צריכה רעיון דחוף

didi10

New member
צריכה רעיון דחוף../images/Emo101.gif

הכנתי התמונה לחברה טובה, אתמול ערכה יום הולדת לבן הגדול והיו מפיות של פו הדוב, אז לקחתי כמה מפיות והבטחתי להכין לה תמונה מהם לבת הטריה שלה. אני לא אוהבת את שילוב התכלת האמצעי והצהוב, כבודדים וכשילוב יש לכן רעיונות - מה יעבור? כנראה שהיא תגיע אלי מחר בבוקר אז אני צריכה לשנות זאת עוד היום.

אתי@

New member
אולי......

תחליפי את התכלת האמצעי בירוק שיש על הפרפר? הוא די דומה לצהוב ונראה לי שזה ישתלב יפה. בכל אופן הייתי מחליפה את התכלת ולא את הצהוב, כי גם הרקע של המפית עצמה הוא תכלת ונראה לי שכדאי שיהיה קונטרה.

popo11

New member
ועיני זה יפה

הדבר היחיד שהייתי משנה זה היד של פו שעל המסגרת - היא צריכה להיות יותר ארוכה ולגלוש גם לחלק התחתון של המסגרת, כדי שהשבירה שלה תהיה מושלמת.

didi10

New member
עכשיו מאוחר לי מידי לצייר המשך ליד

כי הכתום יצטרך המון שכבות ואני פוחדת שיבלוט חלק מפית וחלק צבע. ולא יהיה אחיד??? במפית כך נסתיימה היד שלו. אגב, הרקע האמצעי הוא לא מפית רק הדמויות של פו והפרפר הן מהמפית.

psa

New member
היי דידי , מכיוון שפו´לה צהוב גם כן

לדעתי השילוב נראה בסדר. אני מתה על הכחוליםוגווניו אך זה ילך לאיבוד. הייתי משאירה כך.

לדעתי זה יפה ככה..

אבל אם את רוצה קצת יותר אור..את הכחול שבין המפית למסגרת הצהובה.. תצבעי בלבן..

didi10

New member
אז זהו, שהיה לבן כשהקנווס היה עירום

באמצע, וזה די היה חסר-צבע לעומת האחרים, (האמצע היה אחרון-כי התלבטתי) אבל חשבתי אולי הצהוב יהיה באמצע ובחוץ יהיה כתמתם? זו הבעיה למי שלא יכול לדמיין- רק ניסוי וטעיה - ומאה תיקונים

didi10

New member
מכירה את התגובה, פשוט אל תגעי!!!

מזכיר הנזיפה של המורה...
(או את התגובות שלי לעומר...)

טלולה1

New member
רק אם את ממש מתעקשת לשנות

אז אדום במרכז-זה גם מתקשר לאדום בחולצה של פו ויחייה את התמונה

didi10

New member
תודות ../images/Emo25.gif האמת עכשיו הגעתי

למסקנה: או לא לשנות כלל, או לשנות לכחול, ואז זה הכי בטוח אין קונטרסטים והכל משתלב: כחול כחול כחול - אי אפשר לטעות בזה, נכון? או- לעשות עוד אחת וכך חברתי תוכל לבחור. מה שבטוח אני החלטית לחלוטין
חחחחחחחחחח

למעלה