צריכה עצות...

bobabamba

New member
צריכה עצות...../images/Emo4.gif

היי שלום לכולכן... פעם ראשונה שלי פה בפורום, ואני חייבת את עזרתכן בעניין שנורא מציק! אז ככה יש לי חבר.. בערך חודש ביחד וזה אחרי שכבר היינו ביחד ונפרדנו (החלטנו לתת עוד צאנס). הקיצר המצב הוא כזה שאני היוזמת כל הזמן, ובזמן האחרון כל פעם שאני מציעה להיפגש, אז הוא מסרב ומביא תירוצים (לאו דווקא סתם תירוצים כדי לדחות אותי).הוא לא מתאמץ כדי לפגוש אותי הקיצר זה הגיע למצב שכל השבוע הוא בכלל לא היתקשר.. ודיברנו ממש פה ושם... ונגיד היום דיברנו ועוד פעם הוא הביא תירוץ שהוא נשאר היום בבית ללמוד עם שני חברים! ואני לא יודעת מה לעשות!! מצד אחד הוא אמר לי שבגלל הבגרויות והכל פחות ניפגש (אבל גם את זה הוא אמר בשיחה של "אגב"), לכן אני לא יכולה לבוא אליו בטענות, אבל מצד שני אתה חבר שלי לאזעזעל!! אתה יכול להתקשר אלי למרות הכל פעם אחת ביום, אתה יכול להפגש איתי אפילו לשעה!! אפילו על לג בעומר הוא לא דיבר איתי!!! מה אני אמורה לעשות לדעתכן??? חשבתי להתחיל להפגין אדישות ולא להציע לו בכלל להפגש.. מה דעתכן??

nettus

New member
לזרוק אותו

לא מגיע לך חבר שלא ישים עליך, זרקי אותו תראי איך הוא מתחיל לרוץ אחריך ועצה אל תקבלי אותו חזרה כי זה לא שווה את זה, ואתם רק חודש ביחד זה לא קשר רציני, אני אומרת לזרוק!!!

קודם כל -

את צודקת ואין שום דבר פסול באיך שאת מרגישה וחושבת, אני חושבת שגם אני הייתי מתנהגת ככה אם חבר שלי היה עושה לי את זה. יש שתי דרכים שאני יכולה להציע לך - הראשונה היא לדבר איתו על זה דוגרי, לראות מה הוא אומר ולהחליט בסוף השיחה אם התשובה שהוא מספק לך אכן מספקת אותך, להשאר איתו ולעבוד על הדברים, או להחליט שוואלה לא מתאים לך חבר פעם בחודש ולהפרד. השנייה היא להיות אדישה, א-ב-ל (וזה אבל ענק), כמו שאת מתארת את זה - הקשר שלכם פשוט לא יחזיק מעמד כי אף אחד לא יצור קשר. יש יגידו שזה טיזינג, אבל אני נגד משחקי אגו, אני לא אוהבת גנון עם הבחורים שלי, מה גם שאותי אישית זה יכול לחרפן לחכות לטלפון ממנו.. אבל כל אחת ומה שטוב לה :). בהצלחה :)!

כבשה200

New member
פשוט לשאול אותו בגלוי: אתה רוצה להיות איתי?

כן או לא. כן - תתחיל להתאמץ לא - ביי יש הרבה דגים בים, תזכרי את זה מגיע לכל אחת מישהו שבאמת ירצה אותה

coolit

New member
לא ייצא לך שומדבר מלשחק משחקים..

אם את לא אוהבת אותו יותר מדי ואת יכולה לזרוק אותו- פשוט תעשי את זה.. ואם לא אז תדברי איתו דוגרי ותשאלי אותו מה הוא רוצה!

למעלה