צריכה קצת ל-

מיכל235

New member
צריכה קצת ל- ../images/Emo7.gif

אני קצת בדיכי היום ומרגישה שאני צריכה לקטר קצת
, אין לי למי לבכות בבית
ביומיים האחרונים אני מרגישה שהתגברו גלי הכאב באזור השחלות, הגלים אומנם קצרים אבל כואבים כמו סכין. וגם כאבי האגן התגברו לפעמים אני אפילו מרגישה שאני לא יכולה לשבת. גלי החום שמגיעים מידי פעם ממש לא נוראיים אין לי בעיה לסבול אותם כלל. נדמה לי ששבוע אחרי קבלת זריקת הדקפפטיל יש שיפור בכאבים אבל אחרי שבועיים הכאבים חוזרים, נשמע הגיוני? נראה לי שהתחילה תופעת לוואי חדשה מהדקפפטיל (לפני שבועיים קיבלתי את הזריקה הרביעית) מאתמול התחלתי להרגיש כאבים בעצמות הידיים והרגליים, במפרקים ואפילו במפרקי האצבעות והיום הכאבים התגברו, האם מישהי חוותה את זה? וגם הצרבת חזרה עכשיו כנראה בגלל משככי הכאבים, אז לקחתי עוד לוסק ומחכה שגם זה יעבור.

זואילי

New member
מיכלי

זכור לי יום אחד בסיבוב הקודם של הלוקרין שהתעוררתי משינה עם כאב מוזר בעצמות השוק. ובברכיים. ודי נבהלתי, אבל אחרי יום זה חלף. אולי באמת זו תופעה?? אני חושבת שגם מצבי הרוח זה חלק מהתופעות. מותר לך. גם אם זה נופל על הגמר של כוכב נולד. שולחת לך

lee E

New member
אוי!!

גם אצלי הפרקים...אצבע אחת ביד שמאל וברך שמאל..ממש בפרק. כבר התחלתי לחשוב שחטפתי עוד איזה מחלה אוטואימונית. מיכלוש..אין לי מילים חכמות. רק הבנה מלאה למה שעובר עליך. רק תחשבי איזה גיבורות אנחנו להתמודד עם הכל. אין כמונו
.

לוואנדר

New member
../images/Emo24.gifאויי מיכלי עצוב לי שעצוב לך

מיכלי מתוקה, אני מחבקת ומחזקת אותך אל תדאגי כנראה באמת מדובר בתופעות לוואי לזריקה שזה עתה קיבלת ויחלפו כלא היו ... איך את מרגישה היום זאת השאלה? האם חל שיפור? שלך לוואנדר

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo201.gif אוף

עושה רושם שאת עוברת תקופה ממש לא טובה
התופעות אותן את מתארת מוכרות . את כבר בזריקה הרביעית? מה חשבת לעשות עוד חודשיים? תרגישי טוב וחיבוק גדול.

מיכל235

New member
היי בנות

תודה על החיבוקים - הרגשתי כל אחד מהם. הכאבים היום אותו דבר כמו בימים האחרונים אין שינוי. מקווה שאחרי השלמת שעות שינה מחר הגוף יתחזק וארגיש יותר טוב. רומיה יקרה כעקרון אני מתכוונת לעשות מה שרופאת הנשים שלי תייעץ לי, אני אצלה לאולטראסאונד נוסף בתחילת אוקטובר ובאמצע אוקטובר יש לי תור נוסף לתה"ש. מפחדת לעבור גלולות ברצף אם היום יש לי כאבים וציסטות חדשות עם הדקפפטיל מה יהיה עם הגלולות?

מיכל235

New member
דינוש

ברור שאני אקח גלולות לאחר שאסיים את סידרת הזריקות, אבל החשש שלי הוא שאם זריקות הדקפפטיל לא הצליחו למנוע את צמיחת הציסטות איך גלולות שהן יותר חלשות יצליחו להמיס אותן??

מיכלי- את עוברת גם טיפולי פוריות? כי הרופא

אמר לי שטיפולי הפוריות מחמירים את הציסטות. למה שלא תנסי לוקרין?

מיכל235

New member
היי דינוש

אני לא עוברת טיפולי פוריות, אין לי כרגע בן זוג. אני מקבלת זריקות דקפפטיל שהן מקבילות לזריקות הלוקרין, רק שדקפפטיל מקבלים כל חודש ולוקרין כל 3 חודשים.

היי מיכלי

אני אנג'ס לך קצת בשאלות.... באיזה זריקה מס' את? האם את יכולה לתאר היכן הכאבים? לגבי העצמות והמפרקים...יש סיכוי שאת ליד מזגן?

מיכל235

New member
היי זק

אני שבועיים לאחר הזריקה הרביעית. הכאבים הם בצידי הבטן התחתונה, לדעתי זהו אזור השחלות, הם בעים בגלים קצרים אבל חדים כמו סכין ולעיתים הכאב אף מקרין לרגל. כאבי האגן מופיעים בעיקר בצידי האגן, האזור של הכאב הוא בעצם האזור המקביל לאזור השחלות אבל מאחורה (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי) גם הכאב הזה מגיע בגלים אבל יותר ארוכים וההרגשה של הכאב היא כמו שמשהו פועם וכואב (שוב מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי) ושכאן מתחיל הכאב אני לא מסוגלת לשבת, ולא לצחוק אבל לפעמים יש לי כאב מוזר בצידי האגן כמו של צריבה פנימית. לפי האולטראסאונד שרופאת הנשים שלי עשתה לי השבוע יש לי ציסטת אנדומטריוזיס בצד השמאלי (שהופיעה לאחר הניתוח) וגם בשחלה הימנית יש ציסטה פיצפונת. לדברי הרופאה שלי יש לי כבר הידבקויות נוספות באזור האגן מעבר למה שהמנתח כבר השאיר, כך שלדבריה הכאבים נובעים מהציסטות ומההידבקויות. לדעתה זריקות הדקפפטיל אמורות לעשות בסופו של דבר את העבודה. כאבי העצמות והפרקים שלדעתי הם תופעת לוואי של הדקפפטיל, הם בעצמות הידיים והרגליים ממש הרגשה שהעצם כואבת לכל אורך הזרוע ולכל אורך השוק, במרפקי הידיים ובפרקי האצבעות. וזה בטוח לא ממזגן, כמובן שאני מידי פעם מדליקה את המזגן אבל שום דבר לא השתנה מהחודשים האחרונים, לכן אני חושדת שזו תופעת לוואי של הדקפפטיל.

lee E

New member
ממש תארת את הכאב שלי בייחוד

זה שמקביל לשחלה אבל מאחור...

משהו כאן לא ברור

זריקה רביעית ועדיין כואב ........לא יודעת מה להגיד זה ממש נשמע כאילו את בלי דיכוי תצרי איתי קשר

מיכל235

New member
זקי../images/Emo13.gif

כנראה שהזריקות שאני מקבלת מזוייפות
כשהרופאה שלי ראתה לפני כחודש וחצי את הציסטה החדשה בשחלה השמאלית היא שלחה אותי לבדיקות הורמונים, והורמוני השחלה מדוכאים לחלוטין וגם המכשפה נעלמה לה. שלחתי לך
לפחות יצאתי מהדיכי היום

מישמש33

New member
מקווה שהדקא יעשה בסופו של דבר את העבודה

ותרגישי הקלה בכאבים, כ"כ מכירה את הכאבים הללו, שלא מרפים, לעיתים נרגעים ממשכיי הכאבים ולעיתים לא ופשוט מרגישים חוסר אונים לנגד הכאבים הללו וחוסר היכולת לשלוט בהם או להעלים אותם בצורה כלשהיא. שולחת לך
ולגבי כאבי הפרקים, בהחלט תופעת לוואי שזכורה לי מהדקא, חשוב שתעשי בדיקת צפיפות עצם ובמקביל אף תקחי תוסף של סידן.

מיכל235

New member
אני באמת רוצה לעשות את בדיקת צפיפות העצם

השאלה היא אם לעשות את הבדיקה עכשיו או לחכות ולבצע אותה אחרי הזריקה השישית?

מישמש33

New member
נראה לי הגיוני לבצע את הבדיקה

אפילו מס' חודשים לאחר הפסקת הזריקות, במקרה שלי, עשיתי את הבדיקה רק אחרי 3 שנים, כי שכחו לומר לי זאת לאחר הטיפול (קיבלתי 7 זריקות), בלי קשר חשוב שתקחי סידן, זה רק יכול לעזור

למעלה