשבתי שהיא תצא בקרוב.. זה פשוט היה צירוף מקרים. לא בכוונה או לא מכובד או משהו. ואחותי ממש לא כמו אחותך.. אף פעם לא היינו בקשר טוב, אנחנו תמיד רבות ואני חושבת שהיא הדבר שאני הכי שונאת בעולם, אבל לא ניכנס לזה.. אה, היא והחבר שלה איזה 3 חודשים ביחד ולא נראה לי שהם הולכים לשכב בקרוב, אבל את צודקת, היא לא טיפשה והיא אמורה כבר לדעת. לא ממש חשבתי על זה ככה..
ואני מסכימה, אמהות זה הכי מפדח.

דברי איתה

היא מתבגרת,אולי זה מקנאה.או שאולי מרגש אותה או מצחיק אותה לספר `הי הם עשו סקס ואני ראיתי`,דברי איתה תשאלי אותה מה היא ראתה ותסבירי לה מה היה באמת לפי תשובתה.או שדברי עם אמך ותסבירי לה לאיזו סיטואציה נקלעת.אם תגידי קודם אולי זה כבר לא ללכת עם הראש בקיר כמו אם אחותך תגיד מה היא ראתה.

GrowingMadness

New member
ממש אין לך מה להלחץ.

קודם כל, אולי היא סתם רצתה להתלהב לחבר שלה ש"היא ראתה אתכם"? וגם אם היא באמת חשבה שהיא ראתה אתכם.. נו באמת, למה שהיא תספר להורים?
[כאילו, אני בטוחה שהם יודעים האמת
] מה אחותך בכלל חושבת שאתם עושים כשאתם ביחד? הרי היא בת 16, אני בטוחה שהיא לא חושבת שאתם באמת משחקים משחקי חברה ביחד ומדברים על קשתות בענן כשאתם נפגשים. בכל מקרה, גם אם היא חושבת שזה מה שהיא ראתה - למה שהיא תרוץ לספר להורים? דווקא להפך, בגיל הזה הם דווקא מתחילים להבין מה מותר לספר להורים ומה לא, זה לא כמו שהם בני 10 שרצים לספר להורים ממש הכל. נגיד אח שלי בטח קלט שאני מעשנת והוא לא רץ לספר להורים שלי, כי הוא לא מפגר והוא יודע שזה סתם יסבך אותי, ומה האינטרס שלו לעשות את זה? [והוא גם בן 16, וההורים שלי לא יודעים שחזרתי לעשן]. ונניח מצב היפותטי שבו היא באמת רצה לספר להורים שלך- סו וואט? כמו שכתבתי למעלה, אני בטוחה שהם לא חושבים שאתם יושבים ומשחקים ומדברים כל הזמן שאתם ביחד, אתם כבר אנשים בוגרים. אתם לא בני 7. מה ההורים שלך יכולים כבר להגיד או לעשות? לאסור עליך לקיים יחסים עם חבר שלך? לאסור עליך להיפגש איתו? אני בטוחה שלא. ובכלל, סקס זה לא דבר שהוא רע או אסור. אז מה הבעיה פה?
בקיצור, לדעתי אין סיבה שתהיי בלחץ. אל תגידי לה כלום ואני בטוחה שהיא בכלל תשכח מזה ושהיא לא באמת תספר להורים שלך.

busted3

New member
../images/Emo13.gif

תודה, התגובות שלך ממש טובות.. נרגעתי קצת מזה.

למעלה