צריכה רעיון לתחפושת.....

עדי18

New member
צריכה רעיון לתחפושת.....

טוב אז אני חיילת וביום שלישי הקרוב אנחנו באים לבסיס מחופשים...וכל מדור אצלנו מתחפש לפי נושא.... אז אנחנו מתחפשים לפי דמויות מסרטים/דמויות מהאגדות/דמויות מצויירות..... ועד עכשיו לא מצאתי שום רעיון..... אשמח אם תעזרו לי.... ואם יש לכם רעיונות תרשמו גם איך אפשר להתחפש אליהם, אוקיי? תודה מראש-עדי

עדי18

New member
נראה שמצאתי רעיון.....

מה אתם אומרים על זהבה ושלושת הדובים.... השאלה היא איך מתחפשים לזה..... יש לי 3 בובות של דובים... אבל איזה בגדים אני יכולה ללבוש? חחח יש לכם אולי עוד רעיונות?

עדי18

New member
אנשים תגיבו בבקשה זה דייייי דחוף

אני רוצה ביום ראשון ללכת לקנות אביזרים שאני עוד אצטרך

עדי18

New member
אנשים איפה אתם??

תענו לי בבקשה יש לכם רעיון איך אפשר להתחפש לזהבה ו-3 הדובים? יש לי כבר 3 בובות של דובים כאלה וכובע עם פיאה כזאת בלונדינית(מחוברים,כמו שהיה שנה שעברה...) וזהו... אז מה לובשים? ואיזה אביזרים אפשר? אה ואיפור...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

תלבשי שמלה מתנפחת 4\3 עם שרווליפ תפוחים. תעשי לעצמך בקבוקים ושמי שתי סיכות בצידי הראש די קרוב לקו הקרקפת. אם את קונה פאה אז קני אותה עם בקבוקים.

עדי18

New member
טוב אז אני עדיין מתלבטת למה להתחפש.

אז מה עדיף? זהבה ו-3 הדובים או כיפה אדומה מודרנית? איך כדאי להתחפש לכיפה אדומה מודרנית?

nobodys girl

New member
עדי,

אני חושבת שכדאי לך להתחפש לזהבה ושלושת הדובים.. כאילו.. כיפה אדומה? זה די נדוש גם אני רציתי להיות זהבה... אבל לא הייתי מספיק חכמה לחשוב על זה שאפשר לקחת בובות של דובים ולא אנשים שיהיו דובים נו מילא, פורים הבא

עדי18

New member
אבל מאיפה אני אשיג שמלה?

ואיזה אביזרים צריך חוץ מהדובים? ומה בקר לאיפור?

just Tanyush

New member
האמ... אולי תתחפשי ל

דורותי מ"הקוסם מארץ עוץ" ? זה דיי פשוט, לוקחים שמלה כחולה עליה שמים סינר לבן, מוסיפים נעליים אדומות ואם יש לך שער שחור (ואם לא תצבעי) ותעשי אותו ב-2 קוקיות. הא!!! וכמעט שכחתי את הסלסלה מעץ שבתוכה איזשהי בובת כלב (טוטו...) או שאת יכולה להתחפש לג'סיקה ראביט...

עדי18

New member
אוףףף אני לא יודעת איזה עדיף

חוצמזה מאיפה אני אשיג שמלה לזהבה/דורותי....? מישהו יכול לשים לי תמונות של שתיהם? ואם כבר אז גם של ג'סיקה ראביט בבקשה

pitzky

New member
עדיף זהבה...

כי דורותי צריך גם עם איש הפח והקש והאריה דורותי לבד זה בדדניקי קצת לא?! אבל בהצלחה בכל זאת!

עדי18

New member
חחחח צודק/ת (../images/Emo35.gif)

אבל איזה בגדים יש לזהבה? ונעליים? ומה עושים בקשר לאיפור ונעליים?

pitzky

New member
../images/Emo149.gif

יש לך זמן לקנות פיאה? יש פיאות מוכנות שמתאימות... תלתלים זהובים שימלה אם יש לך של בובות יפות כאלו או חצאית ועליה סינר.. נעלי בובה אם יש לך זה יצא יפה! וסיכות בשיער, קוקיות ואת יכולה לקחת צלחת עם דייסה חח...

עדי18

New member
כן יש לי עד יום שלישי.....

חחחח רעיון טוב
אבל מאיפה אני אשיג שמלה?וגם נעליים אין לי.....

pitzky

New member
חנות?!

שמלה יש אולי למישהי מבוגרת אצלכם בבית? סבתא וא משהו יכול לעזור, או פיג'מות של המבוגרות, זה גם בטח זול לקנות ושימי סינר כזה אם יש לך סכום לנעלי בובה זה גם השקעה וגם באופנה יש כמעט בכל חנות נעליים. אם לא גם נעליים רגילות טובות לא שמים לב כל כך לנעליים וגרביים לברכיים חפשי תמונות באינטרנט באמת לא חסר!

עדי18

New member
אני לא מוצאת תמונות שלה באינטרנט

אתה מכיר אולי אתרים? אה ובקשר לשמלה-כן אבל אני צריכה משהו ככה במידה שלי.....ואני בת 18 וחצי.... ד"א זה לא מפדח להתחפש לזה בגיל שלי?......

למעלה