צריכה קצת הכוונה :)

liorush1992

New member
צריכה קצת הכוונה :)

היי אני ניצבת כרגע בצומת דרכים לא פשוטה בכלל ואשמח לעזרה.
אני לפני הרשמה ללימודים הנטייה שלי היא מדעי הרוח כי אני יודעת שאני טובה עם בני אדם הנושא הזה מאוד מעניין אותי ואני חושבת ללכת על כיוון של הדרכה.
ראיתי שיש תואר במדעי ההתנהגות שנשמע לי די מקיף את התחומים שאני רוצה ומשם אוכל להתפתח אף לתואר שני וללכת על קואצינג או ייעוץ קבוצתי שהם נושאים שמאוד מעניינים אותי.
לפי מה שראיתי באינטרנט היו כאלה שכתבו שמדעי ההתנהגות לא יעזור לי בהמשך אלא אם כן עושים תואר שני שפותח המון דלתות.
מה הבחירה החכמה ביותר שעליי לעשות על מנת להשיג את המטרה הסופית? ואיפה ניתן ללמוד מדעי ההתנהגות באוניברסיטאות?
עוד שאלה היא לגבי הפסיכומטרי יש לי ממוצא בגרויות 100 וקיבלתי בפסיכומטרי 530 האם עליי לעשות שוב פסיכומטרי או שהציון המשוכלל יספיק לי על מנת להתקבל ללמוד מקצועות אלו?
ממש תודה לעוזרים :)

האם ללמוד מדעי ההתנהגות

שלום ליאור,

לקואצי'נג ויעוץ קבוצתי ניתן להגיע בכל מיני דרכים, חלקן לא דורשות תואר.

מדעי ההתנהגות הם למעשה שילוב של פסיכלווגיה, סציולוגיה וקרימנולוגיה כך שזה בהחלט נותן רקע טוב לתחומים טיפוליים ותחומים קרובים, גם אם התואר עצמו הוא תיאורטי.

ישנן אוניברסטאות שמציאות את התואר כפי שהוא ויש כאלו שפשוט מציאות דו מחלקתי סציולוגיה-פסיכלוגיה.
כמו כן בבר אילן יש את החוג המשולב מסלול פרט שדומני שתנאי הקבלה שלו נוחים יותר והוא למעשה מסלול במדעי ההתנהגות.

אופציה נוספת, עבודה סוציאלית שגם יכולה להוביל לתחומים שאת מתעניינת בהם.

למעלה