צריכה עצה..

צריכה עצה..

לא היה לי מקום אחר לכתוב את זה... אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני סטרייטית.. ואני מרגישה שאני נמשכת רק להומואים.. היו לי כמה חברים ורובם בסופו של דבר התגלו כהומואים שלא יצאו מהארון...ואני מאוד נגד סטריאוטיפים כאלה או אחרים אבל ככה זה קרה... אני יודעת שזה מוזר אבל אני הרבה חושבת על להיות גבר הומו, ואני ממש מרגישה שאני הייתה רוצה להיות כזאת.. אני מאוד מזדהה עם זה, אני מתרגשת ובוכה מסיפורים אישיים... יחסים הומואיים ממש מחרמנים אותי, ומאוד מרגשים אותי.. אני פשוט מתחברת לזה בכל מובן.. ואני יודעת שזה נחשב להיות סטרייטית כי בכל זאת זה להימשך לגברים.. אבל זה לא מוזר? מה זה אומר? ובבקשה תקחו את זה ברצינות כי אני לא יודעת מה לעשות...

חמור007

New member
../images/Emo109.gif

אני לא יודע מה לענות לך, חוץ מרעיון אחד שעלה לי. אולי את נמשכת לגברים הומואים בדיוק כמו שכל סטרייט ממוצע היה נמשך ללסביות? מוזר נכון? חוץ מזה, את נמשכת בכלל לגברים שהם לא הומואים?

סטריאוטיפים? לא נראה לי...

האם ניסית לקיים יחסי מין עם סטרייטים? האם הרגשת מאוהבת או נאהבת אי פעם מהצד השני?... כמה זמן זה נמשך?... את צריכה להחליט לבד עם הזמן ועם הניסיון... ובקשר לזה שאת מזדהה עם אנשים, אז חצי עולם עושה זאת ועובדה שהוא נשאר בחיים... וזה בסדר... השאלה אם להיות סטרייטית או "גבר הומו" (שאת לא...), היא גובלת קצת עם חוסר בטחון נראה לי, בקשר לעצמך... תקני אותי אם אני טועה... אבל זה משהו שאי אפשר להחליט מיד, צריך זמן... אולי ככה את רואה את הסביבה שלך - הומואים! ולזה "התרגלת"... ומה שקבלת מהם (מהסביבה), אז ככה את גם מרגישה... ענייני הזהות זה משהו שצריך לעבוד עליו לבד, או לפחות ככה אני רואה זאת... ולפעמים זה קצת מתסכל... אבל נראה, שהזמן יעשה את שלו, ואת יכולה בינתיים לנסות אולי ליצור קשרים עם עוד כמה אנשים בשביל לבדוק את זה... מקווה שעזרתי... בהצלחה ויאללה ביי.

לא סיימתי...

אל תשכחי שאת זו שאת צריכה להחליט בסופו של דבר... אף אחד לא יחליט לך... זהו... (מחכה לתגובה...)

0Phobia

New member
זה ממש הגיוני.

הרבה מאוד בנות שאני מכירה מאוד מתחרמנות מלראות שני גברים שמתחרמנים אחד מהשני. החברה הכי טובה שלי חולמת להיות גבר הומו. מדי פעם היא מעלה את זה באיזה שיחה, ומסבירה בפרטי פרטים איך זה צריך להיות וכל מיני כאלה. קיצר, אני בכלל לא חושבת שזה מוזר, והקטע עם החברים... זה פשוט מזל מחורבן. לא קשור לכלום, לדעתי.

James Hammerton

New member
אני חושב שזה בעיקר עניין של

ניסיון רע שהיה לך עד עכשיו (כלומר שלא הצלחת להכיר סטרייט שמוצא חן בעיניך). אני חושב שזה פשוט עניין של זמן, את רק בת 16 ויש לך עוד המון זמן להכיר אנשים, חוץ מזה שיפתחו בפניך אפשרות נוספות ככל שתתבגרי (מועדונים שתוכלי לצאת אליהם, צבא, עבודה וכו'). כך שלא הייתי דואג יותר מדי מנסיונות לא מוצלחים שהיו לך עד עכשיו... אני חושב שזה גם טבעי שיחסים בין גברים יעשו לך את זה, כמו שיש סטרייטים שיחסי מין בין נשים עושים להם את זה (כי הם סטרייטים, וסיטואציות מיניות עם נשים זה כנראה משהו שמעורר אותם מינית). אז זה לא מוזר בכלל...

למעלה