צריכה עצה

מוליטוז

New member
צריכה עצה

החבר שלי מעוניין לעשות לי קצת טוב..... הממממ.. אתם יודעים.. לרדת.... אז השאלה שלי היא, מה אני יכולה לעשות כדי להקל עליו, שיהיה לו נעים לעשות את זה? כל עזרה תתקבל בברכה

voguemaster

New member
הממ שאלה טובה ומעניינת...

אז אוקיי, נתחיל במשהו בסיסי, הגיינה. אני מאמין שזה לא דבר שצריך להרחיב עליו את הדיבור כי זה נראה די ברור, אבל להיות נקיה מבחוץ יכול רק לעזור. מעבר לכך, יש תיאוריות מסוימות לגבי ריחות וטעמים שקשורים במאכלים שונים שאת אוכלת, אבל אין להם ביסוס כמובן. הטענה היא שלאנשים שאוכלים פחות בשר יש טעם/ריח טוב יותר לעומת הקרניבוריים שבינינו.. כמובן שלא עשיתי מדגם (עדיין
) אבל זאת הטענה בכל אופן.. כדי לעזור לו פיסית, רצויה כרית שאפשר לשים מתחת לישבן (שלך לא שלו!!
) כדי לעזור להעלות את האיזור קצת יותר למעלה אם את בשכיבה. ד"א, המקום הכי מתאים הוא ממש מתחת לעצם הזנב עד כמה שזכור לי.. כדי לעזור לו לעזור לך (כלומר לעשות לך טוב), תיאלצי להראות לו מה נעים ומה לא, כמה עוצמה ואיפה מה וכמה לעשות. אין ספק שבעזרת ההדרכה שלך לא צריכה להיות לו בעיה, אם את מבינה אותי
נראה לי שאת הדברים הבסיסיים כיסיתי. אם יש משהו ספציפי, SHOOT, אנחנו כאן.. אלי

orit74

New member
אפשר גם ללא כרית

קודם כל , יש לך אחלה של חבר , והוא מבורך על כך שהוא רוצה מה שהכי חשוב , זה הגיינה , שתהיי נקיה ושיהי לך ריח טוב , זה הכל . גברים אוהבים בחורות מגולחות , אז אם את רוצה שיהי לך נעים וגם לא , פשוט תגלחי או תוורידי שערות , זה מאוד יעזור ויקל עליו . תהני , יקירתי .

מוליטוז

New member
תודה ו....

ברור שאני הגיינית אבל התכוונתי - האם יש משהו מלבד נקיון יומיומי רגיל שיכול להקל בעניין הריח וכו´?

bono76

New member
אני דווקא...

לא בטוח שהגילוח הכרחי.לדעתי, השערות הן חלק מכל העניין , לטוב ולרע. בכל זאת, צריך להרגיש שמבלים עם בחורה\אשה והמראה המגולח מחזיר אותנו קצת יותר מדי אחורה, איך לאמר,לילדות... דרך אגב, זו הפעם הראשונה שאני כותב בפורום אך אני קורא אותו כבר הרבה זמן ומאד נהנה. פשוט לא יכולתי שלא להתערב בנקודה "חשובה" זו...

babe10

New member
ההבדל בין מראה

לבין הרגשה.... כל דבר בחיים צריך להיעשות במידה ובטוב טעם. ואני לא אפרט מפאת... אה... לא יודעת. סתם לא בא לי לפרט פה ועכשיו. לילה טוב

טל קר

New member
לא כל הגברים אוהבים בחורות מגולחות

או תלושות. ויש כאלה שלא רק שאומרים "תעשי מה שאת רוצה" או שאדישים, אלא שממש לא נמשכים לבחורות מגולחות או תלושות. לתשומת לבכן, לפני שאתן רצות לתלוש או לגלח וסובלות פעמיים.

babe10

New member
וואלה?...

מה באמת צמחוניות מריחות טוב יותר? מעולם לא שמעתי על זה. מעניין. באמת.

voguemaster

New member
זו תיאוריה שלא הצליחו להוכיח

ואני אישית מקווה שגם לא יצליחו

yulinka

New member
הממממ..../images/Emo9.gif

הממממ...סוכריית מנטה...בפה שלו...בזמן המעשה...שמעתי
..שזה מאוד נחמד

babe10

New member
חזוס!

אני אלרגית למנטה... אם מישהו יתקרב אליי עם מנטה אני מושבתת אח"כ לשבועות. לעומת זאת אני צמחונית. 16 שנה.... אל תעיזי לגלח. זה מגרד אימים כשזה צומח. שעווה ברזילאית. בלי צל של ספק.

ליאן.

New member
שעווה ברזילאית ?!

זה יבוא או שיטה? נשמע כמו עינוי. יש קרם פלאים- מעלים שערות תוך דקות. בייב, לא הבנתי את ההקשר לעובדה שאת צמחונית, את מנסה לומר שאת לא מוכנה שמישהו יתקרב אלייך עם מנטה או עם סטייק ?

babe10

New member
ליאן?

שעווה ברזילאית. ע"ע סקס והעיר.... לא עם מנטה. לגבי הסטייקים - תעלי למעלה בשרשור. בוקר טוף.

ליאן.

New member
בייב..........

צחקתי לגבי הסטייקים!! בדיחה.. הלצה.. מהתלה.. בד"כ (גם הפעם) אני נוהגת לקרוא את כל השירשור, לפני שאני טורחת להגיב, כדי לא לחזור על דברים שכבר נאמרו. ואני לא צופה בתוכנית סקס והעיר, כך שתצטרכי לסבר את אוזני.. בוקר מעולה

babe10

New member
You don´t say!

את לא צופה בסדרה?! אמממ... טוב.... ובכן - היה פרק בו הארבע נוסעות להן לנופש, ולרגל החופשה מחליטות ללכת למישהי שעושה שעווה. כמנהג בנות המקום היא מורידה להן הכל, אבל הכל, עם שעווה. שלא כמו גילוח שמגרד לך כמו חולה במחלת מין סופנית, העניין חביב למדי. הפעם הראשונה היא סיוט שלעד ייזכר. בואי נגיד שאם הייתי בהריון הייתי מפילה באותו הרגע, לאחר שהרגשתי כאילו שולקים לי את הרחם עם השחלות מעוצמת הכאב.. הפעמים האחרות - כבר די סבבה. (עד כמה שמריטת שיער ממקום כל כך רגיש יכולה להיות סבבה...) בקיצור - זוהי שעווה ברזילאית. שעווה שאפשר אח"כ ללבוש כל בגד ים או תחתון או כל דבר שבעולם בלי שתדאגי שמציץ לך משהו.. כי אין מה. יש? לגבי הסטייק... בואי פשוט נעזוב את זה.
ערב מבורך!

תשמעי את זה מאיתנו...../images/Emo98.gif

אני אוהב שדובדבנית די טובה למטה. נאמר כבר 100 פעמים הגיינה הגיינה הגיינה... אבל יותר חשוב הגילוח. שערות למטה זה..איך נאמר - לא מוסיף טעם טוב... מה שכן, צריך לדעת לעשות את זה טוב, לי לקח קצת כדי לדעת איפה נקודת הפיצוץ של דובדבנית, אבל שמגלים...אואואוואווו!!!!!!!!!!

סוכריות קופצות.. ../images/Emo28.gif

לא ייאומן, וכל מילה מיותרת
(ניתן להשיג בכל פיצוציה)

למעלה