צריכה קצת עזרה...:)

TaMnOoN

New member
צריכה קצת עזרה...:)

היי... קוראים לי אורית. אני ממש לא מרגישה... בהרמוניה עם עצמי... אני לא יודעת איך להסביר... אני פשוט לא מאושרת כל היום... לא שחסר לי משהו בחיים, חס וחלילה... בזמן האחרון אני חושבת לשנות את החדר שלי למשהו יותר שליו... חשבתי לצבוע את החדר בבורדו, ולתלות בד גדול על התיקרה, שזה יהיה כמו אוהל. אני יודעת שיש כל מיני צבעים שגורמים להרגשות שונות, כמו שאם צובעים את החדר בירוק, אז מי שבחדר נלחץ או משהו כזה... אז השאלה שלי היא - האם בורדו הוא צבע מתאים לצביעת חדר? הוא נותן הרגשה טובה? ואיזה עוד דברים אני יכולה לשים בחדר כדי שתהייה לי הרגשה טובה? מקווה שתעזרו לי :) אורית

השינוי מתחיל מבפנים

אני מתעסק הרבה עם פנג שואי. אבל אני מאמין שלמרות שאפשר להשפיע על הפנים ע"י שינוי בחוץ, זה עדיין ללכת מסביב. תסתכלי פנימה. מה את מרגישה? מה מפריעה לך? מה חסר לך בחיים? מה יש שאינו כשורה בעינייך? בקשר לצבע, מה הצבע בורדו הוא בשבילך? הצבע הזה הוא לא מהצבעים הקלאסיים שמומלץ לצבוע בהם את החדר לפי הפנג שואי, אבל מי אמר שאת צריכה לעשות מה שהסינים חושבים?!! מה את מרגישה? חסר לך איזה צבע מסויים בחיים? הרעיון המרכזי בפנג שואי הוא שמכיוון שהשדה האנרגטי שלנו נמצא בחדר שלנו, לפחות חלק מהיום, וזהו המרחב שהכי מזוהה איתנו ואנו הכי מזדהים איתו, מה שקורה בו משפיע עלינו ומה שקורה בתוכנו משפיע עליו. כך שאפשר להשפיע שינוי משני הכיוונים. אך מבלי להתחבר לעצמנו איך נוכל לדעת איזה שינוי חיצוני יביא את התוצאה הפנימית הרצוייה? אין דרך לדעת. כי אולי בשבוע הבא תרגישי שצבע אחר יעשה לך יותר טוב. אז מה, תצבעי את החדר שוב ושוב ושוב? תסתכלי פנימה. משם השינוי האמיתי בא.

TaMnOoN

New member
מה אינו כשורה?

אין לי איך לבטא את עצמי... ויש לי מין עומס מבפנים... וזה לא נעים. בורדו נותן לי הרגשה חמימה וכיפית, ונותן אוירה ביתית לחדר... זה מה שהצבע מעלה לי...

אולי את מתכוונת לצבע אינדיגו?../images/Emo9.gif

היי אורית!!! התשובה שאתן לך היא אינטואטיבית ובלתי מדעית היא יוצאת ממני כרגע... הצבע שאת מתארת נוצר מהסגול וערבוב של אדום. סגול מציין איזו שהיא חסימה איזה שהוא חסך באחד ממרכזי האנרגיה שלך. אני מהמרת על המרכז ששולט על היכולת שלך לתבוע את הזכויות שלך עבור עצמך. על לעמוד על שלך. ומכוון שהחדר הוא שלך אז את תצבעי אותו על פי בחירתך. צבע סגול מרכיבים מכחול ואדום. מצד אחד את נראת לי כאדם חכם בעל תובנות נפלאות מצד שני אדם שלא כל כך מאמין ביכולות האדירות שלו. אני באופן אישי מציאה לך דוקא לצבוע את החדר בצבעים יותר בהירים ואם את דוקא מתעקשת על אותה משפחה אז תבחרי לך את צבע הלילך זה מן סגול בהיר שכזה. אם נטשת את משפחת הכחולים לכי על צהוב הוא ישחרר לך את רגשותייך לזמן מה...כן צהוב לימון שכזה יותר נוטה לירוק. בהצלחה עם המון אור ואהבה אין סופית מיכל

deep ocean

New member
אני גם רוצה לשנות את החדר

אני אלך לפי התחושות הפנימיות נראה לי... אתה צודק. להסתכל פנימה

רמי ד.

New member
ואף על פי שכן

אין ספק שיש ללכת ולעשות מה שהבנת. פרשי את הבד, וצבעי את הארמון בבודו. רמי

transformation

New member
רעיון ../images/Emo62.gif

תשכבי במיטה, תעצמי את העיניים... ותרשי לעצמך להגיע לחדר שאת שוקלת ליצור. את נכנסת למציאות אלטרנטיבית, למציאות מדומה. את פוקחת עיניים (בדמיון) והנה זה החדר הצבוע בבורדו, עם הבד התלוי על התקרה. נו, איך??? אל תמהרי לשפוט... רק תרגישי את האווירה... מה אומרת הבטן? מה אומר הראש? מה אומר הלב? עכשיו תיכנסי לעוד כמה ואריאציות... עוד כמה אופציות של צבעים... את כבר תמצאי את האופציה שהכי "תדבר" אל לבך, אל בטנך, אלייך...
ואגב, ברוכה הבאה.

למעלה