צריכה רעיון:

elorshap

New member
צריכה רעיון:

למפגש של המשפחה המורחבת (כולל מבוגרים וילדים/תינוקות, חלקם מחו"ל) באפריל (כן, אני יודעת שזה עוד ה-מ-ו-ן זמן, אבל...צריך לתכנן מראש!!!) לכבוד יומולדת 70: חשבנו על לינה כפרית / הארחה בקיבוץ, עם ארוע במסעדה טובה באזור, עם טיול לא קשה למחרת....יש הצעות? ועוד: האם מישהו יודע, אם עדיין עושים ליל סדר משותף באיזשהו קיבוץ - שפתוח לאורחים מבחוץ? תודות!!!

אנחנו עורכים מפגשי משפחה כבר מספר שנים

אבל בסגנון קצת שונה, ללא לינה משותפת וללא מסעדה מדובר באירוע (100 איש) שמתקיים במשך יום אחד (שישי) יש אוכל (בשפע) יש פעילויות משותפות יש הפתעות יש מתנות וכל שנה מגוונים בדברים ורעיונות חדשים אם זה הכיוון שלך אשמח לעזור ברעיונות.

זדשב

New member
גם אצלנו מקיימים כל שנה מפגש משפחתי

של סופשבוע כולל לינה. יכולה להמליץ לך על קיבוץ יראון - בצמוד לקיבוץ יש את אגם חי יראון ועל קיבוץ ראש הנקרה - אפשר לשלב עם טיול בנקרות. השנה היינו בניר דוד ודי התאכזבנו, אבל יש לך באזור את גן גורו והסחנה ועוד. מנסיון יכולה לאמר לך שכדאי לוודא שהחדרים יהיו סמוכים זה לזה על מנת שהמשפחה לא תהיה מפוזרת .

עכשיו כשאני חושבת על זה

נראה לי בהחלט מיוחד לערוך מפגש שכזה כולל לינה מאמינה שיש הרבה קיבוצים עם מספר חדרים רב שיאפשר לנו לעשות זאת נתתם לי רעיון לשנה הבאה (זה בדרך כלל מתקיים באפריל או מאי)

איזה כיף לכם שיש לכם כזו משפחה

תעריכו את זה ותנצרו. המשפחה המורחבת שלי קרועה ומפולגת - אני כל כך מעריכה משפחות מלוכדות. זה לא ענין פעוט , אל תקחו את זה כמובן מאיליו. קרן

tunalover

New member
קיבוץ שער הגולן עושה ליל סדר שפתוח לאורחים

מבחוץ. נמצא בחלקה הדרומי של הכנרת יש בקיבוץ גם: בריכת שחיה (גם בחורף - מחוממת) גן חיות קטן+גן משחקים קטן צמוד גן משחקים גדול סופר-מרקט (שפתוח גם בשבת)

קפיטן

New member
"סיפורי בדים" אוהל ארוח ולינה

חוויה מסוג אחר,מתאים גם לחורף. השארתי לכם עוד פרטים בתיבה האישית חג שמח

שני מקומות אפשריים במכרז

קבוץ צובה, מלון בלמונט, שתי קומות. מסביב לצובה שפע מקומות לטייל: סטאף, עין כרם (ומסעדותיה), שלוחת כסלון (צובה, הר הטייסים והמעין, אנדרטת גווילי אש ושדה הצבעונים שליד ועוד) ויער הקדושים. יש גם כמה יקבים לא רחוק. מסעדות מסביב: בסטף, בעין כרם (דרעי ואחרים), תבלין (ליד אשתאול ויער הקדושים), קבוץ גלאון, בית מלון קטן וחביב, קומה אחת, מבנן סגור מסביב לגלאון יש את לוזית, פארק בריטניה, יער חרובית וסביבותיו, פארק עדולם, בית גוברין, עמק נחל לכיש ועוד יש מספר יקבים טובים מסעדות מסביב: כרמים בסגולה, פעמון (קלע דוד לשעבר), משק יין הנס שטרנבך ועוד. מבחר מבשלות בבית בטעמים שונים (כרודי, עיראקי, הודי צימחוני, ארגנטינאי, מרוקאי, פלסטינאי ועוד) בשני המקומות איפשרו בעבר לאורחים להשתתף בליל הסדר של הקבוץ מומלץ להכנס לאתר של עמותת יואב - יהודה ולהתעדכן שם. דעתי על המסעדות - במסרים בלבד.

למעלה