צריכה עצה...

dana0500

New member
צריכה עצה...

אני לא יודעת אם זה המקום אבל נורא הייתי רוצה לקבל עצה מכם בקשר לקשר מוזר מעצבן ולא יודעת עוד איך לקרוא לזה לפני כמעט שנתיים בערך הכרתי מישהו דווקא דרך הצאט התכתבנו דיברנו הכל זרם סבבה הוא לא גר באיזור שלי אלה רחוק ממנה בעניין של כשעה + ויצא לנו להיפגש מספר רב של פעמים הפגישות זרמו יפה הרגשנו שיש הרבה תשוקה ואהבה וראו את זה אבל יום אחד אחרי תקופה די ארוכה שהיינו ביטח בצורה לא מוגדרת בטוח לא כחברים! פיתחתי אליו רגשות מטורפים והחלטתי שאני חייבת להגיד כי כבר עבר הרבה מאוד זמן מאז שהכרנו ועדיף שהבנאדם ידע! ובאיזו צורה התגלגלה יום אחד שיחה בנינו למה אין לי חבר אז אני קצת הייתי מופתעת את יוצא איתי ואתה שואל אותי שאלה כזאת? עניתי כי יש לי רגשות למישהו אחר אז הוא שאל למי ואמרתי לו לך מאותה שנייה היה שקט לאיזה חצי שעה פשוט הגיע ההסבר הבא..."אני לא מתאהב בקלות אני לא יכול להתאב בך אבל אני מרגיש אלייך הרבה" אוקיי קיבלתי לא לא אני לא קופא את עצמי אך המשכתי להיפגש איתו ולבכות אחרי כל פגישה שאני לא יכולה להיות איתו כמבון שנוצר ריחוק פתאום פחות ניפגשים פתאום הוא כן התאהב במישהי אחרת פתאום הם ניפרדים והוא ניזכר בי... השאלה שלי היא כזאת מה אני עושה איתו??? אני כבר כמעט שנתיים מטורפת על הבנאדם לצידו בכל רגע דואגת לו אך לא מציקה לו והוא פשוט אדיש אליי וקשה לי לא להתיחס אליו כי את האמת הוא הבנאדם שאני מחפשת מבחינת אופי ומהיום שהכרתי אותו זה הבנאדם שאיתו אני רוצה לחיות והיו לי אהבות וקשרים בחיים אבל הוא קשה לשכוח אותו פשוט .מה לעשות???
תודה על הקדשת הזמן ועל העצות.

dana0500

New member
האמת...

שלא שכבנו אבל היו המון דברים אחרים ואם לא הגענו לקטע של לשכב אני חושבת שזה בגללו מכיוון שכל פעם נעצר מה שכן תמיד היו חיבוקים אוהבים ונישוקים שבאו הכי מהלב וזה היה מורגש ואני בטוחה שידידים לא מתנשיקים וכד'...

תגובה

השתדלי להשקיע בקשר אתו באהבה, כל קשר שלא יהיה. עשי לו דברים טובים, התעניני בו ואמרי לו דברים טובים. אולי יתפתח בעתיד קשר קרוב יותר. גם אם לא, קשר טוב כמו עתה יכול לתרום לך, ועוד יותר אם תתפתח ידידות קרובה ואישית או חברות.

dana0500

New member
כל מה...

כל מה שאתה מציין יש אני משקיעה אני מפתיעה אני אומרת מילים טובות שהוא ניפרד מהחברה שלו אני דאגתי להתקשר לשאול איך הוא כי הוא היה נורא שבור מה שכן הוא אדיש יש לו את כל הכלים להבין שאני אוהבת אותו והוא לוקח ומשתמש אבל לא מחזיר אפילו טיפה של יחס אם זה דאגה אם זה להתעניין מדי פעם כל התעניינות זה אם הוא צריך משהו. אני כבר לא יודעת מה לעשות נימאס לי לבכות בגללו כל הזמן

Blone Babe

New member
למה שתיהיי עם מישהו שעושה לך

כל כך הרבה רע? את אוהבת אותו, הוא לא מרגיש כלפייך אותו הדבר-וחבל על הלב והדמעות שלך. אני דווקא חושבת שכדאי שתימצאי מישהו שיאהב אותך באמת, כמו שאת אוהבת אותו, ובו תשקיעי את כל האהבה הזאת. יש לך הרבה לתת בקשר-תני אותו לאדם הנכון. אז נכון שזה יותר פשוט להגיד מ"לעשות", כלומר להתנתק בעיקר כשאת מאוהבת, אבל תקחי ממישהי שעברה דיי אותו דבר פעם בחייה-ביום הראשון זה נורא קשה אבל זה נהיה יותר קל עם הימים. המון בהצלחה והעיקר שלא תבכי יותר ותמצאי סיבות לחייך.

dana0500

New member
דבר ראשון הרבה תודות כבר יש חיוך...

דבר שני נכון את צודקת אבל אני מנסה להיות אדישה גם לשים פס אחד גדול אבל כל פעם שהוא מפתיע ומופיע מחדש זה עושה את זה קשה ואני מנסה לפעמים להכיר אחרים ואנשים מועניינים בי אבל הראש שלי זה רק הוא הכל הוא אני לפעמים מרגישה שאני צריכה שהוא יעשה משהו חזק שיפגע אבל מצד אחר הוא לא יפגע בי בצורה כזאת ואני בטוחה בזה אני מאוד קשורה אליו וטוב לנו ביחד שאנחנו ניפגשים

למעלה