צריכה עצות מהמומחים

רותי ע

New member
צריכה עצות מהמומחים

קודם כל צריכה להודות לכם. בכל פעם שאני זקוקה למתכון אני יודעת היכן לחפש
והפעם לא מצאתי בין כל מתכוני העוגות בחיפוש - אני זקוקה לעוגה בחושה פשוטה, לא שוקולד, לא תפוז ולא שום דבר מיוחד שתהיה בסיס ל-RFM. יש המלצה? ושאלה - האם ניתן לשמור מחוץ למקרר עוגה שבחומרים שלה יש חלב/שמנת ?
 

effyba

New member
הנה עוגה בחושה של פנינה, המומחית

שלנו לעוגות RFM מתכון: פנינה של עוגה- עוגה בחושה של פנינה המקורית רכיבים: רכיבים: לתבנית 22: 200 גר' מרגרינה / חמאה 200 גר' סוכר (3/4 כוס?) 4 ביצים 200 גרם קמח (1.5 כוס?) 1 אבקת אפיה כף מים רותחים אופן הכנה: אופן הכנה: לערבב היטב את המרגרינה עם הסוכר להוסיף ביצה אחר ביצה תוך כדי ערבוב ואז להוסיף את המים ולבסוף את הקמח המעורבב עם אבקת האפיה. הערות: פנינה המקורית: מתכון לעוגה בחושה שאני מכינה לסדנאות וגם לעוגות שאני מוכרת. ניתן להחליף 4 כפות מהקמח ב-4 כפות אבקת קקאו לעוגת שוקולד. מקור המתכון: פנינה המקורית הערות: מקור המתכון: פנינה המקורית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

רותי ע

New member
ועוד שאלה

האם ניתן להחליף מרגרינה שבמתכון בשמן? ואם כן, באיזה יחס ?
 

נ ס ע

New member
רותי

אני משתמשת בעוגה של באלי שנתתי לך ומחליפה את מיץ התפוזים במים או חלב.
 
למעלה