צריכה רעיון לשיר

shmints

New member
צריכה רעיון לשיר

ישראלי כמובן, שמדבר על זוג שנפגש (ואפשר גם שהופך למשפחה, ילדים וכו') אודה על כל רעיון...

shmints

New member
אני צריכה לשלב שיר במצגת

על המשפחה שלי (בינתיים אנחנו רק זוג עם תינוקת... עם פוטנציאל להתרחבות
) קהל היעד - המשפחה המורחבת (טווח הגילאים: מאישה בת 87 עד תינוק בן חודש)

אז כנראה זה יתאים לך - אני אנסה

לתמלל היום את השיר מהדיסק ואשלח לך במסר. יכול להיות שיש לי אותו מעבודות יום המשפחה בשנה שעברה שעשו בגן של הבת שלי.

אמאילי

New member
זה התחיל בשני הורים

עליזים וצעירים שהולידו בשבילי את המשפחה שלי וכשיש לי מסיבה רק תגידו מי שבא רק תגידו מי שבא אבא בא, סבא בא וכו' יש את זה בקלטת האוסף של "שירים קטנים" (והיה העברו באחד בפסטיבלים / פסטיגלים) יש גם שיר על דרור ודרורה שנפגשו והקימו קן בקלטת "אפרוחים"

shmints

New member
יותר מדי בני משפחה ../images/Emo8.gif

אני אבדוק את הדרור ודרורה, אולי יתאים תודה!

יעל11כהן

New member
המילים של ברבאבא

(גם חשבתי עליו מיד. הבתים 2 ו-3 כמובן): ברבאבא נולד בגינה הוא גדל בין עצים וורדים אך בגלל שהיתה לו צורה משונה צחקו עליו כל הילדים הם קראו לו "בלון מנופח" ותמיד לעגו לו כולם בגלל זה התהלך כה עצוב ומסכן בלי חבר וידיד בעולם פזמון : ברבאבא אין כמוך בעולם ברבאבא אוהבים אותך כולם יום אחד הוא טייל בחצר ןפתאום מי הופיעה מולו? ברבאמא יפה, ברבאמא שחורה מתאימה בדיוק בשבילו. אז השניים עשו חתונה והלכו לחופה יד ביד ואלפי צפורים שהיו בגינה שרו שיר פה אחד. פזמון (חוזר) ונולדו לשניהם ילדים ברביונים ששה או שבעה זו היתה משפחה מאושרת מאד משפחה שכולה אהבה. והיום הם הולכים בגינה בשורה אחרי ההורים ובערב בערב לפני השינה הם נותנים נשיקה ושרים פזמון (חוזר)

shmints

New member
../images/Emo9.gifיש אולי עוד רעיונות?../images/Emo9.gif

מקווה שיש.....

לאה_מ

New member
קצת חלוצי: בחולות

היה זה בחצות הליל בחולות כשזוג יצא לו לטייל בחולות ועל ראשו מגבעת קש ולשפתיה טעם דבש וכשחיבק אותה ממש בהולם לבבה הוא חש ... בחולות...

Kalla

New member
אם כבר לוקחים את זה לכיוון "מבוגר"

וחלוצי - יש את "חורשת האקליפטוס".

shmints

New member
זה כבר מבוגר מדי...

כשאמי היתה בת 50 השמעתי לה (".... חצי מאה עברה")
היא לא אהבה
אבל תודה...

kashke

New member
מה לגבי פתחו את השער - של קדיה

מולודובסקי? ..פתחו את השער פתחוהו רחב עבור תעבור בו שרשרת זהב. אמא ואבא ואח ואחות ונכדים ונינים במרכבת פנינים? יכול להיות שעשיתי "מיש-מש" כי יש 2-3 בתים לשיר אם תרצי - אוכל להשיג את כל המילים. ומזל טוב

shmints

New member
תודה ../images/Emo9.gif

על המזל טוב
ועל הנסיון, אבל אני הולכת על ברבאבא....

אפרתש

New member
שנינו תחת מטריה אחת

ולא יכולה שלא לחשוב על "הוא לא זכר את שמה". אבל בטח זה לא מה שאת מחפשת.

למעלה