צריכה קצת עזרה

dorlim

New member
צריכה קצת עזרה

רוחות וגשמים ודורון במילואים. אני כ"כ דואגת לו כי אני יודעת שקפוא שם ושהוא ישן באוהל דולף
וקופא מקור
אוף יש לי תקווה שהוא יגיע הערב הביתה
למישהי יש רעיון למשהו מפנק שאפשר לתת לו ושלא מצריך שוטטות בגשם (אני מצוננת גם ככה ולא רוצה להחריף את המצב) וצריכה עוד רעיון לאוכל מפנק ליום קר שכזה ושלא לוקח שעות (כי אני אגיע מאוחר יחסית ורוצה להספיק להכין לפני שהוא מגיע, אם הוא מגיע...)

דפי26

New member
שוקו חם,נרות בבית וחיבוק גדול

חוץ מזה שאפשר להזמין פיצה,להכין פופקורן ולראות סרט

אמיקה

New member
אייי../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif - נשמע לא כיף בכלל..

טוף - חיבוק נשמע לי יופי, אבל אי אפשר לקחת את זה לאוהל הדולף
לגבי לתת בלי יותר מדי לרוץ ולחפש: כל חנות חיילים מוכרת "שקיות חימום" לשים בכיסים ולהתחמם טיפה, גטקעס אפשר למצוא במשביר לצרכן, עוד כמה זוגות של גרביים לא יכולים להזיק... בבית - חיבוק כבר כתבה, בתבונתה כי רבה - דפי, לחימום הקנה והנשמה שוקו או סיידר תפוחים (של "פרי גליל") מחומם עם מקלות קינמון וכמה מסמרי ציפורן לאוכל אפשר פסטה עם רוטב שמנת-עגבניות או רוטב פסטו מוכן (אוליביה) ומלמעלה פרמזן - טעים, זריז ומזין
או איזה מרק סמיך וטוף... שיהיה רק טוב...

דפי26

New member
לא הבנתי...התכוונתי רק לדברים בבית

שהוא חוזר
אם הבעלול היה עכשיו במילואים וחוזר לחופשה הייתי שולחת אותו עם שקית ממתקים ושמה לו בתיק שלו בין הבגדים פתק קטן ואוהב (ושהתחלנו לצאת לפני עשור נתתי לו טרול פיצי פצי שישמור עליו והוא איתו תמיד,עד היום אפילו בפאוץ´ וכך אני יודעת שהוא אף פעם לא לבד)

אתי@

New member
לא כ"כ הבנתי מה את רוצה לתת לו

הכוונה למתנה כלשהי? אולי איזה ספר קליל שהוא יקרא בין שמירה לשמירה? לגבי אוכל... ביום כזה מרק יתאים מאוד. אפשר גם איזה תבשיל קדירה... ראיתי בחוברת ברוקולי ש-uti שלחה, תבשיל קדירה של קציצות בשר עם ברוקולי. לא הרבה עבודה ונראה יאמי! עוד משהו מהיר זה חזה עוף במחבת ברוטב כלשהו. בשבוע שעבר עשיתי עוף סיני בפטריות ובוטנים של אהרוני. יצא משו-משו. חכי, אני חושבת על עוד רעיונות...

אתי@

New member
ולגבי שתיה, את יכולה לקנות דני,

להוסיף קצת שמנת מתוקה, ולשים במיקרו. יוצא שוקולטה כמו בבתי קפה
קחי עוד כמה מתכונים למשקאות: משקה מוקה חם ********************* להכניס לתוך סיר קטן: 2 כפות סוכר 2 כפות קקאו לא ממותק (אפשר להחליף בשוקולד מומס) 2 כפיות קפה נמס גבישי להוסיף פנימה תוך בחישה 3 כוסות חלב. לחמם על אש בינונית עד לרתיחה קלה. להסיר מן האש ולהוסיף 1/2 כפית תמצית וניל ניתן להוסיף מעט אייריש קרים סיידר חם אלכוהולי *********************** 1.5 ליטר מים פחית תרכיז טבעי סיידר הגליל כוס וחצי יין אדום כוסית וודקה / ג´ין 2 כפות סוכר 1 כפית קינמון טחון הכנה: מחממים המים בסיר, מוסיפים היין, הג´ין או וודקה סוכר וקינמוןומערבבים היטב. מגישים בכוסות גבוהות עם פלחי תפוחים דקיקים ומקלות קינמון לקישוט סיידר חם ************ להכין מיץ תפוחים של סיידר הגליל (מתרכיז) או להשתמש במיץ מוכן. חמם בסיר על האש ו להוסיף כפית קינמון טחון, קמצוץ צפורן, כמה מקלות קינמון וחתיכות תפוחים. כשהסיידר חם מוזגים לכוסות גבוהות ומוסיפים לכל כוס כמה חתיכות תפוחים. שוקו ********* בסיר קטן מחממים 2.5 כוסות חלב אליו מוסיפים 10 קוביות שוקולד מריר, 2 כפיות קקאו משובח ו-4 כפיות סוכר, וכמה טיפות של תמצית וניל. מערבבים היטב הכל ביחד עם החלב על האש עד להרתחה. (לערבב כל הזמן למניעת גושי הקקאו גם לערבוב השוקולד עד שיימס וכמובן להשגחה למניעת גלישת החלב. יוצא בערך 3 כוסות של ספל

דפי26

New member
אתי תכני לי כזה שוקו!אבל עם יותר

שוקולד בפנים וגם עם טיפה ליקר טוב?

fila

New member
אז ככה

מה יותר מפנק למילואימניק רטוב וקפוא מאמבטיה חמה ונעימה, מגבת חדשה מצעים נקיים ופינוקים מהאישה
ומבחינת אוכל? לא יודעת אני הייתי שמחה לקבל משהו שאני ממש אוהבת(שניצל וצ´יפס
)תגידי מה הוא אוהב אני ינסה לעזור עם מתכון ממש פשוט!

רחלילי

New member
שני רעיונות

פיצה לערב של אחד+אחד יש להם פיצות מעולות (משילת) והם עושים משלוחים עד איזה עשר בלילה בערך. או סיני ממכבים משלוחים גם עד שעה זו בערך. לגבי חימום לפני כמה שנים מכרו שקיות חימום קטנות שכשהיית מחממת אותם ביד או מקפיצה לא זוכרת בידוק מה זה היה מתחמם ושומר על חום מעולה למשך חצי שעה אולי תמצאי ותקני לו חון זה מעולה לחיילים. רעיון נוסף זה כריתחימום קטנה אבל כדי לחמם אותה צריך איזה מיקרו השאלה אם יש להם (אולי במטבח שם?!) זה מחזיק חום לאיזה חצי שעה שעה וזה מעולה. מוכרים בכל בודי שופ או חנותמתנות לגבר או ד"R גב אני חושבת.

רחלילי

New member
לא לצחוק עלי בבקשה

תני לו בקבוק חם אני משוכנעת שיש להם קומקום שם שיחמם מייםויקח איתו לשמירות או למיטה זה מחמם את הלב והגוף. יש בניו-פארם במודיעין סנטר מוכרים כאלה עם בד סביבם.

dorlim

New member
ידעתי שאפשר לסמוך עליכן ../images/Emo24.gif

שקית חימום זה רעיון מעולה !!!! (רחלילי, מיקרו?!?!?? מטבח?!?!? אוהל זה מה שיש להם!
, מה שכן העלת חיוך על פני
ויש לך מושג אם יש את זה במודיעין?) אתי - יש לך את המתכון? וגם רעיונות למרקים סמיכים יתקבלו בברכה תודה

אתי@

New member
לברוקולי? יש לי בבית

אם את רוצה אני אשמח להתקשר אליך אחה"צ ואקריא לך. לצערי לא יהיה לי זמן היום להיכנס ולהקליד

אתי@

New member
מרקים שאני אוהבת:

(לרובם יש לי מתכונים, אם את רוצה) בצל, מיניסטרונה, בטטות, דלעת, ירקות, פטריות, קרופניק...

רחלילי

New member
לא יודעת

יש במרכז שתי חנויותמתנות לגבר תבדקי שם וגם בניו פארם . השקיות חימום לא דרשו מיקרו אבל לא יודעת איפה משיגים אותן כיום אם בכלל. בקבוק חם יש בניופארם ואני מניחה שקומקום יש להם שם. מה עם גטקעסים? כובע גרב עבה? צעיף נוסף - כי כשיורד גשם אחד תמיד נרטב. מה עם לצייד אותו בשביל האוהל בקרש תליה לכביסה מתקפל שיהיה להם איפה ליבש את הבדים באוהל? (39 שח בהום סנטר אולי אני טועה במחיר)

dorlim

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הרעיון של בקבוק חם בהחלט נלקח בחשבון (במידה ואני לא אמצא את השקית חימום) קרש תליה - יש לו חבל כביסה שלא מצריך אטבים גטקס - יש כובע גרב - יש צעיף - יש בבית והוא לא משתמש... אני אציע לו לקחת איתו בכל מקרה המון תודה

למעלה