צריכה תגובות

mumpitz

New member
צריכה תגובות

אני כל כך חסויה ,שאת הכתובת בתפוז , השאלתי מחברה נפגשתי עם מישהו תקופה ארוכה. שנינו בוגרים , רווקים , דתיים , ואז הוא סיפר לי על העבר העליז שלו. הוא אמר שהוא כבר לא עושה את זה (אני מקווה שזה לא מישהו מהפורום) אני מרגישה , שלעולם לא אוכל להאמין לו , אבל מה שכואב לי , זה חוסר הקבלה העצמית שלו. הוא אומר שהוא לא הומו , אבל אני לא בטוחה. האם מישהו עם נטייה כזו , יכול להתנער לחלוטין מזה? האם יש כאן מישהו שהוא כזה , נשוי ולא עושה שום דבר בחדרי חדרים? הוא טוען שמדובר בתאווה מכוערת שעברה לו. אני החלטתי לחתוך.

mumpitz

New member
קראתי את המקורות שהבאתם

אז איך הומואים דתיים מסתדרים עם זה? כואב לי הלב עליו מאד מאד מאד

Nחמן

New member
שאלה קשה

קשה מאוד לדעת את האמת. גם לו היינו מכירים אותו. הדעה הרווחת היא, שהנטייה איננה ניתנת לשינוי (לא הוכח חד-משמעית), אולם האדם ניתן לשינוי. אני דווקא חש כלפי הבחור אימון. הוא יכול היה להסתיר זאת ממך כליל ולעולם לא היית יודעת זאת. הומוסקסואליזם איננה מחלה. האדם יכול להתחתן (ויש כאלה לא מעט בפורום) ולספק את אשתו מבלי צורך למצוא תענוגות אסורים. ליומר, שהוא איננו הומו - אנו איננו פסיכולוגים להכריע. מנין לך, שעם בחור אחר יהיה לך טוב יותר? יש אחוז גבוה מאוד של גירושים, שאיננו פוסח גם על הציבור הדתי. בוודאי לא על רקע הומוסקסואלי. יתכן, שהוא מנסה להדחיק את היותו הומו כדי להרגיע אותך. אבל בינינו - מי יבטיח לך, שגם אם הבחור סטרייט, לא יעשה שום דבר בחדרי חדרים עם אשה אחרת? אז מה עושים? הפתרון איננו נמצא בפורום. אם אתם אוהבים זה את זו וזו את זה והדבר היחיד, שמפריע לך, הוא עברו המיני, אני ממליץ בפנייך להיכנס לאתר הבא ולהיוועץ עם איש מקצוע, שיצא לו שם טוב ומוניטין של אדם נאמן וישר (וגם לא תאב בצע), שמשתדל לעזור כפי יכולתו וכישוריו ועם המון הצלחה. נסי שם: http://www.kipa.co.il/experts/... כנראה יש בעייה באינטרנט. המשיכי מקישור זה לעבר "מכון שילה" ואני בטוח, שהתשובה שתקבלי באתר תהיה מקצועית הרבה יותר. אני מאחל לך ולו, שכל אחד מכם ימצא את האושר המתאים עבורו/ה ויצליח לחיות חיים טובים ומאושרים.

mumpitz

New member
הבעיה מבחינתי היא

שהוא שיקר לי.כל מיני שקרים קטנים וגדולים . אז אני לא יכולה לתת בו אמון. אני חושבת שלו הייתי יודעת מלכתחילה הייתי שמחה להיות חברה טובה , ואולי הייתי מתאהבת בו. אבל העובדה שהוא שיקר קשה לי לעתיד

מרי לנ3ח

New member
בלה בלה

ברור שיסתיר ממך עובדה שבשניה שהוא פתח את הפה במקום לשמוע אותו , ברחת!

boy828

New member
קשה לשפוט במצבים כאלה...

כל אחד והמקרה שלו..=/

Nחמן

New member
ללא ספק

רק אני מחלק את הנימוקים לשניים: זה, שהוא שיקר לך לדברייך, זה עניין אחד, ואם אין לך אימון בו, חבל על הזמן, וזה, שהוא לא גילה את עברו מראש, זה איננו שקר וגם לא הבעת אי אימון. הנושאים, שבני הזוג צריכים ללבן, הם כה רבים עד שלא נראה לי, שדווקא זה צריך להיות הראשון מביניהם. חובת הגילוי הנאות חלה לפני החתונה וזה יכול להיות בכל עת. עם כל זאת, כאשר בונים בית בית ביחד, זה חייב להיות מושתת על אימון הדדי. אם אינו קיים, עדיף לא "להכניס ראש בריא למיטה חולה". מאחל לך המון הצלחה לעתיד.

mumpitz

New member
הלינק שנתת , לא פעיל

לא משנה , החלטתי לחתוך. אין לי מושג למה הקב"ה נתן לאנשים מסויימים את הנטיה הזו, אבל אני מאחלת לכל חברי הפורום , שיהיה לכם כוח להתמודד, ולנצח עם אישה ,או בלי.

למעלה