צריכה קצת תמיכה

אמא2001

New member
צריכה קצת תמיכה

שלום. אני בשלב שהגעתי להחלטה הברורה שאני צריכה להתגרש. אין כבר אהבה (מצידי) ואני רק מושכת את הזמן, הפחד היחיד שלי הוא להסתדר מבחינה כלכלית, משכורת לא גבוהה וילד בן 7,בשנה האחרונה כבר עלה נושא הגירושים כמה פעמים וכל פעם החלטנו לנסות עוד אבל נמאס לי, זה פשוט לא הולך.אני רוצה לעבור גירושים בגישור, השאלה היא האם אני צריכה לעשות משהוא מקדים לפני שאני מודיעה לו שאני רוצה להתגרש? איך עושים את זה בצורה הכי נכונה? כל עצה וחיזוק יעזרו לי. תודה

snoopy36

New member
והוא???

אפשר לדבר איתו? הוא מקשיב? הוא אטום ולא-אכפתי?... אם אפשר,שבו,דברו,לבנו עניינים...פנו יחד לגישור... אם לא,פני את למגשר/ת ותני לו/ה לעשות את הפניה אליו בשמך... הכי חשוב להיות שלמה עם עצמך!!! ב ה צ ל ח ה !

אמא2001

New member
הוא...

הוא בפעמים שדיברנו עשה רושם שמוכן לגישור, השאלה הגדולה הייא באמת אם ברגע המכריע הוא עדיין יהיה מוכן ללכת לגישור.

Rtitan

New member
אם הוא אדם הגיוני... ../images/Emo132.gif

לא אמורה להיות בעיה: גישור חוסך זמן, המון המון כסף, עצבים ומאפשר להיפרד ברוח טובה יחסית. מה שכן - אל גישור צריכים להגיע כשאפשר - כלומר, שני בני הזוג צריכים "לשחרר" ולהבין שזה הסוף בעצם, כדי לא "להביא כלי נשק לזירה". במצב כזה - אם הוא מגיע כשהוא מבין את המשמעות ושלם איתה - אין שום אדם הגיוני בעולם (לדעתי לפחות) שלא יסכים ללכת לגישור במקום להתכסח בבית משפט ולשלם הון עתק לעורך דין.

aviavram

New member
אם זה סופי ואת באמת בטוחה -אז כן והרבה

אם כי אני נגד גרושין כשיש ילדים אם ניתן לשקם קלוש אבל אפשרי

למעלה