צריכה רעיונות

bis fd

New member
צריכה רעיונות

בשעה טובה אני מתחילה הערב חוג בית באוניות אני רוצה טיפים רעיונות לערב מוצלח (לא לעבודות)

bis fd

New member
בבקשה

דחוף

bis fd

New member
אני לא מחפשת רעיונות לחוג

אלה לאוירה טובה ונעימה

נרות ריחניים, מוזיקת רקע..

פזרי נרות בכל מיני מקומות בחדר >אם יש לך כאלו שמפיצים ריח וניל זה נפלא< השמיעי מוזיקת רקע קלילה >אווירת ים, ציפורים, ג´ונגל..> דאגי לפינת קפה ולעוגיות ביתיות.

avivaht

New member
אפשר גם להוסיף

בדים רכים על קירות או בצד חלונות. קערות קטנטנות עם סוכריות, וחשוב המסר שאת רוצה להעביר. תלי עבודות של אומנות על הקירות אם זה חוג אומנות, או אמרות/פתגמים שקשורים לאומנות. אם את רוצה לעורר השתמשי בצבעים עזים: אדום כתום אם את רוצה להרגיע השתמשי בכחול סגול ואם את רוצה נינוחות ואהבה השתמשי בצבע ורוד. בהצלחה אביבה

av_i_va

New member
אוירה נעימה צריכה להיות../images/Emo96.gif

ללא צל של ספק אבל המדובר בחוג אומנות ולא במפגש רוחניות. לכן מה שאני מציעה, זה להכין את שולחן העבודה כאילו את עורכת שולחן חגיגי. לכל משתתפת להכין את משטח העבודה, אם את עובדת עם צבעים, להכין במקום מפית לניגוב ידיים, כלי עם מים... את החומרים הכלליים להניח בסלסלה יפה במרכז השולחן להניח את הדוגמאות שאת מציגה בצורה אלגנטית בפינה מרוחקת מפינת העבודה. לפזר כרטיסי ביקור ליד המוצגים. חשוב מאוד!!!!! לא לדלג עם פינת קפה/כיבוד קל. להתלבש נוח אבל מכובד. ובעיקר להיות נינוחה, מרגיעה, ולהראות בטחון עצמי. המו המון המון הצלחה!!!!!

lilachh

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מחזיקה אצבעות

למעלה