צריכה פירוש חלום.

sheep3

New member
צריכה פירוש חלום.

חלמתי שאני נותנת לחבר שלי אבן למזל(חומה ושחורה בצורת משולש),וקושרת אותה על רצועת עור סגולה... מזה אומר?

IVP

New member
הפירוש הוא

לא כאן, אלא בפורום לפירוש חלומות. חלום צלול, לעומת זאת, זה חלום, שבו את יודעת, שאת חולמת, ומרגע זה את יכולה לשלוט בו בצורה מלאה: לעשות כל מה שבה לך, כולל דברים, שאי אפשר לעשות במציאות. אם את מעוניית לדעת יותר, הנה לך לינק.

sheep3

New member
נשמע מעניין ביותר../images/Emo9.gif אשמח ללמוד ...

על זה בעזרתך ובעזרת הפורום הזה.תודה,אש.

LucidGuess

New member
נשמח לעזור לך ../images/Emo13.gif

חלומות צלולים זה אחד הדברים הכי מגניבים שיש!! את בתוך עולם מציאותי לגמרי שאת יכולה לעשות בו הכל! אני מציע לך להתחיל בתור התחלה באתרים הבאים - 1. אתר החלומות הצלולים של אלון ( עברית ) 2. אתר החלומות הצלולים של גיא ( עברית ) 3. אתר המכון לחקר חלומות צלולים ( אנגלית ) אם את נכנסת לאתר הראשון ( האתר של אלון ) אז אני מאד ממליץ לך דבר ראשון לקרוא את פרק 6, זה פרק מאד מעניין שאנשים מספרים בו את החלומות הצלולים שלהם! תקראי זה ממש מדהים ומעניין! בהצלחה! Lucid

grinberg

New member
שבתת המודע שלך

את מאמינה בסגולות ואמונה זו משפיע עלייך בחיי היום יום... החולם זה לא משהו סגולי ומיסטי, זה בסך הכל מגלה את התת מודע שלך. כאן בפורום תוכלי ללמוד איך להשתמש עם החלום באופן שתכירי את התת מודע שלך, כך שתוכלי לטפל בכל מיני בעיות שיש לך בחיי היום יום, בזה שתכירי את עצמך מבפנים. נשמע נהדר לא? אז יאללה לחלומות צלולים (אני גם חדש בזה
)

למעלה