צריכה רעיון.

צריכה רעיון.

אז ככה אני והיזיז הנוכחי שלי התערבנו. כשהדבר שהתערבנו עליו הוא מה שהשני רוצה. וניצחתי. ואמממ... בעיקרון חוץ מלשכב עשינו הכל. לא שכבנו עדיין כי אני פשוט לא רוצה מסיבות כאלה ואחרות. ורציתי לדעת אולי יש לכם רעיון יצירתי למה אני יכולה לבקש או לעשות משהו נועז ומקורי אם אפשר... תודה רבה. :))

TalKz

New member
לצפות בטלטביז ב12 בלילה

עד צאת החמה? אמממ לא חחח סתם בכל אופן אם כבר עשיתם הכל ... אז מה כבר יש לך לבקש ממנו ? (בהנחה שאת לא רוצה לשכב איתו)

TalKz

New member
לדעתי את יכולה לבקש אז;

משהו שלא קשור לסקס כבר...

TalKz

New member
הייתי אומר לו

לצאת עם תחתונים לבחוץ בשעה 1 בלילה ולשאול מישהו אם יש לו שקל לאסימון או כאלה דברים מפאדחים

אמ סי

New member
תבקשי ממנו כך

מסאז' אירוטי כמו שצריך.. שמנים והכל... בכל הגוף... כפות רגליים עד הראש... עם השמן.. דרך הכפות הרגליים השוק הירך תחת גב תחתון עליון..כתפיים צוואר.. לראש.. ובסוף בסוף.. שירד לך כמו שצריך כי אחרי כל זה את תיהי חרמנית מאד מאד אני מבטיח לך. ואם הוא יצירתי ..הוא יכול להוסיף כמה ליקוקים לאורך כל העיניין.. את האוראלי שמרו לסוף. אני עשיתי את זה למישהי.. והיה טוב

משהו פה לא בסדר...

לא יודע...אולי זה רק אני אבל אם עם יזיז לא מקיימים יחסי מין הוא נחשב ידיד....כאילו ידידים נפגשים לדיון - יזיזים ניפגשים לזיון

מורי~!

יש באמת מילה כזאת באנגלית, פופיל. Pupil=החלק ה"שחור" באישון. וחוצמזה, אני לא מבין מה הבעיה ללכת עם זה עד הסוף(בקשר ליזיזים).

הדרומית

New member
מממממ...../images/Emo80.gif

הרעיון שאת מבקשת הוא בתחום המיני? אני מניחה שכן, כי אם לא, לא היית פונה אלינו. אז... המממ... מה דעתך על בקשה של יום שלם רק פינוקים מיינים כשאת רק שוכבת ומתענגת?

HooK

New member
400-500 שקל...

כמה שאת צריכה, רק אל תרוקני לו את כל הארנק

peace a love

New member
שיבלע לעצמו....

בהנחה שהוא לא עשה את זה או שהוא מוכן לעשות זאת.....

למעלה