צריכה עצות !!!

הלוואי ..

את יודעת שאני צריך לשמור על תדמית הבתול ! חוץ מזה שכל המגבות בכביסה , אחרי המקלחת של הבוקר התנגבתי עם מגבת מטבח , והייתי צריך להתקלח שוב לשטוף את המטבוחה ממני ......

מפנטז על מטבוחה .... אוי ווי ...

אתה שם לב שמועדון הגרופיות שלך הולך ומתרחב?? רק אמרת את ה-M' word והופה כולן קפצו!! איך זה קרה? מה הסוד שלך? אני בטוחה שגברברי הפורום ישמחו לקבל עצה או שתיים!!

Mטבוחה ?!

בכל יום אני לומד משהו חדש ... הסוד שלי הוא יוגורט ! אבל את הסוד הזה כולם יודעים .

תרשמי :

כרובית בטחינה ויוגרט מצרכים: 2 ראשי כרובית 3 כפות טחינה גולמית 2 מכלי יוגורט 2 כפות מיץ לימון 6 כפות שמן זית 4 כפות פטרוזיליה קצוצה מלח ופלפל שחור טחון טרי הכנה: 1. מפרידים כרובית לפרחים ומבשלים במי מלח רתחים 8 דקות עד לריכוך, מסננים 2. מערבבים טחינה, יוגורט, מיץ לימוןו-2 כפות שמן זית לתערובת אחידה 3. מחממים 4 כפות שמת זית במחבת, וכשהוא חם מאוד מטגנים את הכרובית תוך ערבוב 3 דקות. 43. מערבבים עם תערובת היוגורט ומתבלים

יוווו!! אתה רציני?

אתה יודע מה זה בשבילי להכנס למטבח?? אני מזהירה אותך, אם זה לא יוצא טעים ---> אני מגיעה עד XXXX!! וגם אם תשיר לי את השיר המסויים בלי מגבת --> נאדה לא יעזור לך!!

אני מלגלגת על שוקולדית?

חס וחלילה.. אני לא מלגלגת עליך חמדתי, הכי רחוק שאני יכולה זה לצחוק יחד איתך, ודוקא יצא רעיון נחמד.. ברור... אני בעד לתמונה עם המגבת של המטבח.. וגם אם היא לא נסגרת לך ממש מאחור, זה בסדר..

את יכולה לעזור לו להחזיק את המגבת

מאחור.

למעלה