צריכה עצה

same same

New member
צריכה עצה

שלום! בד"כ אני רק קוראת בפורומים ולא כותבת, אבל הפעם החלטתי להתייעץ אתכם: אנשים שמחליטים החלטות כמו "אני לא רוצה קשר עכשיו, רוצה להיות לבד" - האם אתם מאמינים שההחלטות האלה עומדות במבחן המציאות או שכשהם מוצאים מישהו/י אמיתי שמזיז להם משהו בלב הם נסוגים מהם? יש לי ידיד טוב שנפרד מחברה רצינית לפני 4 חודשים על הטענה הזו, ומאז, בחודש וחצי האחרונים אנחנו התחלנו לפתח משהו לא ברור בינינו. אנחנו לא מדברים על זה אבל אנחנו יחד כל הזמן, הוא ישן אצלי פעמיים שלוש בשבוע ואנחנו מדברים כל יום כמה וכמה פעמים בטלפון. אבל עדיין זה רשמית לא משהו שמוביל לקשר. לא דיברנו על זה, אבל אני לא יודעת אם לדבר או לא. מצד אחד די - צריך לפתוח את הנושא ולדעת לאן כל אחד מאיתנו מכוון. מצד שני - יש לי תחושה שזה יבריח אותו כי הוא מסוגל להתגלגל לזה אבל לא בהחלטה הגיונית. אני לא כ"כ מאמינה במשפטים כמו "רוצה להיות לבד" אבל אולי זו רק אני? אולי כן יש כזה דבר החלטה כזו ויש אנשים שכן יכולים לעמוד בה? מה דעתכם?

night mistress

New member
בהחלט!

אני מאוד מאמינה שכשזה בא אZ זה בא.. גם אם לא היית מוכנה לקשר זה יכול ליפול עלייך משום מקום,רק צריך לבוא הגבר המתאים שיכבוש אותך.. תראי, בקשר לידיד שלך, לפעמים המשפט הזה הוא רק תירוץ..אבל אם אתם כבר חודשיים מבלים יחד ונראה לך שמתפתח משהו תשאלי אותו בצורה ספונטנית (כמובן..אחרי ששיננת לעצמך מה את רוצה לומר בראש).."תגיד..אתה חושב שקורה ביננו משהו?".. את מתאהבת בו?

same same

New member
נראה לי שכן....

עד אתמול תירצתי תירוצים לעצמי ולכל שאר הסובבים אותי שלא, ואין מצב וכו אבל במסיבת יום העצמאות פתאום קלטתי כמה אני מחכה שהוא יגיע כבר ונרגעת בשניה שהוא נכנס לחדר, ואתמול בברבקיו שאחרי קרה אותו דבר. מעבר לזה, אתמול בברקבקיו זה היה מוזר כי כולם מסביב די התייחסו אלינו כאל זוג, ובחנו אותנו ובדקו מה קורה, ואנחנו לא כ"כ ידענו איך להתנהג. אבל לגביו - הבעיה היא שהוא כל הזמן הולך צעד קדימה שניים אחורה. הוא נשאר אצלי תמיד בתירוצים או פשוט כי זה קורה. כשאמרתי לו במסיבת יום העצמאות שאני רוצה שהוא יבוא אלי אח"כ הוא נבהל נורא, ולא בא. ואתמול אחרי הברבקיו הוא בחר ללכת הביתה ולא אלי שוב. הוא מפחד להכנס לשם, הוא פשוט לא רוצה לרצות.....אבל אני חושבת שעמוק בפנים הוא רוצה. חברה שלי טענה אתמול אחרי הברבקיו שהוא מסתכל עלי בעיניים מצועפות לגמרי, אבל אני לא רואה את זה.

night mistress

New member
אוווממממ...אני לא יודעת מה לומר..

לא יודעת אם מה שאני הולכת לומר נכון כי אני רואה את זה מנקודת מבטך..הרי את מספרת לי, בכל אופן, זה בהחלט נשמע כאילו הבן אדם בורח.. אמרת שהוא ישן אצלך..אולי הוא רק מחפש פורקן..או דשסתם נעים לו להתחבק עם מישהי בלילה.. יש מיליון דברים ומיליון סיבות, אני אומרת לכי למקור, דברי איתו לא עם הסביבה. ככל שתדחי את זה יותר ככה תפגעי יותר. בכל אופן אני זזה .. העבודה (לצערי) קוראת לי.. עצוב, עצוב. יום טוב, ובהצלחה.

ברוכה הבאה

ההבדל בין חבר טוב לקשר שמעבר הוא הבדל פיזי. אם לא קרה בינכם כלום במישור הזה אז אתם פשוט חברים טובים. אהבה מגיעה בהמון צורות וצבעים. לדעתי יש הרבה שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך לפני שאת מפנה סימני שאלה אליו. כמו למשל אם את מוכנה לקבל כל תשובה גם אם היא שלילית או לא נעימה כמו שהוא לא רוצה בשלב הזה להכנס לקשר. או לא איתך. או שהוא לא חושב שאתם צריכים להיות בקשר בכלל אם את לא רואה אותו כמו שהוא רואה אותך, לצורך העיניין נגיש שהוא רואה בך כתף, חברה טובה. נקודה. אני חושבת שלא טוב היות האדם לבדו אפילו לא מבחירה. ואני בהחלט חושבת שכשמוצאים את זה שגורם לך לחייך, שעושה לך משהו בבטן אז החלטה מסוג זו, החלטית ככול שתהיה, מאבדת תוקף. WISH U 2 BEST OF LUCK כך או כך.

voguemaster

New member
אני עדות חיה לבחירה הזו ../images/Emo8.gif

ומחזיק מעמד יפה מאוד. אני חושב שזה אפשרי ביותר להחליט שבתקופה מסוימת או לאורך פרק זמן כלשהו לא רוצים להיות עם אף אחד אלא רק עם עצמנו. הרי יכולות להיות לזה הרבה סיבות. בכל אופן, אנחנו לעולם לא חסינים באופן מוחלט ותמיד ישנו הסיכוי שתבוא מישהי (לפחות אצלי זו מישהי) ולמעשה "תזעזע" את יסודותנו
אז כן, כשאנחנו עושים החלטה כזו אנחנו סוגרים את עצמנו טוב טוב כנגד רוב האנשים, אבל תמיד יהיו כאלו שידעו איך להפיל את החומות שלנו, אפילו אם מספרם קטן מאוד (אצלי שואף לבערך אחת..) עכשיו ספציפית לגביך אני ממש לא בטוח. ברור שאת חייבת מתישהו בעתיד הקרוב לברר איתו מה קורה, כי העניינים מתחילים לזוז לאנשהו. רק תיזהרי לא להבריח אותו כי זה בדיוק מה שהולך לקרות אם לא תבצעי את זה עם מספיק טאקט. אינ לא בטוח מה הסיבות שלו, ואולי הוא באמת לא רואה בזה מצב לקשר אלא רק לקבל קצת חום (או שלא נדע, אולי הוא רוצה יותר ?
) אבל מה שבטוח זה שמתישהו תיאלצי לשאול אותו איפה אתם עומדים בדבר הלא ברור הזה. דבר נוסף הוא, שאם הוא רוצה עמוק עמוק בפנים, אז קצת ללחוץ על הדוושה יעזור לשבור את החומות. אני אומר את זה בהסתייגות-משהו כי ברור שקשה מאוד לדעת אם הוא באמת רוצה קשר. רק אם תגיעי למסקנה שהוא באמת באמת רוצה אותך אז אני מציע לך ליזום יותר מצידך, ואני מאמין שהוא ייכנע לרצונות הפנימיים שלו. ואם הוא לא ממש רוצה באמת באמת, אז זה רק יגרום לו לא לרצות יותר, ולפי מה שכתבת לא נראה לי שזה מה שאת רוצה. תגששי, תבררי טוב טוב, ורק אז תפעלי.. אלי

same same

New member
זו בדיוק הנקודה

אתה מסכים איתי עם ההנחה שאם אני פותחת את הנושא אני עלולה להפעיל לחץ ולהבריח אותו למרות שאולי הוא כן מעוניין אם זה רק יתפתח בקצב שלו? כי אני מפחדת שאני אפתח את הנושא ובזה יהיה סוף הסיפור, למרות שאם זה ילך לאט הוא לא יברח לשום מקום. למה בעצם אני כן צריכה לפתוח את הנושא? למה לא להשאיר את המצב כמו שהוא? במה "ללחוץ על הדוושה יעזור לשבור את החומות?"

voguemaster

New member
אני אגיד לך

ללחוץ על הדוושה יכול לשבור את החומות במצב אחד ויחיד וזה כשהוא באמת אבל באמת רוצה בפנים! אסור לך ללחוץ על הדוושה אלא אם כן את בטוחה שהוא באמת רוצה, ואת זה יהיה לך קשה מאוד לגלות. כרגע המצב עוד לא גרוע, אבל אני צופה התדרדרות מסוימת מפני שאת נראית לי כאילו את מפתחת רגשות אליו. העניין הולך להציק לך עוד ועוד ואני בטוח שזה לא מוצא חן בעינייך. ד"א, לא לעשות כלום גם עלול להבריח אותו בשלב מסוים כי יכול להיות שאם הוא רוצה זה עלול לעבור לו מתישהו. לא סביר כרגע אבל אפשרי. ועכשיו, בהנחה שהוא אכן רוצה, ללחוץ על הדוושה, כלומר ליצור סיטואציה אינטימית קצת, משהו שבו אתם קרובים יותר, אם אפשרות לדיבור בשקט, נגיעות חיבוקים ואולי אפילו נשיקה וכד´ יכולים לדחוף אותו להיפתח ואכן יעשו את זה אם זה באמת הרצון האמיתי שלו. בשום פנים ואופן ללחוץ על הדוושה לא אומר שאת צריכה להושיב אותו ולדבר על קשר רציני, זה מתכון להברחה מיידית במיוחד במצבו. אם הוא אכן רוצה, סיטואציה כמו שמתוארת למעלה, או וריאציה דומה תשרת אותך טוב יותר, ורק אם זה יפעל ותרגישו טוב יותר וחופשי יותר אחד עם השניה תוכלו "לדבר" על קשר עמוק יותר. בינתיים, תיאלצי לבצע קצת ריגול תעשייתי ואם תחליטי ללכת על זה, אז בלי שיחות רציניות מדי, אלא פשוט תביאי אותו למצב הזה. במקסימום אם אתם בסיטואציה כזו והוא לא קולט שהנה הופה צריך כבר לנשק אותך אז את יכולה לרמוז בכיוונים מסוימים
אלי

same same

New member
נראה לי שפספסת משהו

ציינתי בהודעה הראשונה שלי שהוא ישן אצלי פעמיים - שלוש בשבוע. אנחנו כבר הרבה מעבר לשלב הנשיקה. ואנחנו לא רק שוכבים, אנחנו ישנים יחד. ולפעמים רק ישנים יחד, בלי סקס. ומדברים ה-מ-ו-ן במיטה. שיחות נורא אינטימיות. הכל כאילו מראה שאנחנו בתחילת מערכת יחסים, חוץ מההתיחסות שלו שמדגישה את העובדה שהוא לא רוצה מערכת יחסים (לא נאמר עלי, אלא בכללי).

ortal_sh

New member
קודם כל , ברוכה הבאה ....

שנית , לגבי המשפט "אני לא רוצה קשר עכשיו, רוצה להיות לבד" יכול להיות כמה פרושים והם : 1. פוחד להיפגע שוב. 2. נוח לו אם המצב הקיים , ולא רוצה מחויבות. 3. תרוץ , לא מעוניין בקשר רציני איתך. לפי דעתי, את צריכה לברר את העניינים האלה איתו, את צריכה דבר איתו בעדינות , ולשאול אותו איפה אתם עומדים , ואיך הוא מגדיר את הקשר הזה. כי אחרת יהיה מאוחר מידי ואת תתאהבי בו, ואולי הוא לא יהיה מעוניין בך , רק אם תשאלי, תוכלי לדעת מה הוא מרגיש כלפיך ! אם הוא יברח, ופתאום יתעלם ממך, סימן שהוא לא רוצה קשר רציני ! ואת לא צריכה לפחד מזה , כי אני חושבת שלא כדי לך להשאיר את המצב , ולסבול מבפנים, עדיף לדעת את האמת - גם אם היא לא תהיה נעימה כל כך! ואני מקווה בשבילך שהיא כן תהיה נעימה - ונראה לשאין לך ברירה לטוב ולרע עדיף שתדעי , לא ככה? אורטל

H20

New member
אתם לא בתחילת מערכת יחסים

אם אתם שוכבים, וישנים יחד, ומדברים שעות- אתם כבר בתוך מערכת יחסים. אלא אם כן אנחנו לא מגדירות מערכת יחסים באותה צורה. ולשאלתך- כן, אנשים מעדיפים לפעמים להיות לבד בהיעדר אופציות ראויות, אבל אם יופיע פתאום הגבר המושלם עבורם הם לא יגידו "לא".

voguemaster

New member
רק נתתי דוגמא

צורת הפעולה הזו תפעל גם אצלך, במידה והוא אכן מעוניין באמת..

אולי אני כותב שטויות עכשיו

אבל כמתכנת אני אומר מה שכל מתכנת אומר: "זה עובד ? אל תגעי בזה !" אבל יש המשך ... אם נוח לך במצב הקיים - סבבה. אם נוח לך ואת רוצה יותר - מממממ.... רוב הסיכויים לדעתי שזה לא יקרה, או שתשלימי עם זה או שתנסי ללכת על יותר ולהסתכן בלאבד אותו. הכל שאלה של עד כמה את סובלת עכשיו. נראה לי שאת סובלת. אמנם את נהנית והכל נחמד אבל זה יגיע בסופו של דבר לשלב בו כבר יהיה לך ברור שטעות להמשיך ככה. זאת רק דעתי כמובן ...

למעלה