צריכה עצה...

tttaaalll3

New member
צריכה עצה...

יש מישהו שאני בקשר איתו עכשיו אנחנו גרים רחוק ומדברים המוןן בטלפון. אבל תמיד יוצא שהשיחות עליי..וגם אם הוא מתקשר הוא מבקש שאני אחזור אליו.. איך אני יכולה לדבר איתו בצורה הכי פחות פוגעת ולהגיד לו שאני מרגישה מנוצלת...?

shannyqua25

New member
מנוצלת

זו לא נראה לי המילה. אם את רוצה להמשיך עם הבחור בקשר אבל רק את "משקיעה" בטלפונים, זה בעייתי ולכן תיהי חייבת להגיד לו כי זה לא יכול להמשך ככה. אני הייתי או צוחקת על זה ואומרת לו משהו כמו "אם חשבת שאבא שלי עובד בסלקום, אז שהו שלא... " או "מצטערת גם ככה קיבלתי החודש חשבון טלפון ענק ולכן אני צריכה לקצץ סורי, אני לא יכולה להתקשר אלייך בחזרה, התקשרת: דבר עד סוף השיחה." או "מה זה דבר חדש להתקשר כדי לבקש שאתקשר בחזרה.? אז תשלח טקסט וזהו..." תראי אני מבינה שזה נושא קצת רגיש ולא נעים לדבר על זה עם מישהו שאת בקשר איתו במיוחד אם עוד אין פתיחות בינכם, אבל אם לא תהיי מסוגלת להגיד לו את האמת על דבר כל כך פעוט איך תפתחו את הקשר הזה הלאה? מזל שפה הטלפון בחינם...
בהצלחה

nancxw

New member
ללא נושא

פשוט תגידי לו. המחשבות לא ליפגוע לא רלוונטי. קשר טוב זה להגיד ולהיות בתקשורת

1Unicorn1

New member
מצב באמת קצת מרגיז

אם הוא היה מתקשר והיה אומר לי לחזור אליו באופן קבוע, אז הייתי אומרת לו משהו בסגנון "הפלאפון שלי גם לא בחינם" או משהו כמו "קמצנוביץ', אתה מפחד להוציא עליי שקל?" ..

תגובה

למה את מרגישה מנוצלת? אם טוב לך בקשר, המשיכי לבנותו על סמך נתינה וענין. אם אינך רוצה לחזור לקשר מסוים אתו, אל תחזרי אלא היי בקשר שטוב לך. לא טוב שהשיחות רק עליך, אם הוא חשוב לך התעניני גם בו. אם הוא נחמד וטוב אליך, אינך צריכה להרגיש מנוצלת. אם תרגישי, שאינו אוהב אותך ואינו נותן לך, תנתקי בהדרגה את הקשר. אם הוא חשוב לך ואת אוהבת אותו, השתדלי להשקיע בקשר ככל שתוכלי ולטפחו. אם לא יעזור וימשיך להתנכר לך, עזבי.

tttaaalll3

New member
תגובות לשניכם..

ממ כעיקרון אני לא בדיוק יודעת מה מצבו הכלכלי,יש לו 2 אחיות והוא חייל,והוא לא משלם את החשבון. אין לי בעיה לתת,באמת שלא,אני לא אחת שמתחשבנת הבעיה היא שלא אני משלמת אלה ההורים שלי. והרגשתי מנוצלת כי לא אכפת לו מהשיחות ואני מעין תחליף להעביר את הזמן,אנחנו לא בדיוק חברים אלה רק בקשר כי אנחנו גרים רחוק אחד מהשני והחלטנו להגדיר את הקשר ככה. אני יודעת שהוא אוהב אותי ואני ממש לא מתכוונת לנתק את הקשר ואת האמת אני לא מבינה למה אני לא מדברת איתו על זה כי בד"כ אנחנו מדברים פתוח אבל אני קצת ביישנית וכבר אמרתי לו את זה פעם ופשוט לא נעים לי להגיד לו שוב...

elena20

New member
מה זה "לא נעים" הבחור חצוף ברמות

אני במקומך פשוט הייתי אומרת לו ישר כמו שזה,אני שונאת אנשים שמתקשרים ואומרים לחזור אליהם,במיוחד כשאתם בתחילתו של קשר,למרות שהוא לא מוגדר,זה לא משנה מה מצבו הכלכלי,פשוט לא עושים את זה נקודה. זה ממש חוצפה!! אין לך מה להרגיש לא נעים,פשוט תגידי לו.

חחח וואי .. הייתי בקשר עם בחור כזה

וזה מה זה הוריד לי.. איכסה קמצנים
ועכשיו ליתרון: תגידי לו שגם לך זה עולה כסף ושאבא שלך לא עובד בזק
ושאם בא לו לדבר איתך הוא יכול להתקשר על חשבונו. אם לא מתאים לו לשלם על השיחה אז שלא יתקשר בכלל
(אני רצינית|בזק|) זה מה שאני אמרתי לו
אחחח.. בחורים כאלה לא רצינים!!! שימי לב איך הוא מתייחס אליך בדרך כלל ותראי שאני צודקת!

tttaaalll3

New member
הקטע הוא ש...

הוא לא כזה קמצן... והוא כן רציני,פשוט זה קטע של המצב הכלכלי בבית שלו..לא חשבתי שזה ככה אבל מסתבר שהוא ממש לא טחון. ואפשר להגיד שאצלי המצב הכלכלי יותר טוב מאצלו.. בכול אופן כול המשפטים שאמרתם לי להגיד..בלי להעליב אבל הם ממש בוטים,ואני ממש לא כזאת. עדיף שאני פשוט אדבר איתו על זה ואם הוא ישנה את היחס שלו אליי אז זה כבר לא בשליטתי. למרות שלא ניראה לי בכלל שזה יקרה כי אני מכירה אותו. בכול אופן תודה..!

למעלה