צריכה עצות...

צריכה עצות...

אני עובדת בבית חולים במרכז בתור כוח אדם, דיי צעירה.... מרגישה שהתאהבתי ברופא ערבי (אני יהודייה) חושבת עליו ורוצה להרגיש ולגעת בו... הוא נשוי עם ילדים האמת שגם הוא דיי מסתכל לכיווני.... מה לעשות??.

nate2000

New member
שאלה מעניינת ביותר....

אני מניחה שהראש שלך מחובר לגוף, אם כן- אז זה הזמן להפעיל את התאים האפורים כמו שאמר הרקול פוארו.

את

מפנטזת לך להתעסק עם גבר נשוי + ילדים (ולא משנה כרגע אם הוא ערבי או לא) ואת שואלת אותנו מה לעשות? זה נראה לך בסדר? זה נראה לך פייר? את היית רוצה שבעתיד מישהי תפנטז על בעלך ותחשוק בו ? אם כן - לכי על זה. אם לא, את יודעת היטב מה עלייך לעשות. לפעמים אני באמת לא מבינה מה עובר לכם בראש אנשים. לא מבינה.

טוב זה השלב שבו אני אומרת לעצמי

"אוחח סמדר סמדר , את רואה מה זה ? לא חסרים טיפוסים מוזרים באינטרנט"

אלון580

New member
רק עצה

סיוונוש .... תרשי לי לקרוא לך ככה חד פעמית וגם אם לא קראתי כבר מה תעשי?!.....חחח לעיניין... תראייי לרובנו אין את הכלים כדי לענות לך במקצועיות על הדבר הזה כי זה חתיכת עיניין. אני לא מתיימר להיות גאון גדול בזה, אבל לדעתי כמו שאמרו לך כבר פה...זה כדור שלג שאת ממש אבל ממש לא רוצה להיכנס אליו. יש לו משפחה!! ילדיםםם אישה!!! מה איתם? מה הם עשו כדי שזה יקרה להם פתאום?@!!?!? תמיד תסתכלי על הדברים כאילו את בצד השני ותקבלי פרופורציה....בדר"כ עוזר! עכשיו לנושא השני.....מאמיייייייייי הוא ערבי אני לא גזען אבל יש לאנשים נטייה לרצות מה שהם לא יכולים לקבל לא יודע למה זה עושה להם את זה...(מניסיון זוגי) עצתי היא: תנסי לשבת עם עצמך ולהתגבר על זה כמיטב יכולתך. אם תגיעי למסקנה שאת לא יכולה ואת אוהבת אותו וכולי.... לכי על זה עד הסוף אבללללללללל תשאי בתוצאות!!!

../images/Emo124.gif לא לעשות כלוםםםםםםם!!!!

בעצם כן לעשות...להתרחק!!! תשימי לעצמך גברים נשואים כטאבו... אגב... אם גבר ישראלי נשוי לא ימהר להתגרש למענך...על גברים ערביים בכלל אין מה לדבר בעניין הזה!

זה שהוא "ערבי" זה פחות האישיו במצב כזה.

(לצערי בחברה שלנו גם זה אישיו). אבל זה שהוא נשוי?

שלום

פני אליו ושוחחי אתו על עבודתו בבית החולים. התעניני בו ושאלי אותו על מה שעושה בעבודתו, ועל הענין שלו בה. לאט הפכי את הנושאים לאישיים יותר.

אחחח יהודה יהודה יהודה

הבחורה מספרת לנו פה בפשטות שהיא מאוהבת בבנאדם הזה. מ-א-ו-ה-ב-ת. בחורה שמאוהבת לא תרצה להיות בקשרי "ידידות" אדם אדם שבו היא מאוהבת ותקן אותי אם אני טועה. שכן, בכל פעם שהיא תדבר איתו, היא תחפוץ בו ותדמיין לעצמה דברים ותנתח ותפרש כל מבט/מגע/מילה ל"הוא בטח רוצה אותי גם, זה סימן לכך". לא שומרים עם בנאדם כזה על ידידות.

לא נכון!

התאהבות רגש פשוט, חיצוני ומתלוה ולא מהותי. נפש חשובה בהרבה מגוף. על רצונות חומריים פשוטים אפשר להתגבר, רצונות נפשיים, רגשיים, אנושיים ורוחניים הרבה יותר משמעותיים. אם היא אוהבת ומעריכה אותו כאדם, ולכן מאוהבת בו, כדאי מאד שתיצור אתו קשר רגשי ותהנה ממנו. אם זו סתם התלהבות של משיכה בלי אהבה אמתית, זה בכל מקרה חסר ערך. אין ליצור קשר, אם אין אהבה או חבה.

כל מה ששמעתי פה

ובלי לפגוע בך זה... "בלה בלה בלה..." א. רושמים את המילה חיבה כך = ח.י.ב.ה ולא חבה. ולמה היא צריכה ליצור בכלל קשר עם גבר נשוי? תסביר לי כי אני לא מבינה.

חבה בכתיב חסר

אם היא מחבבת אותו והוא נחמד בעיניה, ולכן היא גם קצת מאוהבת בו, אפשרי שתתידד אתו ותהנה רגשית מהקשר. אם היא לא רוצה, לא צריך. אז שתותר, לא צריך קשר כשאין כל חבה וענין. ברור, שאסור לה בשום אופן ליצור אתו כל קשר זוגי, כל עוד הוא נשוי.

אריפש

New member
יש לי בעיה רצינית עם ההודעות שלך יהודה

הן מנותקות לחלוטין מהגיון בריא!

אוקיי

א. בתור אובססיבית לשפה העברית וללשון תקינה בלתי חוקי לשונית לכתוב את המילה "חיבה" בכתיב חסר. אין דבר כזה, לא קיים, וזה משהו שהוא פרי המצאתך ודמיונך בלבד. ב. איך היא בדיוק תהנה רגשית מהקשר?! ממה? מזה שהיא תסתכל עליו ותרצה כ"כ לגעת אבל מבפנים היא תישרף ותכאב ותאכל את הלב של עצמה? איך היא תהנה מזה בדיוק?! האם אתה, בחור שמאוהב באישה, מסוגל להיות ידיד שלה? תענה לעצמך על השאלה הזו, לפני שאתה ממהר לצאת בהצהרות.

תשובה

מובן, שכל מלה אפשר לכתוב בכתיב חסר. חבה זה מהשורש חבב, ולכן זה עם ב דגושה ולא צריך י. אני מצוין בלשון, אמי היתה מורה פרטית ללשון. מגע פחות חשוב. אם היא אוהבת אותו, תהנה קודם כל להיות אתו, לשוחח אתו, לעשות אתו דברים מענינים ולעזור לו.

בולשיט אחד גדול

אתה לא יכול לכתוב כ-ל מילה בכתיב חסר ותפסיק כבר להמציא המצאות מטופשות על ימין ועל שמאל. זה פשוט מגוחך.

למעלה