צריכה רעיון..

שמיימית

New member
הקופסא שקופה בצבע חלבי אפשר לעשות

אולי עציץ קטן למתנה
היה הכי מתאים לעשות מזה מתקן לנר אבל זה פלסטיק מקפיצה ומחכה לרעיונות
בנתים נהנים מהמוצר

av_i_va

New member
נעלם - כלא היה, אך ישוב../images/Emo186.gif

זה הסיפור מאחורי הקלעים (עובד שטראוס) התעוררה תחרות חריפה בין תנובה לשטראוס. שטראוס עם המוצר באריזה החדשה - קרם דה´לה קרם ואילו תנובה עם יופלה החדשים. המירוץ היה: מי יהיה ראשון במקררים. שטראוס ניצחו. המחיר: יכולת יצור נמוכה. אז בימים הקרובים ישלימו את המחסור .... יהיה על כולנו להמתין עד לגביע הריק המיוחל.

א אוהל

New member
זה הגביע הריק

חמותי שתחייה ראתה את היוגורט החדש במקרר, נדלקה על הגביע וישר חשבה שאולי אני ארצה ליצור עם זה משהו...

א אוהל

New member
וכדי שתראו את הגודל

תמונה עם יופלה מהדור הישן (אני עכשיו אוכלת יופלה חדש בטעם פרפה קוקוס - נחמד מאוד)

fortune

New member
להדביק מפיות, למלא בפרחים יבשים,

לשים מפית תחרה מוצמדת בסרט בד ולהניח לריח מעל הניאגרה. בעצם, אפילו לא מצפה בשום דבר כי זה באמת מקרין תחושה של זכוכית מיוחדת.

lilachh

New member
אני באמת הייתי שהמ פרחים מיובשים

בזה ושמה על הניאגרה..אבל קודם אני צריכה למצוא כאלה....

fortune

New member
היי לילך! מה, לא קיבלת מתנה

לאחרונה? יש אפנה עכשיו לפזר אותם בכל אריזה... בכל אופן אפשר לייבש לבד. לוקחים הזר, קושרים את הגבעולים יחד, תולים הפוך, מחכים שיתיבשו עד שצבעם דוהה והרי לך פרחים מיובשים. עובד טוב עם ורדים...

שמיימית

New member
שאלה... יש צורך לשים משהו על הפרחים

שיחזיקו מעמד? או שאחרי שהם יבשים אין צורך לעשות כלום אני מתעניינת בייבוש פרחים צריכים לעשות את זה שהזר טרי? או אפשר לאחרי שנהנו ממנו? תודה מראש על כל תשובה

lilachh

New member
תודה פורטונה - התכוונתי שאני צריכה

למצוא גביעים כאלה..לא פרחים...

fortune

New member
להדביק מפיות, למלא בפרחים יבשים,

לשים מפית תחרה מוצמדת בסרט בד ולהניח לריח מעל הניאגרה. בעצם, אפילו לא מצפה בשום דבר כי זה באמת מקרין תחושה של זכוכית מיוחדת.

idithgal

New member
אתן שוברות את הראש ../images/Emo104.gif

מה לעשות עם הקופסה, ואני מתגעגעת למוצרי החלב המצוינים של ישראל- שאין כאן...

psa

New member
אשאיג,

דווקא שם אמורים להיות מעדני חלב לא רעים.

למעלה