צריכה שוב את עזרתכם...

רונית361

New member
צריכה שוב את עזרתכם...

אהלן, איך אתם שורדים את החום הזה?????? הייתה לי תקופה קצת עמוסה ולא יודעת מי ממש זוכר...לי ולבעלי יש שבוע הבא יום נישואים ורציתי לעשות לו משהו עם מילים שקשורות לעבר שלנו יחד ולתת לו מתנה...אזשלא ממש הצלחתי לחשוב על הרבה מילים שאני אוכל לתת בהם משהו גם... אז אני ממש בדילמה אם להמשיך לשבור את הראש ולחפש...או לעשות משהו פחות יצירתי ולקנות בושם, משקפי שמש או לשלוח אותו לעשות מסא'ז.. אני אשמח לשמוע רעיונות מדליקים, מעניינים...שיהיה אחלה יום לכולם ותודה!

LoVe ViCTiM

New member
ממ..

קודם כל, לדעתי עצם הרעיון הוא מקסים ולכן לא חייב שיהיו הרבה מילים ויותר מדי מתנות.. גם כמה מילים סמליות והכי משמעותיות הן מספיקות בעיניי. אני עכשיו הכנתי לחבר שלי לשנה מתנה לפי חמשת החושים, לפי כל חוש הבאתי לו מתנה (ראייה-הכנתי אלבום דיגיטלי שיצא מקסים, ריח-בושם, טעם - שוקולדים) - לא הכל חייב להיות מתנות גדולות.. כתבתי לו ברכה ממש מרגשת , מה הוא עושה לי לפי כל חוש.. עם אוירה רומנטית, יצא מדהים, הוא ממש התרגש. השורה התחתונה היא שאת לא חייבת לצאת מגדרך כדי שייצא מושקע ומכל הלב. אולי לשחזר פגישה נוסטלגית שלכם? לעשות יום של זכרונות מאז ועד היום..? האמת.. אם את יודעת שיש משהו שהוא צריך במיוחד, גם הייתי עושה לו את זה.. יחד עם פינוק כלשהו.. יכול להיות נחמד :) מממ נסחפתי עם האורך.. סורי :)

רונית361

New member
....

בוקר טוב, תודה רבה על התגובה.. נשמע שממש השקעת במחשבה ובמתנות...איזה יופי של רעיון!!! בנוגע למילים יש לי כבר כמה אז יכול להיות שאני באמת אעשה את זה...לבנתיים בזמן שהוא לא ראה...חיפשתי מלא מלא מלא תמונות שלנו ואולי אני באמת אלך על אלבום דיגיטלי זה יכול להיות רעיון אדיררר ( עושים את זה בכל חנות צילום?? ויש מצב שזה מרגע לרגע או שזה לוקח זמן?)..הרעיון של לשחזק פגישה זה מצויין אחלה רעיון הבאת לי... תודה רבה לך על המחשבה, עזרת לי מאוד!!!!!

KarinDi

New member
מצטערת

לאמירה שגם אם יש מעט מילים- בעיני זה לא מפספס את המטרה, אלא עדיין רעיון מוצלח ומקסים! רעיון האלבום הדיגיטלי יכול להיות חלק מהמתנה- אולי תמצאי מילה מתאימה. לרוב נכנסים לאתר של אחת החברות לאלבומים דיגיטליים, מכינים את האלבום דרך האתר ואז שולחים להדפסה. מדובר בתהליך שלוקח קצת זמן... שחזור פגישה- רעיון מקסים! אני בעד!

LoVe ViCTiM

New member
אתר לאלבום דיגיטלי זריז!

גם אני נתקלתי בבעיה של - "אני צריכה אלבום ממש מהר".. המליצו לי על אתר - www.cbook.co.il התוכנה שלהם קלה יחסית לשימוש וגם המחירים זולים (יש עכשיו הנחה משמעותית, אני לא זוכרת כמה אבל זה גם תלוי במס' עמודים וכד') הם מבטיחים להכין את האלבום תוך יומיים ושולחים את החבילה עם דואר שליחים..כלומר, זה מגיע עד הבית.. ממש נוח. סה"כ לוקח לזה בערך 4 ימים.. אצלי הייתה פאשלה קלה והיה עיכוב במשלוח אבל יש להם תמיכה מצויינת ובסוף עזרו לי שזה יגיע ביום שהייתי צריכה.. אם את צריכה עזרה, רק תגידי :)

בןבוי

New member
את לא חייבת לשלוח אותו למסאז'

את יכולה להזמין את המסאז'יסט אליכם הביתה, כחלק מערב פינוק. אני מכירה מישהו שעושה "ביקורי בית". זה עולה בסביבות 200 ש"ח. אם מעניין אותך - שלחי לי מסר ואעביר לך את הטלפון שלו.

למעלה