צריכה שעשוע

black crow

New member
צריכה שעשוע

אני משועממת וכהבזקה (שאולי יעודה לכישלון חרוץ) נסו למצוא סתירות בשירים של טורי הרי הפילוסופיה שלה צריכה להיות די עיקבית הקיצר צריכה שעשוע כמו שציינתי בכותרת ואני לא מצווה אני מתחננת אני חוזרת ללמוד לבמחן בהתפתחות סנסו-מוטורית ואתם משמשים לי להפוגה אוהבת חוף

ותפסיקי לעשות 22:22 בכוונה, אפחד לא

מתלהב מזה חוצממך

behappy

New member
לא נכון../images/Emo7.gif אני כמעט פיתחתי סכיזו בגלל המספרים

האלו!!

black crow

New member
צ'יק פיייט!! חחח

פייט פייט פייט פייט פייט או באנגלית לנודניקים fight fight fight fight סתם חחח עוד יום ארוך מתחיל יום טוב לכולם חוף

לצערי אני יודעת מי זה....

קורס בחירה חופשית שלקחתי בפסיכולוגיה קוגניטיבית ונותן בי את אותותיו עד לרגעים אלו ממש.... עבודה שצריך להגיש מחר...רוצה לעזור לי ??? |זהירות טריגר לרעות|

rfranko

New member
אקח אותך ברצינות |סמרימהאתהאףמולרעות|

מאד יכול להיות שיש סתירות בשירים של טורי, אני לא באמת חושבת שהיא אה נאמר, הולכת בקו ישר עם החיים אז אני אפילו לא מנסה את חושבת שאני זוכרת כל מה שאני אומרת או סגורה על כל נעל שאני זורקת? אם היו מעמידים בשורה את כל הדברים שאמרתי במאה שנים האחרונות אז היה יוצא שאני בחורה מאד לא עקבית ומאד לא ברורה או סגורה על עצמה - אבל לכי תוכיחי אצלה למשל כל שיר וכל פיפס מתועד אז היא די "אכלה אותה" ואז מקבלים כלמיני פוסטים מיפי נפש שלא מבינים למה טורי עושה כך וכך אחרי שהיא אמרה שהיא כך וכך הקיצר אני חופרת ואת בכלל רצית בידור להמונים אבל בוקר עכשיו וזה הזמן שלי לכתוב שטויות ולהתחרט עליהן או שלא...

|סמרימהתאף| ../images/Emo6.gif

חיכיתי לראות מי באמת will rise to the challange! עכשיו אחכה שיהיה לי כח לקרוא :| או לזוז
למה אני אפפעם לא עושה מה שאני צריכה למה למה למה

noosh

New member
הנה שעשוע:

http://www.youtube.com/watch?v=j5pP55u9s10&feature=related רינת כמעט שברה ציפורן וזה. ואם באמת לקחת אותך ברצינות, אז אני חושבת שכל בנאדם גדל ומתפתח ולומד דברים חדשים ומשנה את הדעות שלו. זה לאו דווקא סתירות בפילוסופיה כמו שזה פשוט שינויים בתפיסה. אני לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי, כי המוח שלי קצת מת כרגע, אבל באמת שווה לחשוב על זה.

חחחחחח אני יודעת מי זאת וגם

אמג נחשי למי עוד יש גרסא דיי מטורפת לטוקסיק :| כן, למי שאת חושבת [לא, לא אין סיכוי שאת חושבת את זה! -רמז.
/ |חותך| /
]

למעלה