צריכה עצות

b l a c k eyes

New member
צריכה עצות../images/Emo206.gif

תשמעו, אני צריכה מישהו שיעזור לי לעשות חושבים.
ר' התקשר אליי היום ושאל אם אני רוצה לצאת איתו מחר בערב. הסכמתי. הריי אני פנוייה, הוא פנוי, כולם אומרים שאנחנו מתאימים, וגם ככה אין לי משהו מעניין לעשות מחר. אז מה הבעייה? * קודם כל -אני ממש לא יודעת מה אני אמורה לעשות איתו בדייט. שנינו נורא ביישנים, ובחיים לא יצאתי עם בחור שיותר ביישן ממני. אין לי מושג איך לזרום ולפתח איתו שיחה... אם למישהו יש עצות על מה לדבר כשנגמרות המילים ואיך למנוע שתיקות מביכות - אשמח! ומה עוד אפשר לעשות חוץ מסתם לשבת לאכול איפשהו? אולי עדיף ללכת לסרט ואז לא צריך לדבר הרבה? בד"כ כל דייט אצלי נגמר כשנגמרות המילים, נורא קשה לי לזרום ו"לכייף" כמו ביציאות עם ידידים וכאלה... איך להפוך את הערב הזה למהנה יותר? * בעיה רצינית- ר' ואני עובדים יחד. יצא לנו כבר לאכול יחד בעבודה ולדבר, ואהבתי אותו נורא בתור ידיד, עד שמישהי בעבודה רמזה לי שהוא מת להתחיל איתי אבל מתבייש. (הוא באמת נורא בישן, אבל כנראה היום היא שכנעה אותו כל כך חזק שהוא אזר אומץ והתקשר.) הבעיה היא שאני לא יודעת איך אנחנו אמורים לנהל קשר כשאנחנו עובדים יחד, ובעיקר מפריע לי שכולם בעבודה יידעו מזה. זה נראה לי מוזר , כי איך אני אמורה להתנהג איתו מעכשיו? הוא לא סתם עוד חבר לעבודה... ומה יהיה אם זה לא יילך? מה יהיה עלינו? לא חבל?! * בעיה טכנית- הוא מתכנן לנסוע לעבוד בחו"ל בחצי שנה-שנה הקרובות. הוא אומר שהוא רוצה לחיות בחו"ל כי אין לו מה לחפש בארץ. אם הוא באמת יעשה את זה אז חבל על הזמן של שנינו, כי אני בחיים לא יעזוב את הארץ. השאלה היא האם שווה להתחיל קשר בידיעה שאולי בעוד חצי שנה-שנה נאלץ להתנתק? * אני לא מרגישה שאני מאוהבת בו.
אני מאוהבת בי' (שגם עובד איתנו, אבל לא ממש שם עליי). כבר שנה וחצי שאני מאוהבת בו, ובגללו אני לא מצליחה להתאהב באף אחד אחר, הוא הבן אדם היחד שבאמת אהבתי בחיים שלי, ואני לא חושבת שאני אצליח לאהוב מישהו ככה, בכנות, עם כל ההתרגשות והפרפרים והדמעות בלילה... מצד אחד אני יודעת שחייבים להמשיך הלאה, ומצד שני אני מפחדת שאני יוצאת עם ר' רק בגלל שאני רוצה להיות עם מישהו, להתאהב שוב ולשכוח את י', אבל אני לא באמת מאוהבת. ואני לא יודעת אם אני באמת רוצה את ר'... אולי אני סתם מחפשת תירוצים ל"למה הקשר ביננו לא יצליח", ובאמת שאין לי סיבה, כי הוא באמת בחור טוב, אנחנו אותו טיפוס- שנינו ילדים טובים כאלה,לא מתחילים עם כל אחד, מחפשים קשר רציני, שומעים אותם שירים, שנינו בני אותה תערובת של עדות... אולי בגלל זה אני לא מוצאת אותו כאטרקטיבי במיוחד? אולי זה נשמע ילדותי, אבל אני רוצה להתאהב במישהו באמת, אני רוצה להרגיש שוב את הפרפרים בבטן. לצערי זה קורה לי רק עם מניאקים כמו י'. ואילו ר'.... ילד טוב מדי, אני לא יודעת איך לאכול אותו. אוף, כבר הרבה זמן חיכיתי לצאת עם מישהו רציני, אבל עכשיו....אני כ"כ מבולבלת... H E L P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dor4231

New member
אני יכול לעזור פה אולי במשהו...

תראי... אני יודע שאני קטן ממך בהרבה... ואני לא יודע אם את תתיחסי למה שאני אומר ברצינות... אני אומר לך בתור אחד שהיה מאוד מאוד מאוד ביישן והפך למישהו המון מהון המון בטחון עצמי שאת חייבת להתגבר על הביישנות שלך... בעניין השיחה איתו זאת לא ממש בעיה... כי אפשר לנהל שיחה על כל דבר. צריך פשוט מאוד לשבור את "הקרח של ההתחלה" זה טיפה קשה. אבל אם שני הצדדים ממש רוצים את זה זה יפעל... את יכולה להתחיל לדבר איתו על כדורגל או אפילו על דוקים... (זאת אומרת - כל עניין שאת מבינה בו טיפה ויש לך דעה בעניין). זה לא עולה ברגע הראשון וצריך לעבוד על זה. בעניין י', אני מכיר מישהי שאהבה מישהו ממש ממש ממש ורצתה אותו במשך איזה שנה. היא לא ממש רדפה אחריו אבל היא אהבה אותו מאוד (אך כמוך היא היתה ביישנית ולא אמרה לו את זה). בסופו של דבר, לאחר שנה, היא סיפרה לו את זה. הם היו חברים במשך כחודש חושיים עד שהיא הבינה שזה לא ממש זה. וכל הציפיה שלה ירדה, היא התאכזה מזה מאוד. אבל אחרי זה היא הכירה חבר טוב של אותו בחור שהיא אהבה, היא התאהבה בו ועכשיו היא ממש מאושרת איתו לפי הקול שלה אני מבין שהיא מאושרת עד הגג איתו. בכל מקרה אני מקווה שאני עוזר לך כאן. ואני חייב להגיד לך תודה. כי מזמן רציתי להגיד את כל הדברים האלה... אני חושב שפה אני סוף סוף אוכל לדבר ולהגיד את מה שאני חושב. (אני פשוט חדש בנושא הזה של הפורומים) להתראות.

b l a c k eyes

New member
עזרת מאוד../images/Emo13.gif

הקטע של הבישנות תמיד היה לי, מה לעשות.
האמת אם אני נמצאת איתו עם עוד אנשים אז אני לא מתביישת בכלל, צוחקים והכל. גם בתור "ידיד לעבודה" לא הייתי ביישנית איתו, דיברנו חופשי על משחקים של בית"ר... אבל עכשיו כשעושים משהו רומנטי... זה כל כך מביך. אני בטוח לא יידע מה להגיד. זה לא כמו כשיוצאים סתם בתור ידידים.... מבין? בכל מקרה תודה רבה על תגובתך!

תראי

את בונה בנינים ללא יסודות. עדיין לא נפגשתם ואת מריצה במחשבות שלך מה יקרה ו... א. הוא נוסע לחו"ל ב. הוא ביישן ג. מה יקרה ובמידה ולא יילך בינינו בדייט. אז תראי מה אני חושבת: א.אל תחשבי עדיין על חו"ל , זה רחוק. ב. צאו לדייט ראשון,ותאמיני לי שמסתם שטות שתגידו השיחה תתחיל לזרום ללא מעצורים. ג. ובמקרה הכי גרוע ולא ילך ביניכם, וואלה לא סוף העולם, לפחות תדעי שהעיקר ניסית ולא פיספסת משהו טוב! ועצה קטנה לי אלייך, בשום פנים ואופן, בדייט אל תשווי את ר' לי'.כרגע את יוצאת עם ר' תתני מעצמך את המקסימום בכדי שיהיה לכם דייט מוצלח. שיהיה המון בהצלחה. "קחי לך זמן הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח ,זה רק זמן ונשכח" - יציאת חירום

nir hadar

New member
נקודה למחשבה

בחור מהעבודה, זה יכול להיות נחמד, אבל מה יקרה אם זה לא יצליח? ... בכל מקרה לכי עם מה שאת !!! מרגישה, בהצלחה באשר תבחרי

b l a c k eyes

New member
חשבתי על הנקודה הזאת.

זה אכן בעייתי, אבל מה לעשות כשאת עובדת עם הרבה גברים שווים? לא תצאי עם אף אחד? כל הזמן טוחנים לי "איך עדיין לא מצאת מישהו בעבודה הזאת?" ואני לא יודעת איך להסביר שהחבר'ה בעבודה הם אחים ואי אפשר לצאת איתם. אחריי שנות בדידות הגעתי למסקנה שזה סתם בזבוז, כי העבודה זה המקום העיקרי בשבילי להכיר אנשים

nir hadar

New member
בהצלחה

אבל אל תשכחי שתוך עשרה אנשים תמצאי עשר מקומות למציאת בני זוג...

למעלה