צריכה קצת עזרה

LauFMaN666

New member
צריכה קצת עזרה ../images/Emo13.gif

אני עומדת לקנות 3 חבילות הרחבה של הסימס (לא כולל הבסיס...) על איזה חבילות אמתם ממליצים ולמה? תודה רבה למי שעונה!

eryry

New member
לדעתי החבילות הכי שוות

הן וייקישן זה מגניב להוציא אותם לחופשות(או אנלישד עם את רוצה גם חיות) הוט דייט כי את יכולה לרדת לדאון טאוןולפגוש אנשים או לקנות להם דברים ובגדים וסופרסטאר תקראי את הפורום ותראי כמה זה מגניב... מקווה שעזרתי

travisfimmel

New member
הייתי ממליץ לך על....../images/Emo91.gif

סימס יוצאים קבוע - בגלל החנויות, הבגדים, המתנות....
סימס חיות וחוויות - בגלל החיות כמובן.....
וסימס סופרסטאר - בגלל כל הזוהר וה"סופרסטאריות" שיש שם.....
בהצלחה בבחירה.....

סימסית

New member
הייתי ממליצה על

מסיבת השנה-זה מוסיף המון רכוש ורכוש טוב! חיות וחוויות-זה נותן די הרבה רכוש,סבבה ללכת עם משפחה לקניון או לדייט בעיר הישנה(בניגוד ליוצאים קבוע שזה עלוב,אין כמעט רכוש,ואפשר לצאת רק עם בן אדם אחד),ולקנות חיות... סופר סטאר-הרבה רכוש חדש,ואופציה(זה מעצבן)להפוך את האנשים למפורסמים...

adva g

New member
לדעתי

תקני הוט-דייט- אני כל הזמן משתמשת בזה, אפשר להוציא אותם סוף סוף מחוץ לבתים ולגרום להם לבלות. לדעתי גם אנלישד, ולא רק בגלל החיות, גם בגלל השכונה המורחבת- באנלשיד כל השכונה גודלת טזה הרבה יותר כיף. וסופרסטאר, למרות שאין לי (אבל יהיה) , שמעתי שזאת תוספת מאוד טובה. וחוץ מזה, את תוכלי להלוות מחברות את התוספות הראשונות (ליבינג לארג' והאוס פרטי) ולהתקין אותן, ותשתמשי בדיסק של התוספת האחרונה (סופרסטאר).

black kitten14

New member
אני ממליצה על...

מסיבת השנה (האוס פרטי) חיות וחוויות (אנלישד) ויוצאים קבוע (הוט דייט)... בכולן יש הרבה פריטים חדשים וביחד יוצא משחק ממש נחמד.... רק שצדק מי שאמר שזה ממש מעצבן שאי אפשר לקחת ילדים לדאון טאון (בהוט דייט) ואפשר לצאת רק עם בנאדם אחד (או שניים אבל על השני את לא שולטת)

למעלה